Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

donnna написа:
    да се пофаля - след 3 г. и 3 месеца моя собственост на Синята птица днес и тръгна задната чистачка до сега не работеше!!!как се случи - тъй и не разбрах... при една маневра неволно закачих ръчката и ооооооо чудо! тръгна!!!п.п. сега сигурно трябва да чакам 3 г. да ми тръгне цицката отзадзе дето пръска течност за чистачката
    Търпение се изисква колега, търпение
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Да не й поникнат крила

Коментар

coolboby написа:
        Да не й поникнат крила
        Ахаха Мутира като във вица:Зайо Байо стоял на брега на реката и пушел трева. Дошъл по едно време гущера и го питал: - Абе Зайо Байо, к’во праиш? - Ми саскам, к’во да правя. Наиш к’ъв е кеф? Дърпаш на единия бряг на реката, преплуваш я и изпускаш от другата страна. Направо супер готино! Решил гущера да опита. Опънал си, преплувал реката и на другия бряг изпуснал. Станало му супер гот. В този момент дошъл крокодила и го питал кво прави. Като разбрал решил и той да опита и преплувал реката за да вземе джоинт от Зайо Байо. Излязъл крокодила на другия бряг и Зайо Байо изплашено казал: - Гущер, братле, изпускай, че мутираш! Иначе честито колега, че си имаш вече работеща задна чистачка!
        There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Вчера си намерих колата с огъната предна врата. Някой пак се е учил да паркира.

Коментар

Хваля се: Вчера отново станах чичо. Брат ми и съпругата му се сдобиха със син, след като вече имат 14-годишна дъщеря. Малко им завиждам, но благородно.Оплаквам се: Съжалявам, че и ние със съпругата ми нямаме второ дете, но все пак имам 16-годишен син...
            Peugeot 301
            Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Ще продам шибания фиат и ще си купя Гоуф!

Коментар

Inessita написа:
                Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23

Коментар

Inessita написа:
                  Ама да е GTIIIIIIIIIIIIIIIIII

Коментар

pugsy написа:
                    Inessita написа:
                    Не позна TDI ще бъде . А може и нещо такова

Коментар

Inessita написа:
                      pugsy написа:
                      Inessita написа:
                      Не позна TDI ще бъде . А може и нещо такова
                      Това е по-удачен вариант! ktborisov,Сцепиме с този виц!
                      NOW: ???
                      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Имам разни неща за оплакване,но ме мързи да пиша. И това си е оплакване.Хвалба - лягам да спя,че имам голяма нужда (от сън ).
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Оплаквам се: Нямам особено настроение.Мой набор момче от Велико Търново днес беше погребан. Преди няколко месеца имаше бал..завърши училище, празнува...а днес му беше погребението. Почина от левкемия. Лека му пръст!

Коментар

Няма свестни жени за сериозни гаджета ...

http://youtube.com/watch?v=1N3K944bWDA
                            http://www.youtube.com/watch?v=Y9ylII-chtA

Коментар

Спи ми сееее Заспивам на бюрото , а колегата ще дойде час след час и 30
                              Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                              Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Мислех да ходя на ИТАЛ ФЕСТ на 3-ти,ама съм на работа и колегата не иска да ме смени щото било за глупост
                                [URL=http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=viu1250518520f.jpg

Коментар

Working...
                                X