Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Ама ги плащаш веднъж годишно нали ? Праз голям.
    Веднъж годишно - ама са много данъците бре. Поне за нас, които си ги плащаме на часа.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Хваля се се: Вчера са ми превели заплатата. Оплаквам се: До края на седмицата цялата ще замине.А изводът е, че се очертава да съм на жълтици, което е най-добрият случай в моето положение. Е*аси шанса!
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Опаааа ... НАЙ-НАКРАЯ си взех колата от сервиза ... и ... Летя със колата, летя със колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 През това време карах най-различни коли ... Мерцедес Ц220 ЦДИ, БМВ 320ка, Фиат Добло, Пежо 206 ХДИ .... Но като се качих в пунтиака и кат си набичих музиката ... е не мога да сравня нито една от тези коли с Пунтиака :PВ момента съм най-щастливияяя
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Да се похваля:Измиване на колата,нови чистачки.Да се оплача:Счупен страничен мигач.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Оплаквам се! Не мога да понасям аватара на колегата Ichkin Хваля се! Днес след 3 дни пауза покарах Алфата......мммммм добре ми подейства Още за хвалба..Типото го скъсвам от каране тез дни....и то много ме кефи
            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Такааа....търся си работа и съответно ме канят тук там на интервюта. До тук добре обаче.....искам да кажа, че съм възмутена от гнусните, гадни работодатели, които искат да таковат дявола във въздуха. Подиграват се с хората - дават някакви мизерни заплати, като не се замислят изобщо може ли човека да живее с тия пари. С две думи нямам думи!!!

Коментар

Да се похваля:На 12.09.09г. се ожених за момичето с което от осем години сме заедно.Стана супер сватба и много як купон.Скоро ще кача и снимки :D
                Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

_жоро_ написа:
                  Да се похваля:На 12.09.09г. се ожених за момичето с което от осем години сме заедно.Стана супер сватба и много як купон.Скоро ще кача и снимки :D
                  Да сте живи и здрави и дълъг семеен живот.
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

_жоро_ написа:
                    Честито Жоре,пожелания за дълъг семеен живот изпълнен с много радост и любов!
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

_жоро_ написа:
                      Браво колега , пожелавам ви много радост , щастие и късмет.
                      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Бравос,Жоре,честито и от нас! Мнооого любов и щастливи дни заедно!Да са оплача - комшията си празнува рождения ден и няма спане. От 6 часа бичи некъв ретро турбо-фолк, майкоооо...
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                          Бравос,Жоре,честито и от нас! Мнооого любов и щастливи дни заедно!Да са оплача - комшията си празнува рождения ден и няма спане. От 6 часа бичи некъв ретро турбо-фолк, майкоооо...
                          "Тез червени доматии, кой ги мама разклатиии...."
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Inessita написа:
                            Такааа....търся си работа и съответно ме канят тук там на интервюта. До тук добре обаче.....искам да кажа, че съм възмутена от гнусните, гадни работодатели, които искат да таковат дявола във въздуха. Подиграват се с хората - дават някакви мизерни заплати, като не се замислят изобщо може ли човека да живее с тия пари. С две думи нямам думи!!!
                            Така е колежке, 99% от тея мизерници се възползват от състоянието на безработица в страната и искат да им работиш за без пари, и това че им отказваш не ги трогва изобщо, знаят че след теб чакат още 20 които за тея пари ще се навият, просто ситуацията е плачевна
                            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

_жоро_ написа:
                              Честито колега Само хубави моменти ви пожелавам!

Коментар

_жоро_ написа:
                                Горчиво, горчиво.......
                                FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Working...
                                X