Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

_жоро_ написа:
    Да се похваля:На 12.09.09г. се ожених за момичето с което от осем години сме заедно.Стана супер сватба и много як купон.Скоро ще кача и снимки :D
    Честито, да сте живи и здрави. Да се радвате на внуци и правнуци.
    FIAT Marea ex
    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Да се оплача:Днес извадих един мъдрец. Щях да умра от болки преди това.

Коментар

Да се похваля: най-после започнахме ремонт на банята Да се оплача: голям кошмар и мръсотияДа се похваля: Мареята се справи отлично, прекара всички плочки наведнъж. Почти стържеше по асфалтаДа се оплача: изкривих се докато ги кача в къщи
        FIAT Marea ex
        Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Със свалени седалки съм прекарвал 8кв.м 30х30см - не трепна Това като хвалба

Коментар

Да се похваля.Нова въдица
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

vital написа:
              Със свалени седалки съм прекарвал 8кв.м 30х30см - не трепна Това като хвалба
              И аз съм го правил с 10 торби цимент и 4 човека, НО ПОСЛЕ МИ ЗАМИНАХА ЗАДНИТЕ АМОРТЕСОРИ. :D
              CSI in the CAR !!!
              Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

Хваля се: Днес е е*ати якия ден. Счупи ми се маркуча на вакумния регулатор (счупи а не скъса , щото той е пластмасова тръбичка забита в гума и имитира маркуч , ама не е) Скъса ми се маркуча който влиза във въздушния филтър. Изгоря ми моторчето на чистачката (предна).Скъса ми се маншона на карето (ако не се лъжа мисля , че е той). Прее*аха ми се на същото колело дето се скъса скапаания маншон и накладките и като капак на всичко тоова ми изтича ми спирачната течносто. + това не знам дали е заради вакумния регулатор , ама двигателя ми се разтрака като 50 годишен дизел Много ПОЛОЖИТЕЛЕН ДЕН !!!!П.С. А да и понеже накрая се ядосах и викам дай да я паркирам и съм му е*ал майката в тоя дъжд няма да се разправям и понеже нямаше място пред скапания блок я заврях до едно дърво в което явно съм си закачил задната броня и сега виси!!! Е ДАЛИ ПА НЯМА ТАКЪВ ДЕН А ?
                There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Само си представи какъв прекрасен ден ще е утре, когато съдбата реши да те компенсира

Коментар

Хваля се: Четири почивни дни. Май....а му на ремонта на банята. Утре рано заминавам за Гърция да си почина
                    FIAT Marea ex
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

ktborisov написа:
                      Хваля се: Днес е е*ати якия ден. Счупи ми се маркуча на вакумния регулатор (счупи а не скъса , щото той е пластмасова тръбичка забита в гума и имитира маркуч , ама не е) Скъса ми се маркуча който влиза във въздушния филтър. Изгоря ми моторчето на чистачката (предна).Скъса ми се маншона на карето (ако не се лъжа мисля , че е той). Прее*аха ми се на същото колело дето се скъса скапаания маншон и накладките и като капак на всичко тоова ми изтича ми спирачната течносто. + това не знам дали е заради вакумния регулатор , ама двигателя ми се разтрака като 50 годишен дизел Много ПОЛОЖИТЕЛЕН ДЕН !!!!П.С. А да и понеже накрая се ядосах и викам дай да я паркирам и съм му е*ал майката в тоя дъжд няма да се разправям и понеже нямаше място пред скапания блок я заврях до едно дърво в което явно съм си закачил задната броня и сега виси!!! Е ДАЛИ ПА НЯМА ТАКЪВ ДЕН А ?
                      Тежко ми е да ти го кажа, ама тази кола дето си я взел май скоро ще те изостави-дано не съм лош пророк, но зимата идва и условията ще стават все по-тежки. Аз и преди ти писах че ще те разори - сега вече съм убеден. Без майтап ти ако опишеш какво й работи без проблем и какво не, първия списък ще е доста по-кратък! Дано я оправиш, че да й се порадваш...

Коментар

=Rudi= написа:
                        ktborisov написа:
                        Тежко ми е да ти го кажа, ама тази кола дето си я взел май скоро ще те изостави-дано не съм лош пророк, но зимата идва и условията ще стават все по-тежки. Аз и преди ти писах че ще те разори - сега вече съм убеден. Без майтап ти ако опишеш какво й работи без проблем и какво не, първия списък ще е доста по-кратък! Дано я оправиш, че да й се порадваш...
                        Колега абсолютно си прав. Ама аз не се отказвам лесно ИНАЧЕ МР3 playera си работи без проблем Може би щот’ е нов
                        There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Е поне нещо все още работи като хората в тази кола .
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Днес брахме лозетата. На есен ще има ноти за песен :D

Коментар

Humppa написа:
                              "Вино,вино,вино,вино,вино,вино дай,с виното живота става рай..."
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                                Humppa написа:
                                "Вино,вино,вино,вино,вино,вино дай,с виното живота става рай..."
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X