Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

оплаквам се мишката ми блокирва-

Коментар

Ммм,какви печени чушчици с доматен сос хапнах току-що...Е, не са расли на кокал,ама стават за гарнитура на карначето. И сосът е станал божественярски! Оплакване - мъжът ми още бачка нейде...пълно щастие няма!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Humppa написа:
        Днес брахме лозетата. На есен ще има ноти за песен :D
        Оф, и ние това правихме. А то тази година имаше бол - "само" 800 литра наляхме А аз не вкусвам вино - днес изпих към 2 л сок и после и хапче за киселини, че като ми завря стомаха...

Коментар

Оплаквам се-тъкмо стегнах моторетката и се наканих да се окалям и разпусна и спуках новата си задна гума 10 см. пирон.Хваля се - успях да сменя вътрешната за 20 минути и все пак завърших започнатото.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Оплаквам се - няма да присъствам на Италфест 2009, виновен е Есенният панаир в Пловдив
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Да се оплача - снощи разни индивиди ме държаха до 1ч. в нощната, спах 6 часа и сега съм мармалад.
              Ванга

Коментар

Оплаквам се. Яд ме е, че не ме наричат "индивид".
                ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Ти си субект, не индивид. Оплакване - днес менюто същото като вчерашното, а утре няма нищо за еденье.
                  Ванга

Коментар

Днеска ходих на Съевата дупка и в Ловеч, имам още 2 печата :D

Коментар

Хваля се - успешно извърших ремонт на резачката ми за дърва Хускварна 36 която е набор 1994г.Сменях семеринги на коляновия вал и за годините си не е мръднала.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Искам да четаааа, а нямам никакво време.Една бананова безглутенова каша е 4лв.!!!Искам и да се наспя, ама не се очертава в близките 20г. - тва все към оплакванията.Върнах се от морето с ново пръстенче и герданче, а герданчето като го снимам,ще ви го покажа,много е специално. Ииииииииииии,че яко,това ми е 1111-то мнение,голям кеф! Хваля се!
                        Ванга

Коментар

Хваля се: Вчера кака ми (братовчедка ми) се омъжи! :D Беше супер сватба! Оплаквам се: От днес пак на работа, а от сряда отново училище... Някъде по средата: Пълно щастие нЕма! :D
                          NOW: ???
                          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Хваля се: Днес бях до манастира 7-те престола. Времето беше на 6+. Нямаше много коли абе супер направо
                            There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Irka_fihi написа:
                              Искам да четаааа, а нямам никакво време.Една бананова безглутенова каша е 4лв.!!!Искам и да се наспя, ама не се очертава в близките 20г. - тва все към оплакванията.Върнах се от морето с ново пръстенче и герданче, а герданчето като го снимам,ще ви го покажа,много е специално. Ииииииииииии,че яко,това ми е 1111-то мнение,голям кеф! Хваля се!
                              Аз го знам, аз го знам... и знам какво пише Тъта-рътааааа

Коментар

Знаеш,ма ш си траеш,че ... Да се оплача - преди 2-3 часа,разкошният ми син пусна телефона ми в една шахта. Наложи се баща му да си тръгне от работа и да дойде да го извади (телефона де ).Хвалба - тая вечер мъжът ми се прибра по-рано от работа.
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X