Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Korun написа:
    Ами какво се случи. Изпреварвах колона от два автомобила (втория беше въпросното БМВ) или поне имах такова намерение. В момента в който застигнах БМВ-то, "колегата" явно реши, че не му се чака да го изпреваря ( или му беше под достойнството) и тръгна в ляво да изпреварва първия от колоната. Съответно за да не се ударим избягах в ляво и след около 10-20 метра пързаляне по прахоляците съм отсякъл едно дръвче и се спрях в канавката. За късмет бях с относително ниска скорост (около 70 км/ч) та на мен ми няма нищо. Естествено "колегата" даже не спря да види как съм. Пораженията по колата са такива, че ремонта не си заслужава и за това я бракувах.
    По същия начин в София ме засече един тъпак на един булевард, набих яко спирачки и се сурнах в бордюра в ляво. Разминах се само с една джанта за боклука. Вече направо ме е страх да изпреварвам.Тоя с БМВ-то... много сериозни шамари заслужава.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Не, заслужавал е вместо да избягаш от него да го цъкнеш е така лекинко по задницата отстрани точно там дето те засича и тои щеше да се подмята по канавките а не ти.
      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
        Не, заслужавал е вместо да избягаш от него да го цъкнеш е така лекинко по задницата отстрани точно там дето те засича и тои щеше да се подмята по канавките а не ти.
        Каква щеше да е вината в случая за колегата и каква за задника , който е избутал? За БМВ-то е "предприема изпреварване, без да се е убедил, че не е изпреваван в момента, с което о предизвикал ПТП" а за колегата може би "предприема изпреварване, без да осигури странична дистанция" макар да е ясно, че каква дистанция можеш да осигуриш, ако някой те избута странично... Абе я да си с някой ... Камион фиат, та ще видиш дали ще те засече, кавала му смачкан!
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Korun написа:
          Ами какво се случи. Изпреварвах колона от два автомобила (втория беше въпросното БМВ) или поне имах такова намерение. В момента в който застигнах БМВ-то, "колегата" явно реши, че не му се чака да го изпреваря ( или му беше под достойнството) и тръгна в ляво да изпреварва първия от колоната. Съответно за да не се ударим избягах в ляво и след около 10-20 метра пързаляне по прахоляците съм отсякъл едно дръвче и се спрях в канавката. За късмет бях с относително ниска скорост (около 70 км/ч) та на мен ми няма нищо. Естествено "колегата" даже не спря да види как съм. Пораженията по колата са такива, че ремонта не си заслужава и за това я бракувах.
          Радвам се, че няма пострадали. И силно се надявам някой съвестен гражданин да е видял какво е направил този боклук с БМВ-то и да е сигнализирал. То в такива моменти номера ли да му помниш или да се опитваш да си спасяваш собствения задник. Аман от такива боклуци! За да запазиш неговия живот, си застрашил собствения. И този пезевенк така да постъпва! Важното е, че си здрав. Ламарини много, живот един! Пожелавам ти новото Браво!
          NOW: ???
          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Slavi_Lancia написа:
            Да не ти се случва такава ситуация да кажеш после имал ли си време да снимаш и дали изобщо си имал време да го помислиш.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
              Slavi_Lancia написа:
              Да не ти се случва такава ситуация да кажеш после имал ли си време да снимаш и дали изобщо си имал време да го помислиш.
              .....да снимам ?????
              Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
              Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
              Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                style34 написа:
                Slavi_Lancia написа:
                .....да снимам ?????
                Извинявай, в бързината сутринта незнайно как съм възприел това "да го цъкнеш" като да го снима. Защото в моята ситуация ме беше яд, че дори не запомних номера. Иначе инстинкта ти в момента прави така, че да бягаш наляво, вместо да се блъснеш в лайното пред теб. И така нещастника си продължава по пътя спокойно. При мен ми излезе 100 лева, но в случая с колегата щетите са очевидни, а можеше и да пострада някой.

Коментар

Ха да ви се похваля ... вчера се возих на такси Албеа, което го караше жена Душевен оргазъм изпитах
                  Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

И аз да се похваля днес си натиснах калника на "вторичните суровини" и си е*а мамицата...
                    Прикачени файлове
                    There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

hood rot
                      MB 280 S W108 67' - pickUp
                      MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                      ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                      Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                      office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Suppish написа:
                        hood rot
                        Оф оня ден вратата си треснах по-силно и изпопада кита... предния капак се е напукал и той китосван ... ама ме е яд, на човешката простотия само и само за да и земе повече пари ще маже отгоре с боя без да хване да почисти малко тая ръжда.Ще прави какви ли не шмекерлъци и глупости за да изглежда все едно е нова. Неможе да искаш някаква сума пари за нещо в което ти не си влагал и си го оставил ей така без да ти пука изобщо за него.Неможе само да караш мамичката му и да се оплакваш тва се строши онова не работи пък да ти дреме на к*ра всъшност и да не се грижиш за тва нещо. И после да се хвалиш понеже си хванал четката и си замазал положението колко била гледана тая кола.Не ме разбирайте погрешно - НЕ СЕ оплаквам от колата. Колата така е гледана за това е стигнала до тоя хал. Оплаквам се от човешката глупост...и алчност.Иначе ще направя всичко да я стегна до колкото имам финансова и физическа възможност Продължавам да се успокоявам, с единственото нещо , което ми остана , че двигателя и ходовата част най-вече засега са добре ЕДИТ: ЗАСЕГА !!!!
                        There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

:D Оплаквам се -писах 200 пъти във форума и ме обявиха за маниак. :D Хваля се-не мисля да ходя на психиатър, ами да продължавам докато лудна съвсем :D

Коментар

Оплаквам се: Неможах тая седмица да отида на хижа с колегите, а като гледам и на Италфеста няма да мога. Да го е....
                            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                            Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                              Оплаквам се: Неможах тая седмица да отида на хижа с колегите, а като гледам и на Италфеста няма да мога. Да го е....
                              Какво те е.., нали имаш GSM :D. Да се оплача: Днес бях на зъбар. Изкова ми някаква много яка дупка в левия долен предкътник, че едва си сдържах езика да не ходи там. :D Запълни ми я с някакво лекарство и след седмица ще вадим нервииии... Ха, честито на печелившите.
                              NOW: ???
                              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

По дяволите и Аз няма да мога да отида на Италфеста, точно тогава ще имаме ревизия .
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X