iee написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
проблем с коланите
Здравеите , имам един проблем и се надявам да ми помогнете . На скоро ударих моята Marea 1.8 16v модел 1997и от тогава коланите се запечатиха . Как да се справя с този проблем .Могат ли да се оправят тези колани или трябва да се сменят . И от каде да намеря нови ако ще трябва да ги сменя . Благодаря ви .
Коментар
-
Оплакване:Повече от година от както имам Бравото оцеля в градската джунгла без някой да го надере с ключ на паркинга примерно а днес в едно близко до Бургас село (Извор) някой тъп и задръстен селяк го е надрал с ключ ли с отверка ли от фар до стоп буквално по цялата дължина на автомобила.А бях паркирал плътно до бордюра така че спокойно две коли да се разминат но уви явно завистта че и аз не съм с Голф, Вектра или Астра е надделяла.Скапани задръстени селяндури.Направо ми се плаче, колкото и смешно да прозвучи на някой.п.с. да ме извинят колегите които живеят по селата ама си е така, отивам за малко и ми е....т майката направо.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Оплаквам се: пак трябва да сменявам маслото.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
zdraveite predi nqkoko dena si vzeh kola fiat marea 16i 16v 97 godinai razbrah 4e nqma peta skorost.ineresuvame dali nqkoi znae kak se zglobqva i ako da dami isprati snimki ili 4arteji mersi predvaritelnoКолега, в този форум писането на кирилица е задължително.Модераторски екип на FIAT форум.
Коментар
-
Да се похваля: днес се разходих до Търново Много отдавна не ми се беше случвало....Пътуването беше супер, Алфетката се държа много добреДа се оплача: вече се бях прибрал във Варна и един младеж с Cadillac Escalade ми натри носа Обачее сега погледнах, то това нещо е 6,2 литра Значи трябва да съм доволен, че изобщо успях да го видя :DТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Оплакване - на 23.10 брат ми трябваше да навърши 34години... Светкос,моля те, не пиши нищо по този повод! Хвалба - разходихме се до "село" през почивните дни.Оплакване - скапана съм и апартаментът е с главата надолу.Умирам за сън!Мнение - 1400. Хвалба."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар