Всичко пак се свежда само и единствено до "таковането". Напряво няма нужда да се пускат нови теми май.
Т’ва май съм го чувал и преди...
SokOtPraskova написа:
Иначе и аз имам от какво да се оплача:Закъсала съм го много по счетоводство и микроикономика в колежа, а изпитите ми идват.. Заради катастрофата изпуснах два месеца лекции, а аз само когато слушам научавам нещо. Иначе се пробвам да чета, но не ми помага за решаването на задачи...
Ако искаш на път за работа може да ти ги чета
Кой ще кара обаче? Или Купето се движи толкова бавно, че няма проблем да четеш докато го караш :D :D
Ти ще караш, а аз ще ти шепна на ушенце
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Снощи в 21:30 си измих колата (най-накрая) и сега не мога да я позная такава хубавица. Освен това забелязах, че като е чиста ми "връзва" повече Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Абе направо сутринта две мацки си скъсаха бикините докато чаках на сфетофара! Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Чувствам се ентусиазиран и мотивиран! Yellow_Flash_Colorz_PDT_11
И аз ще се похваля защото гледам, че повечето колеги се оплакват в тая тема. Трябва да има малко равновесие все пак! Имам 6 (шестица) на изпита по обработка на изображения. Мнооооооооого се кефя!!!!!
Inessita Пуснато на: Сря Яну 21, 2009 2:13 pm Заглавие: -------------------------------------------------------------------------------- И аз ще се похваля защото гледам, че повечето колеги се оплакват в тая тема. Трябва да има малко равновесие все пак! Имам 6 (шестица) на изпита по обработка на изображения. Мнооооооооого се кефя!!!!!
Браво, какво учиш и къде?
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар