Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е тва е кофи да си измиеш колата и да завали, и на мен ми се е случвало.
    Виж бейби не сме глупаци,
    ние сме отбор от здравеняци.
    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Не мога да си намеря алуминиеви джанти за летните гуми на прилична цена,продавачите не знаят какво искат-те затова и им седят.
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

ogi28b написа:
        Оплаквам се - въвели са някакъв нов модератор, дето не дава 1 дума спам и офтопик да се каже. На какво прилича тва!? Преди - във всяка тема можеш да кажеш нещо безсмислено, придружено от иконка с усмивка, а сега - само в спам темата трябва. Или пък в темите за колите дори не можеш да напишеш "готина кола, успех с продажбата", без никакъв интерес към колата. Ужас. Махнете го, да си направим пак говорилня, моля. После ще купят нов харддиск за базата данни, за да се събира и спама на него.
        Къде го тоз тиквеник ?
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

pecata написа:
          Не мога да си намеря алуминиеви джанти за летните гуми на прилична цена,продавачите не знаят какво искат-те затова и им седят.
          Или пък купувачите искат всичко да е без пари ? Сега ще се олача, току що направо побеснях:Преди време си активирах електронна фактура на глобул, и днеска викам - я да направя същото и на вивател, е и без това все ми крадат фактурата, и не я получавам. Отидох на формата за регистрация, и се започна - поттребителско име, парола, таен въпрос, таен отговор, кой номер гащи нося, защо белите мечки не ядат пингвини и други подобни ненужни данни. За потребителско име разбира се избрах номера си, както е в глобула. Попълвах разни данни, попълвах, и изведнъж - номер на последната фактура. Греда!!! По някаква щастлива случайност майка ми се прибра в този момент, и каза - ето ти фактурата за вивател. Айде пак... Най-отдолу има едни полета за име и фамилия, отбелязани като незадължителни. Е да, ама не! Не ги ли попълниш - не можеш да продължиш. Написах и това. Натискам "Продължи". Нова греда. Потребителското име е невалидно. Викам си - добре. Давай тогава с ника: ogi28b. Трета греда. Вече не издържах и се отказах. Реших все пак да им пусна един емайл (или електронно писмо). Намерих някаква форма, в която трябваше да избирам категории - дали се оплаквам, дали запитвам нещо, или не знам си какво още. Избрах че се оплаквам. Ново 20 - избор от какво точно се оплаквам. Реших че имам Общо оплакване. Стигнах до някакво поле за писане. Писах почти същото което и сега, и накрая им написах че нищо не става от тях, и че в глобул цялата операция ми отне 45 секунди (което съвсем не е вярно, но пак е значително много по-лесно и бързо). Натиснах "Изпрати". ГРЕДА !!!!! Не съм попълнил име и фамилия, и мобилни номера. Попълних име и фамилия. Попълних мобилен номер, алтернативен номер, и номер на който се ползва услугата. За по-лесно с копи-пейст. "Изпрати" --> Пааак греда... мобилен и алтернативен номер трябва да са различни. От там си избрах като алтернативен номер 0878888888. "Изпрати". Разгеле. "Запитването беше изпратено." Загубих повече от 15 минути да попълвам глупави и безсмислени полета, неуспешно, и всичко това - за да спестя някой и друг лист хартия, като виден последовател на Зеления Грах.

Коментар

Ichkin написа:
            Айде айде ... ти ще гледаш само зестрата ... дойде някоя мома с новото браво и айде тя ще е ... не се прай тука :D
            И на Мазерати ще се навия, само да е италианка! Ама явно не са читави тия коли,че гледам не ги карат много...
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Да се похваля..Фиата направи точно една година от както ключовете му са в мен.. :D
              Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
              Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

emzo написа:
                ogi28b написа:
                Оплаквам се - въвели са някакъв нов модератор, дето не дава 1 дума спам и офтопик да се каже. На какво прилича тва!? Преди - във всяка тема можеш да кажеш нещо безсмислено, придружено от иконка с усмивка, а сега - само в спам темата трябва. Или пък в темите за колите дори не можеш да напишеш "готина кола, успех с продажбата", без никакъв интерес към колата. Ужас. Махнете го, да си направим пак говорилня, моля. После ще купят нов харддиск за базата данни, за да се събира и спама на него.
                Къде го тоз тиквеник ?
                Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Попитай вълшебното огледалце и то ще ти го покаже. Хихихихи. Аз още не съм го срещал щот са пазя откакто видях другите мнения как се смаляват пред него Yellow_Flash_Colorz_PDT_48 . Ма много строг тоз бе! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Измих си отново колата,ако и днес завали

Коментар

Да се похваля ,че си оправих фонетиката, благодарение на Маlone

http://youtube.com/watch?v=1N3K944bWDA
                    http://www.youtube.com/watch?v=Y9ylII-chtA

Коментар

Хваля се: Снощи как се напих Оплаквам се: Де*а снощи как се напих
                      There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

coolboby написа:
                        BEX--GT Защо се оплакваш от "Писна ми от олигофрени с фарове за мъгла!!!"
                        Боби, не съм се уточнил много, имам предвид не халогените отпред, защото не ми пречат, ама някой олигофрен като си пусне фарчето отзад направо ми бърка в гъза....някой ден ще извадя щангата и ще ги оставя без стопове оня ден, накъв дебил, с голф2 (харесвам колите, нищо лично), не само от едната ами и от двете си сложил, да го виждат какъв е малоумен лелеее, днес ми взеха 13лв за лепене на гума.... след като след снощи ме удари кризата в джоба
                        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                        e30 forever!

Коментар

хваля се:пак съм тукоплаквам се:в петък в 14:30 в МОЛ-а ме удариха-фар-а влезе на вътре,мигач-а сега е без стъкло и малко ми се одраска предната броня.шибна ме от лявата страна една жена с тойота РАВ4,докато караше назад.
                          Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

BEX---GT написа:
                            coolboby написа:
                            BEX--GT Защо се оплакваш от "Писна ми от олигофрени с фарове за мъгла!!!"
                            Боби, не съм се уточнил много, имам предвид не халогените отпред, защото не ми пречат, ама някой олигофрен като си пусне фарчето отзад направо ми бърка в гъза....някой ден ще извадя щангата и ще ги оставя без стопове оня ден, накъв дебил, с голф2 (харесвам колите, нищо лично), не само от едната ами и от двете си сложил, да го виждат какъв е малоумен лелеее, днес ми взеха 13лв за лепене на гума.... след като след снощи ме удари кризата в джоба
                            Не съм те разбрал правилно. Вече всичко е ясно. И аз се дразня, както всеки нормален човек. Този който си е пуснал стопа за мъгла изобщо не си следи уредите по таблото и конзолата - непукист!

Коментар

Оплаквам се: Ирка не си спазва обещанията!Беше обещала да махне снимката на Ванко със сопола Не го е сторила до сега!

Коментар

coolboby написа:
                                Оплаквам се: Ирка не си спазва обещанията!Беше обещала да махне снимката на Ванко със сопола Не го е сторила до сега!
                                Нали ти обясни че това не е сопол а сметана .
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X