Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    Ами дай подробности на скайп,де!
    За коя по-точно искаш да ти кажа? За танцьорката в дискотеката, за барманката или на бившата ми колежката й (:

Коментар

Е явно верно е объркано, при мен е само една Хвалба: мнооооого доброто настроение не ме е пускало от предната хвалба преди няколко седмици

Коментар

Suppish написа:
        Хваля се : Ще се женя!!! всички от форума сте поканени Оплаквам се : За ele!
        Може ли,може ли,може ли да ви стана сватбен агент? Найти ли к’ва сватба ще ви спретна?
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Най сетне и аз да се похваля имам оригинален теглич за комбито елеби.Днеска го свалих и след 10 дена ще си го монтирам на мойта колица :D :D :D :D

Коментар

coolboby написа:
            Irka_fihi написа:
            Ами дай подробности на скайп,де!
            За коя по-точно искаш да ти кажа? За танцьорката в дискотеката, за барманката или на бившата ми колежката й (:
            И трите,дядо попе, и трите!
            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
              Торнадо, само не разбрах за какъв чеп си сложил телефон до рибока? Поръчал си му да се обади на дядо си да дойде?
              За да се добие някаква представа каква е големината на рибока.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ми аз ти викам да се чуем, ти се праиш на шашава

Коментар

Suppish написа:
                  Хваля се : Ще се женя!!! всички от форума сте поканени Оплаквам се : За ele!
                  Таз година булка, до година люлка
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

coolboby написа:
                    Ми аз ти викам да се чуем, ти се праиш на шашава
                    Ми днеска не остана време. Пък вече мра за сън. Утре,обещавам!
                    Ванга

Коментар

Съдомиалната ни нещо пак прави номера. Почвам да си мисля,че сгрешихме,като я купихме! Все пак преди 4г.струваше 550лв. Това е оплакване!Вчера в детската градина...(като в песничката),при възникнал "конфликт на интереси",синът ни напикал опонента си!!! Това не знам оплакване ли е или хвалба! С баща му не сме го учили на такива работи! Утре ще попейваме на депутатите в Парламента.И това не знам какво е,ама май е хвалба,щот за мен концертът си е концерт,независимо дали пея на депутати или на баби в някое селско читалище. :D
                      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                        Вчера в детската градина...(като в песничката),при възникнал "конфликт на интереси",синът ни напикал опонента си!!! Това не знам оплакване ли е или хвалба! С баща му не сме го учили на такива работи!
                        Малко е направил, трябваше да го наачка и да го омаже хубави с рачичка Ти пък, може ли един ден да не се оплакваш..по това написаното ти си най-нещастния индивид Аз какво да кажа, като ме заболяха кокалите да лежа само по цял ден в леглото с ПЦ-то... върти перката като ненормално...това е оплакване :P

Коментар

Аз ако не мрънкям,няма да съм жива! Питаш ли го ко му й на Фихи? Отивам да се къпя - хвалба!
                          Ванга

Коментар

да се оплача: скъса ми се ципа на панталона, а съм на работа
                            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Irka_fihi написа:
                              ......Отивам да се къпя - хвалба!
                              А честита баня! Оплаквам се:Току що научих цифрата,която ще трябва да кихна догодина за данък МПС.235 лв.
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                                Оплаквам се:Току що научих цифрата,която ще трябва да кихна догодина за данък МПС.235 лв.
                                Аз съм повече за оплакване....към 320лв.
                                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Working...
                                X