Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

iee написа:
    Да се похваля, днес ставаме кумове на едни приятели. Чака ни тежък ден
    И вашата не е лесна, живи да ви ожали човек... Дай Боже всекиму такива тежки дни...
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Да се похваля: Върнаха ми телефона след месец и половина престой в сервиза на Глобул и доста опънати нерви. Този път са го оправили наистина и съм доволен :D . В противен случай щяха да последват жалби от моя страна до няколко инстанции и се радвам, че си спестих тези неприятности.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Е вече и нагледно мога да се похваля :D http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=33443&start=75
        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
          Е вече и нагледно мога да се похваля :D http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=33443&start=75
          Поздравления Ники! :D Много е красива наистина!
          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Оплакване: Сънувах, че баща ми е купил черен Голф3... и аз се прибирам с него, но Голфа ме заебава на пътя и аз се връщам за да си взема мойта Хонда ЦРХ 2 генерация кабрио. Кошмар мамка му

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
            ex:Opel Kadett 1.3
            ex:Fiat 125p
            ex:Москвич 412

Коментар

Пак аз да се оплача.. По някаква случайност за подсилената брава вкъщи остана само 1 ключ и пак по някакава случайност този ключ днес е паднал от връзката ми с ключове и то точно върху домашните чехли. Брава се закл=чва от вътре и вратата се придърпва... та сещате се кво ми се наложи да правя, а сега следват и ремонти МАМКА МУ...

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
              ex:Opel Kadett 1.3
              ex:Fiat 125p
              ex:Москвич 412

Коментар

И аз да се оплача днес ставам от сън,викам си да запаля колата и да отида до Техномаркет да си взема фотоапарат.Да ама не,качвам се завъртам и нито една лампа не светва викам си бах м.... кво става тука явно акумулатора се е сдухал все още съм със заводския както е излезнала от там.Има едно прозорче на акумулатора и ако е зелено е добре,ако е бяло трябва да се зареди ако е черно,май ще да се взема нов.Все пак много време искара със този 12 г. ама толкова се ядосах че незнам дали е от него затворих капака и се прибрах.По късно ще го сложа да се зарежда да видя ще го бъде или не.

Коментар

Ае и аз да се оплача - изхарчих над 100лв. снощи в една кръчма, а бях на рожден ден, т.е. не съм плащал нищо

Коментар

Оплакване:Днес сутринта някой ме е закачил на паркинга....по-скоро ми прилича на работа с ключ, малко е, но по-гадното е, че отдолу се показа кит....купил съм удряна кола......уааааааа
                    Ползвайте мигачи!
                    Sometimes I feel like screaming

Коментар

Kuku написа:
                      Ае и аз да се оплача - изхарчих над 100лв. снощи в една кръчма, а бях на рожден ден, т.е. не съм плащал нищо
                      Как ги изхарчи, като не си плащал нищо?
                      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

По жени най вероятно

Коментар

кючекинки поздрави и салфетки
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

Да, по оркестрото Весело, весело... ама днес се ПОоплезих малко....

Коментар

EasternAlien написа:
                              Оплакване:Днес сутринта някой ме е закачил на паркинга....по-скоро ми прилича на работа с ключ, малко е, но по-гадното е, че отдолу се показа кит....купил съм удряна кола......уааааааа
                              споко - кола и жена нечукани няма
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Кофти когато са чукани малко повечко
                                ~Hustlin Team~

Коментар

Working...
                                X