Да се похваля: сложих зимните гуми тази сутрин и таман на време, като пристигнах в Младост, там прехвърчаше мнооооого ситен снягДа се оплача: извадих и зимните дрехи от гардероба, а как не ми се искаше да свършва лятото.....
Това ми напомня че скоро и аз трябва да слагам зимните гуми.
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Докато се чудите кога да поставяте гумите аз си монтирах каминката и напълних системата на локалното парно с вода.Помпата завъртя обезвъздуших и сега вече може и -15 градуса по Целзии да става ако ще.В мазенцето кротуват 10 кубика дръвца.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Докато се чудите кога да поставяте гумите аз си монтирах каминката и напълних системата на локалното парно с вода.Помпата завъртя обезвъздуших и сега вече може и -15 градуса по Целзии да става ако ще.В мазенцето кротуват 10 кубика дръвца.
Те дръвцата хубаво си кротуват,ама чакай да заколиш прасето, да стане и виното.Тя тая джанта ще ръждяса ако не я понамазваш с мръвки. ПП.Сутринта беше 3 градуса в Бургас.
Тя тая джанта ще ръждяса ако не я понамазваш с мръвки. ПП.Сутринта беше 3 градуса в Бургас.
Джантата да ръждясва важното е скарата да не ръждяса а и няма как защото е хромникелова.Прасенцата си хапват добре засега и ще напълнят фризера ,а на виното му трябват още 3 седмици поне.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Искам да се оплача от Другаря Иванов,който натрупа доста черни точки в дисциплината "да дразня Ирка". То не бяха Бръшлян-и,сега пък суитчър си купил и на всичко отгоре се снимал и изтипосал в темата! Ама срам няма този човек! Искам да го порицая публично!!!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Искам да се оплача от Другаря Иванов,който натрупа доста черни точки в дисциплината "да дразня Ирка". То не бяха Бръшлян-и,сега пък суитчър си купил и на всичко отгоре се снимал и изтипосал в темата! Ама срам няма този човек! Искам да го порицая публично!!!
Не знаех че се дразниш Ирка,за напред ще се постарая да те дразня (в добрия смисъл на думата) все повече с подобни гадни снимки.Питаш ли ме какво преживях аз покрай снимките от Италфеста.
Споко,то беше много гадно на тоя фест! Нямаше нищо за гледане. Оплакване - наложи ми се да излизам в тва гадно време с бебешока.Хвалба -поне спря да вали точно като излязохме и заваля малко преди да се приберем. :D Поръчково.
Ванга
Хвалба:Тонирах/затъмних си и задното стъкло, направиха ми го почти като заводско .Оплакване:Поне известно време ще съм без голям форумски стикер на стъклото понеже се наложи да се свали .
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Оплаквам се: днес карах по магистралата посока Пловдив и беше някав ад,мъгла и дъжд. Много гадно време
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Оплакване - болна съм и от тая температура не моа да спя.Шетам като некой вампирин из форума и щерката,и тя солидарна с мен- седи ми в скута и допреди малко гледаше снимките на кандидат-женихите.
Ванга
Оплакване - болна съм и от тая температура не моа да спя.Шетам като некой вампирин из форума и щерката,и тя солидарна с мен- седи ми в скута и допреди малко гледаше снимките на кандидат-женихите.
Малката госпожица заплюла ли си е вече нещо ?
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар