Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Явор Митев написа:
    Аз напоследък / от половин година / имам страхотни проблеми с Мтел....телефоните ни увисват редовно, имало е дни, когато по цял ден стоим без телефони / няма индикация на обхват и пише "само спешни" /. Скоро мой приятел който работи при тях ми каза под секрет, че системите им крашвали редовно заради натоварване от новата им / вече стара / услуга - нета с телефона.Обмисляме в най-скоро време да се преместим във Вива...
    На мен пък ми писна от фантастичните им сметки и мисля пък да ходя при Глобул ... Като гледам накъде отиват нещата ... Мтел ще увиснат май ...
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Явор Митев написа:
      Аз напоследък / от половин година / имам страхотни проблеми с Мтел....телефоните ни увисват редовно, имало е дни, когато по цял ден стоим без телефони / няма индикация на обхват и пише "само спешни" /. Скоро мой приятел който работи при тях ми каза под секрет, че системите им крашвали редовно заради натоварване от новата им / вече стара / услуга - нета с телефона.Обмисляме в най-скоро време да се преместим във Вива...
      Не знаеш колко по-добре ще ти е.Аз все още чакам "най-добрия" оператор (Ментел) да пусне 3G на 3 км от Ямбол, в района на Национален туристически обект 99, ама нъцки.А Виваком вчера тръгнаха, и вече си има 3G.

Коментар

Аз от днес почнах раздялата с Мобилтел.На жена ми и сина ми ги направих на "прими" някакви, да си ги търсят хора, които не са ги търсили отдавна.Аз съм до Март догодина и след това оставам само на Vivatel и Globul.Те също са им вече клиенти. С жена ми си говоря без пари, без ограничения. За 6 лева на месец. Vivatel.На дъщеря ми и го спрях тотално, от Холандия до домашния стационарен и е 14 стотинки на минута. А до мобилен 28 стотинки. Това са цените на холандски оператор разбира се.И като си зареди 10 евро, получава 20. 10 евро са и подарък от оператора.Явно там социализЪма е дошъл.
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

Коментар

От години съм на сметки и в Мтел и на Глобул, и да си кажа честно един дол дрянки са.
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Всяка фирма -ЕТ, ЕООД, ЕАД, АД с желание за корпоративна група (неограничени,безплатни разговори в групата - минимум 5 сим карти) в мрежата на Vivacom ще получи специална 10% отстъпка от мен. Това е оферта за целия Фиат Форум България.За повече инфо 0878 100 499. За Immortal - там където няма 3G, Vivacom поддържа перфектно 2G. Покажи ми място където няма покритие Vivacom, а аз ще ти покажа 10 населени места без покритие на Мтел.

Коментар

Всичките са един дол дренки. Избягах от Глобул че нямат покритие в района дето се намирам най често. Хубаво де отидох при Мтел ама и там не стана пуснаха си интернета и няма пак мрежа. А за цени и простотии нямам думи. Картите са на специален договор и трябва да си имат безплатни разговори. Да ама не на жената се оказа че не е включен към групата щото някой забравил в офиса да свърши тая работа и така докато се усетя 3 месаца си плащам. Дигнах джабалата ще ли да ми преизчислят сметките ама до сега още 3 месеца чакам и не видях да са направили нещо явно пак трябва да им досаждам на крака. Докато не вкарат още някой оператор да има реална конкуренция няма да се оправим.
              BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

lov написа:
                Всичките са един дол дренки. Избягах от Глобул че нямат покритие в района дето се намирам най често. Хубаво де отидох при Мтел ама и там не стана пуснаха си интернета и няма пак мрежа. А за цени и простотии нямам думи. Картите са на специален договор и трябва да си имат безплатни разговори. Да ама не на жената се оказа че не е включен към групата щото някой забравил в офиса да свърши тая работа и така докато се усетя 3 месаца си плащам. Дигнах джабалата ще ли да ми преизчислят сметките ама до сега още 3 месеца чакам и не видях да са направили нещо явно пак трябва да им досаждам на крака. Докато не вкарат още някой оператор да има реална конкуренция няма да се оправим.
                Проблема не опира до липсата на конкуренция, за картелно споразумение чувал ли си ?
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Immortal написа:
                  ...В сравнение с какво? Щото мойта работи супер бързо, сравнено със стария ми N70.
                  Например Е66, даже 5800.Хвалба: Напоследък преоткрих света на телефоните без оп.с-ма. Има всичко, което ползвам и най-хубавото е, че всичко се включва Веднага, без никакво забавяне или пък забиване. Единствено skype още не съм си намерил. П.С За Samsung S8000 Jet става въпрос

Коментар

Оплаквам се-олекнах с 130 лв при плащането на данъка... Да се похваля-за първи път при излизане от сграда в която съм платил голямо количество данък,останах доста удовлетворен и не ме беше яд...
                    Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                    Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Ама ги плащаш веднъж годишно нали ? Праз голям.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ногу да са оплача - след 2-седмичната почивка имам 150кг. пране! Вече съм с две деца и купонът е неотразим! - оплакване
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

emzo написа:
                          Ама ги плащаш веднъж годишно нали ? Праз голям.
                          Това е една от причините да се чувстах добре след излизането..:
                          Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                          Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

batproho написа:
                            Проблема не опира до липсата на конкуренция, за картелно споразумение чувал ли си ?
                            Много добре съм на ясно ама рекох да не зачеквам темата. И все пак ако има по голяма конкуренция шанса да правят такива споразумения е по малък. Или поне цените няма да са същите. Знам от личен опит какви са цените на вънка и качеството на услугите и какви са бонусите само да те зариби някой оператор да му станеш клиент. Преди месец Tre даваше това телефончен http://www.tre.it/public/INQ.php за 99 евро + 6 месеца безплатен достъп до SKYPE. При условие че производствената цена на телефона е $ 140. А след изтичане на гратисния период смешна цена на услугата. Мисля че коментара е излишен. Или по точно кога ще се почустваме че живеем в нормална държава.
                            BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

След няколко месечно издирване на нова кола, от вчера вече съм с такава Естествено оставам във клуба А колата е Гранде Пунто 1.2 2007 - евтина поддръжка и добра визия
                              SKODA 105L '78
                              PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                              FIAT 126p '89
                              TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                              GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

айде да ти е честита и много безаварийни километри. пусни една снимка, недей се скатава :P
                                Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                                Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Working...
                                X