Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля: сложих зимните гуми тази сутрин и таман на време, като пристигнах в Младост, там прехвърчаше мнооооого ситен снягДа се оплача: извадих и зимните дрехи от гардероба, а как не ми се искаше да свършва лятото.....
    Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

Това ми напомня че скоро и аз трябва да слагам зимните гуми.
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Докато се чудите кога да поставяте гумите аз си монтирах каминката и напълних системата на локалното парно с вода.Помпата завъртя обезвъздуших и сега вече може и -15 градуса по Целзии да става ако ще.В мазенцето кротуват 10 кубика дръвца.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
          Докато се чудите кога да поставяте гумите аз си монтирах каминката и напълних системата на локалното парно с вода.Помпата завъртя обезвъздуших и сега вече може и -15 градуса по Целзии да става ако ще.В мазенцето кротуват 10 кубика дръвца.
          Те дръвцата хубаво си кротуват,ама чакай да заколиш прасето, да стане и виното.Тя тая джанта ще ръждяса ако не я понамазваш с мръвки. ПП.Сутринта беше 3 градуса в Бургас.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
            ПП.Сутринта беше 3 градуса в Бургас.
            и аз бях потресен, тая вечер ще си взимам проба от антифриза и ще си точа течността за чистачки
            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

krasio_79bs написа:
              Tornado написа:
              Тя тая джанта ще ръждяса ако не я понамазваш с мръвки. ПП.Сутринта беше 3 градуса в Бургас.
              Джантата да ръждясва важното е скарата да не ръждяса а и няма как защото е хромникелова.Прасенцата си хапват добре засега и ще напълнят фризера ,а на виното му трябват още 3 седмици поне.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Искам да се оплача от Другаря Иванов,който натрупа доста черни точки в дисциплината "да дразня Ирка". То не бяха Бръшлян-и,сега пък суитчър си купил и на всичко отгоре се снимал и изтипосал в темата! Ама срам няма този човек! Искам да го порицая публично!!!
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Искам да се оплача от Другаря Иванов,който натрупа доста черни точки в дисциплината "да дразня Ирка". То не бяха Бръшлян-и,сега пък суитчър си купил и на всичко отгоре се снимал и изтипосал в темата! Ама срам няма този човек! Искам да го порицая публично!!!
                  Не знаех че се дразниш Ирка,за напред ще се постарая да те дразня (в добрия смисъл на думата) все повече с подобни гадни снимки.Питаш ли ме какво преживях аз покрай снимките от Италфеста.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Споко,то беше много гадно на тоя фест! Нямаше нищо за гледане. Оплакване - наложи ми се да излизам в тва гадно време с бебешока.Хвалба -поне спря да вали точно като излязохме и заваля малко преди да се приберем. :D Поръчково.
                    Ванга

Коментар

Хвалба:Тонирах/затъмних си и задното стъкло, направиха ми го почти като заводско .Оплакване:Поне известно време ще съм без голям форумски стикер на стъклото понеже се наложи да се свали .
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Оплаквам се: днес карах по магистралата посока Пловдив и беше някав ад,мъгла и дъжд. Много гадно време
                        Виж бейби не сме глупаци,
                        ние сме отбор от здравеняци.
                        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Оплакване - болна съм и от тая температура не моа да спя.Шетам като некой вампирин из форума и щерката,и тя солидарна с мен- седи ми в скута и допреди малко гледаше снимките на кандидат-женихите.
                          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Оплакване - болна съм и от тая температура не моа да спя.Шетам като некой вампирин из форума и щерката,и тя солидарна с мен- седи ми в скута и допреди малко гледаше снимките на кандидат-женихите.
                            Малката госпожица заплюла ли си е вече нещо ?
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Каза,че по морето ще да е,ама искала да огледа още кандидатури.
                              Ванга

Коментар

Умница е тя, като майка си .

Коментар

Working...
                                X