emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Опаааа ... НАЙ-НАКРАЯ си взех колата от сервиза ... и ... Летя със колата, летя със колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 През това време карах най-различни коли ... Мерцедес Ц220 ЦДИ, БМВ 320ка, Фиат Добло, Пежо 206 ХДИ .... Но като се качих в пунтиака и кат си набичих музиката ... е не мога да сравня нито една от тези коли с Пунтиака :PВ момента съм най-щастливияяяFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Да се похваля:Измиване на колата,нови чистачки.Да се оплача:Счупен страничен мигач.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Оплаквам се! Не мога да понасям аватара на колегата Ichkin Хваля се! Днес след 3 дни пауза покарах Алфата......мммммм добре ми подейства Още за хвалба..Типото го скъсвам от каране тез дни....и то много ме кефиТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Такааа....търся си работа и съответно ме канят тук там на интервюта. До тук добре обаче.....искам да кажа, че съм възмутена от гнусните, гадни работодатели, които искат да таковат дявола във въздуха. Подиграват се с хората - дават някакви мизерни заплати, като не се замислят изобщо може ли човека да живее с тия пари. С две думи нямам думи!!!
Коментар
-
Да се похваля:На 12.09.09г. се ожених за момичето с което от осем години сме заедно.Стана супер сватба и много як купон.Скоро ще кача и снимки :DFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
_жоро_ написа:Да се похваля:На 12.09.09г. се ожених за момичето с което от осем години сме заедно.Стана супер сватба и много як купон.Скоро ще кача и снимки :DAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
_жоро_ написа:Да се похваля:На 12.09.09г. се ожених за момичето с което от осем години сме заедно.Стана супер сватба и много як купон.Скоро ще кача и снимки :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Irka_fihi написа:Бравос,Жоре,честито и от нас! Мнооого любов и щастливи дни заедно!Да са оплача - комшията си празнува рождения ден и няма спане. От 6 часа бичи некъв ретро турбо-фолк, майкоооо...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Inessita написа:Такааа....търся си работа и съответно ме канят тук там на интервюта. До тук добре обаче.....искам да кажа, че съм възмутена от гнусните, гадни работодатели, които искат да таковат дявола във въздуха. Подиграват се с хората - дават някакви мизерни заплати, като не се замислят изобщо може ли човека да живее с тия пари. С две думи нямам думи!!!Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
profit
_жоро_ написа:Да се похваля:На 12.09.09г. се ожених за момичето с което от осем години сме заедно.Стана супер сватба и много як купон.Скоро ще кача и снимки :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар