Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Irka_fihi написа:Торнадо, само не разбрах за какъв чеп си сложил телефон до рибока? Поръчал си му да се обади на дядо си да дойде?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Suppish написа:Хваля се : Ще се женя!!! всички от форума сте поканени Оплаквам се : За ele!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Съдомиалната ни нещо пак прави номера. Почвам да си мисля,че сгрешихме,като я купихме! Все пак преди 4г.струваше 550лв. Това е оплакване!Вчера в детската градина...(като в песничката),при възникнал "конфликт на интереси",синът ни напикал опонента си!!! Това не знам оплакване ли е или хвалба! С баща му не сме го учили на такива работи! Утре ще попейваме на депутатите в Парламента.И това не знам какво е,ама май е хвалба,щот за мен концертът си е концерт,независимо дали пея на депутати или на баби в някое селско читалище. :D"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Вчера в детската градина...(като в песничката),при възникнал "конфликт на интереси",синът ни напикал опонента си!!! Това не знам оплакване ли е или хвалба! С баща му не сме го учили на такива работи!
Коментар
-
avvasilev написа:Оплаквам се:Току що научих цифрата,която ще трябва да кихна догодина за данък МПС.235 лв.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар