Да се похваля: сложих зимните гуми тази сутрин и таман на време, като пристигнах в Младост, там прехвърчаше мнооооого ситен снягДа се оплача: извадих и зимните дрехи от гардероба, а как не ми се искаше да свършва лятото.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Това ми напомня че скоро и аз трябва да слагам зимните гуми.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Докато се чудите кога да поставяте гумите аз си монтирах каминката и напълних системата на локалното парно с вода.Помпата завъртя обезвъздуших и сега вече може и -15 градуса по Целзии да става ако ще.В мазенцето кротуват 10 кубика дръвца.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Докато се чудите кога да поставяте гумите аз си монтирах каминката и напълних системата на локалното парно с вода.Помпата завъртя обезвъздуших и сега вече може и -15 градуса по Целзии да става ако ще.В мазенцето кротуват 10 кубика дръвца.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Tornado написа:Докато се чудите кога да поставяте гумите аз си монтирах каминката и напълних системата на локалното парно с вода.Помпата завъртя обезвъздуших и сега вече може и -15 градуса по Целзии да става ако ще.В мазенцето кротуват 10 кубика дръвца.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Искам да се оплача от Другаря Иванов,който натрупа доста черни точки в дисциплината "да дразня Ирка". То не бяха Бръшлян-и,сега пък суитчър си купил и на всичко отгоре се снимал и изтипосал в темата! Ама срам няма този човек! Искам да го порицая публично!!!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Искам да се оплача от Другаря Иванов,който натрупа доста черни точки в дисциплината "да дразня Ирка". То не бяха Бръшлян-и,сега пък суитчър си купил и на всичко отгоре се снимал и изтипосал в темата! Ама срам няма този човек! Искам да го порицая публично!!!
Коментар
-
Хвалба:Тонирах/затъмних си и задното стъкло, направиха ми го почти като заводско .Оплакване:Поне известно време ще съм без голям форумски стикер на стъклото понеже се наложи да се свали .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Оплаквам се: днес карах по магистралата посока Пловдив и беше някав ад,мъгла и дъжд. Много гадно времеВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Irka_fihi написа:Оплакване - болна съм и от тая температура не моа да спя.Шетам като некой вампирин из форума и щерката,и тя солидарна с мен- седи ми в скута и допреди малко гледаше снимките на кандидат-женихите.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Умница е тя, като майка си .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар