Да се оплача: Продава се най-читавото Bravo JTD във форума,пък немам кинти да го грабна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Princo написа:Да се оплача: Продава се най-читавото Bravo JTD във форума,пък немам кинти да го грабна.There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
-
Meril
-
Снощи на левия мичаг до фара на Типото са му пораснали крака... Да им изсъхнат ръчичките крадливи.AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
TRENDi написа:Снощи на левия мичаг до фара на Типото са му пораснали крака... Да им изсъхнат ръчичките крадливи.AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
да се оплача ,че голф е най-мразената кола в България :D , и се носи лошо име да се оплача ,не мога да си намеря работа от много време , а ми трябват пари да си купя спортно окачване распънки , и да си оправя калниците да си ги раздуя малко.и че сигорно съм единствената немска кола във форума :D
Коментар
-
Хвалба: В Събота ако не ми мине котка път съм в Ямбол при Христо да сменям съединител и на другата кола .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ха! Хвалиш се, че ще сменяш съединител?! Ето и аз да се похваля: най-после си взех нови гирички от по 3 кг - е, много съм доволна!Я да се оплача малко: сутрин по околовръстното е АД! Вместо обичайнитe 15 минутки път до работа, сега е 1ч!Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Immortal написа:Е па и азе имам един Опел у гаражо Оплавам се от ужасно главоболие от вчера насам. Вероятно се дължи на претоварената ми програма или многото кафета...Хвалба засега май няма.
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Я да се оплача малко: сутрин по околовръстното е АД! Вместо обичайнитe 15 минутки път до работа, сега е 1ч!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар