Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се оплача: Продава се най-читавото Bravo JTD във форума,пък немам кинти да го грабна.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
      Да се оплача: Продава се най-читавото Bravo JTD във форума,пък немам кинти да го грабна.
      Само заради това Bravo съм навит да си купя Bravo Друг е въпроса, че по нова година живот и здраве съм решил да се зарадвам с Бравок. Дано тогава изпадне някое поне на половина гледано , като това.
      There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

не знам за хвалба ли е, за оплакване ли... Синята птица днес чукна 200 000 км. по километраж п.п. може би за втори път
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Мрън...

Не ми работи левия фар

Коментар

Снощи на левия мичаг до фара на Типото са му пораснали крака... Да им изсъхнат ръчичките крадливи.
            AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
            AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
            FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

Коментар

1. Хваля се - утре ще се къпя !!!2. Хваля се - от 3 седмици насам в стаята ми не влизат мухи, хлебарките намаляха значително също.3. Между горните две не може да има пряка връзка !

Коментар

Оплакване - синът ми днес ми скъса нервите! Не че не го прави всеки ден, но днес е особено изобретателен!Да погледна от добрата страна - поне щерката слуша (днес).
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

TRENDi написа:
                  Снощи на левия мичаг до фара на Типото са му пораснали крака... Да им изсъхнат ръчичките крадливи.
                  А днес като си тръгнах от "Италянеца" с новия мигач от 10 лв... скоростите на алфата изхрупаха... Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Направо пълна романтика е тия дни.
                  AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
                  AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
                  FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

Коментар

да се оплача ,че голф е най-мразената кола в България :D , и се носи лошо име да се оплача ,не мога да си намеря работа от много време , а ми трябват пари да си купя спортно окачване распънки , и да си оправя калниците да си ги раздуя малко.и че сигорно съм единствената немска кола във форума :D

http://youtube.com/watch?v=1N3K944bWDA
                    http://www.youtube.com/watch?v=Y9ylII-chtA

Коментар

mk2-83 написа:
                      и че сигорно сум единствената немска кола във форума :D
                      Не, не си единствения - имаме колеги с форд и с мерцедес и колежка с корса

Коментар

Е па и азе имам един Опел у гаражо Оплавам се от ужасно главоболие от вчера насам. Вероятно се дължи на претоварената ми програма или многото кафета...Хвалба засега май няма.

Коментар

Хвалба: В Събота ако не ми мине котка път съм в Ямбол при Христо да сменям съединител и на другата кола .
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Ха! Хвалиш се, че ще сменяш съединител?! Ето и аз да се похваля: най-после си взех нови гирички от по 3 кг - е, много съм доволна!Я да се оплача малко: сутрин по околовръстното е АД! Вместо обичайнитe 15 минутки път до работа, сега е 1ч!
                            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Immortal написа:
                              Е па и азе имам един Опел у гаражо Оплавам се от ужасно главоболие от вчера насам. Вероятно се дължи на претоварената ми програма или многото кафета...Хвалба засега май няма.
                              Вземи "Кафетин", ама ако не ти е високо кръвното. За половин час ще забравиш.П.С Уча медицина, макар и първа година, и то дентална. Това е хвалба

Коментар

SokOtPraskova написа:
                                Я да се оплача малко: сутрин по околовръстното е АД! Вместо обичайнитe 15 минутки път до работа, сега е 1ч!
                                Хваля се - до работното си място стигам пеш за 8 минути ,а с колата понякога за около 10 :D
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X