There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Честито колега, да ти е жив и здрав синът!!! Здраве и щастие на цялото ви семейство!!!
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Да се похваля - в петък, събота и неделя бях на среща на с много Убави ’Ора на х. Бачо Киро в Дряново!
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Да се похваля - в петък, събота и неделя бях на среща на с много Убави ’Ора на х. Бачо Киро в Дряново!
Видяхме, видяхме на снимките...даже май успях да усетя миризмата на барбекю Да се оплача: многоо ми е студено! Абе, ще пукна от студ, бре!! На колегите ми все им е много жега и след като са мнозинство, аз си МРЪЗНА! Айде да се похваля: утре е ден за аванс...ах, парички., ах съединител, ах, няма ново якенце и обувчици за мен... пф, то май отиде на оплакване..
днес карах Новото Браво Т-джет - 150 кобили - направо кърти асфалта, докато се обърна и 120... на трета и имаше още мегдан беше с пълния оптичен и спортен пакет, всички екстри... много красиво...а звука е уникален направо се влюбих....в спорт режим газта не дава да я пипнеш...спирачките страхотни и нещо, което много ме учуди, качеството на пластмасите е доста по-високо от това в новата астра...направоооо, да изровя от накъде 2 големи пачки и да го отнасям...
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар