Явор Митев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Явор Митев написа:Аз напоследък / от половин година / имам страхотни проблеми с Мтел....телефоните ни увисват редовно, имало е дни, когато по цял ден стоим без телефони / няма индикация на обхват и пише "само спешни" /. Скоро мой приятел който работи при тях ми каза под секрет, че системите им крашвали редовно заради натоварване от новата им / вече стара / услуга - нета с телефона.Обмисляме в най-скоро време да се преместим във Вива...
Коментар
-
Аз от днес почнах раздялата с Мобилтел.На жена ми и сина ми ги направих на "прими" някакви, да си ги търсят хора, които не са ги търсили отдавна.Аз съм до Март догодина и след това оставам само на Vivatel и Globul.Те също са им вече клиенти. С жена ми си говоря без пари, без ограничения. За 6 лева на месец. Vivatel.На дъщеря ми и го спрях тотално, от Холандия до домашния стационарен и е 14 стотинки на минута. А до мобилен 28 стотинки. Това са цените на холандски оператор разбира се.И като си зареди 10 евро, получава 20. 10 евро са и подарък от оператора.Явно там социализЪма е дошъл..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
От години съм на сметки и в Мтел и на Глобул, и да си кажа честно един дол дрянки са.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Всяка фирма -ЕТ, ЕООД, ЕАД, АД с желание за корпоративна група (неограничени,безплатни разговори в групата - минимум 5 сим карти) в мрежата на Vivacom ще получи специална 10% отстъпка от мен. Това е оферта за целия Фиат Форум България.За повече инфо 0878 100 499. За Immortal - там където няма 3G, Vivacom поддържа перфектно 2G. Покажи ми място където няма покритие Vivacom, а аз ще ти покажа 10 населени места без покритие на Мтел.
Коментар
-
Всичките са един дол дренки. Избягах от Глобул че нямат покритие в района дето се намирам най често. Хубаво де отидох при Мтел ама и там не стана пуснаха си интернета и няма пак мрежа. А за цени и простотии нямам думи. Картите са на специален договор и трябва да си имат безплатни разговори. Да ама не на жената се оказа че не е включен към групата щото някой забравил в офиса да свърши тая работа и така докато се усетя 3 месаца си плащам. Дигнах джабалата ще ли да ми преизчислят сметките ама до сега още 3 месеца чакам и не видях да са направили нещо явно пак трябва да им досаждам на крака. Докато не вкарат още някой оператор да има реална конкуренция няма да се оправим.
Коментар
-
lov написа:Всичките са един дол дренки. Избягах от Глобул че нямат покритие в района дето се намирам най често. Хубаво де отидох при Мтел ама и там не стана пуснаха си интернета и няма пак мрежа. А за цени и простотии нямам думи. Картите са на специален договор и трябва да си имат безплатни разговори. Да ама не на жената се оказа че не е включен към групата щото някой забравил в офиса да свърши тая работа и така докато се усетя 3 месаца си плащам. Дигнах джабалата ще ли да ми преизчислят сметките ама до сега още 3 месеца чакам и не видях да са направили нещо явно пак трябва да им досаждам на крака. Докато не вкарат още някой оператор да има реална конкуренция няма да се оправим.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Immortal написа:...В сравнение с какво? Щото мойта работи супер бързо, сравнено със стария ми N70.
Коментар
-
batproho написа:Проблема не опира до липсата на конкуренция, за картелно споразумение чувал ли си ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар