Е тва е кофи да си измиеш колата и да завали, и на мен ми се е случвало.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
ogi28b написа:Оплаквам се - въвели са някакъв нов модератор, дето не дава 1 дума спам и офтопик да се каже. На какво прилича тва!? Преди - във всяка тема можеш да кажеш нещо безсмислено, придружено от иконка с усмивка, а сега - само в спам темата трябва. Или пък в темите за колите дори не можеш да напишеш "готина кола, успех с продажбата", без никакъв интерес към колата. Ужас. Махнете го, да си направим пак говорилня, моля. После ще купят нов харддиск за базата данни, за да се събира и спама на него.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
pecata написа:Не мога да си намеря алуминиеви джанти за летните гуми на прилична цена,продавачите не знаят какво искат-те затова и им седят.
Коментар
-
Ichkin написа:Айде айде ... ти ще гледаш само зестрата ... дойде някоя мома с новото браво и айде тя ще е ... не се прай тука :D"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
emzo написа:ogi28b написа:Оплаквам се - въвели са някакъв нов модератор, дето не дава 1 дума спам и офтопик да се каже. На какво прилича тва!? Преди - във всяка тема можеш да кажеш нещо безсмислено, придружено от иконка с усмивка, а сега - само в спам темата трябва. Или пък в темите за колите дори не можеш да напишеш "готина кола, успех с продажбата", без никакъв интерес към колата. Ужас. Махнете го, да си направим пак говорилня, моля. После ще купят нов харддиск за базата данни, за да се събира и спама на него.
Коментар
-
Meril
-
coolboby написа:BEX--GT Защо се оплакваш от "Писна ми от олигофрени с фарове за мъгла!!!"A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:coolboby написа:BEX--GT Защо се оплакваш от "Писна ми от олигофрени с фарове за мъгла!!!"
Коментар
-
coolboby написа:Оплаквам се: Ирка не си спазва обещанията!Беше обещала да махне снимката на Ванко със сопола Не го е сторила до сега!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар