Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nai7 написа:
    fihi написа:
    nai7 написа:
    Аз не прощавам тази обида се измива само със ...... ракия и салата,за гарнитура нещо дето е расло на кокал. .
    Кото дойдеш за мача в София ша измием бутилката, след като унищожим съдържанието и.
    Ще го запомня това,така че предстой ви обаждане.На другия мача като дойдем със Скудра ще ти звънем ама той ще е водача на МПСто така че аз ще я пробвам
    Може да го направим и с препиване(преспиване)Иначе Адзурата ша са сърди, пък и знаеш ли момченце е все пак, може да му стане нещо. Оплаквам се: В събота получих служ. компот и се оказа, че не работи. Сега пак трябва да обикалям като цветарка по комповете на колегите за да си върша работата.

Коментар

nai7 написа:
      fihi написа:
      nai7 написа:
      Аз не прощавам тази обида се измива само със ...... ракия и салата,за гарнитура нещо дето е расло на кокал. .
      Кото дойдеш за мача в София ша измием бутилката, след като унищожим съдържанието и.
      Ще го запомня това,така че предстой ви обаждане.На другия мача като дойдем със Скудра ще ти звънем ама той ще е водача на МПСто така че аз ще я пробвам
      Ку ни мъ водити на мач - ни щъ да ва виждам повичи! Фихи ще го остайм да гледа децата и да натъкми масата. Свински каренца,туй-онуй... Красииии,таз снимка ми е малко след като родих Иван. Малко,малко, месец и нещо.Бях са накиприла за кастинг на Мюзик айдъл,таман са бехми върнали и му викам на Фихи:"я,щракни у коридоро едно паметно кадро"! Да земим сите форумци да си сложим снимките и да си гледаме мутрите. Да са оплача - аман от тоя сладолед сандвич. Днес изядох два!!! И в тая връзка не знам да са оплаквам или хваля - онзи ден бат’ ви Фихи отиде до магазина,та ми купи 30 сладоледа! Ужас! Имахме некви последни 20лв. и той 15 от тях даде за сладолед! :D
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Оплаквам се...на родителска среща съм

Коментар

И ние...само че в сряда.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Нашата мина, ама и ходи жена ми, значи трябва да се похваля !
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Хваля се: днес не съм скапан от работа и се наливам с бирички. Ремоните на 2-те къщи вървят добре. Утре имам да чупя кубик здрав бетон, да развалям антре и да опъвам кабели...

Коментар

оплаквам се ядоха торта пак без мен, голям карък съм Yellow_Flash_Colorz_PDT_13

Коментар

Оплаквам се - някой ми е минал левия калник с ключ...Какво им прави колата на тия хора, нито съм спрял на криво, нито нищо....
                  Браво 1.6 16v 1996
                  Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

да се оплача: Днес си закарах CD-то на сервиз и кой знае колко време ще съм без музика в колата
                    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
                      да се оплача: Днес си закарах CD-то на сервиз и кой знае колко време ще съм без музика в колата
                      Обмисли варианта да си пееш Аз винаги си пея и редовно се запознавам с разни хора от съседни коли, които си пеят с мен Хваля се: утре е ден за заплата! Ура! Ето и редовното ми оплакване: настинала съм много и умиирам от студ А още една хвалба: косата ми е изключително мека днес
                      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                        reter написа:
                        Обмисли варианта да си пееш Аз винаги си пея и редовно се запознавам с разни хора от съседни коли, които си пеят с мен
                        няма зор, само трябва да взема някой с мен да ми прави BeatBox
                        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Хваля се: Най-после си довлякох и РС-то. Нали се преместих и се измъчих със скапания лаптоп. Аз натискам една буква ама те малки и натисна още 4
                          There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Нервно ми е....

Коментар

meril написа:
                              Оплаквам се...на родителска среща съм
                              meril написа:
                              Нервно ми е....
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Yellow_Flash_Colorz_PDT_47 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43

Коментар

Working...
                                X