reter,моя пост наистина беше спам.Аз просто исках да успокоя човека,не съм се засегнала Когато съм си виновна,виновна съм Толкова мило го беше написал за съпругата си,че ми се прииска и на мен Извинявам се за спама
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Meril
-
ele написа:reter написа:приятел, изобщо нямах предвид теб, на теб мога само да ти кажа: Добре дошъл в форума. Точно това си е тема за спам, а аз говоря за хора които спамят във всички останали темиFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
meril написа:Това е най-добрия форум И мен никой не ме посрещна,така,че отново добре дошъл и се усмихвай"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
meril написа:reter,моя пост наистина беше спам.Аз просто исках да успокоя човека,не съм се засегнала Когато съм си виновна,виновна съм Толкова мило го беше написал за съпругата си,че ми се прииска и на мен Извинявам се за спамаFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Коментар
-
Irka_fihi написа:meril написа:Това е най-добрия форум И мен никой не ме посрещна,така,че отново добре дошъл и се усмихвайFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:meril написа:reter,моя пост наистина беше спам.Аз просто исках да успокоя човека,не съм се засегнала Когато съм си виновна,виновна съм Толкова мило го беше написал за съпругата си,че ми се прииска и на мен Извинявам се за спамаNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
svetkos_ написа:reter написа:meril написа:reter,моя пост наистина беше спам.Аз просто исках да успокоя човека,не съм се засегнала Когато съм си виновна,виновна съм Толкова мило го беше написал за съпругата си,че ми се прииска и на мен Извинявам се за спамаFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Коментар
-
Може би им се стори прекалено строг критерия му на работа.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Може би им се стори прекалено строг критерия му на работа.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Коментар
-
На мен пък, ако си търся кола, би ми било от полза да знам мнението на хора, които разбират повече от мен или на такива, които са виждали въпросната кола. Нали затова е форум. Иначе "голи" обяви мога да си гледам на воля в мобиле-то.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:На мен пък, ако си търся кола, би ми било от полза да знам мнението на хора, които разбират повече от мен или на такива, които са виждали въпросната кола. Нали затова е форум. Иначе "голи" обяви мога да си гледам на воля в мобиле-то.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Коментар
-
Ама оляхте темата да ви кажа ...Олаквам се..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Да се похваля че успешно ремонтирах бронята която счупих в един камък и вече гумата не стърже в подкалника.А оплакването е че поради извършването на гореспоменатата интервенция в студ , вятър и лек дъжд днеска съм с настинка и се наливам с всякакви лекарства , ама така е като се изнежих на сегашната работаBrava 1.6 ELX
Коментар
-
Оплаквам се:виното свърши, почваме ракията.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар