Хвалба-хубав финал на гадната седмица: Една приателка скоро се върна от Холандия и донесе филе от сьомга (ама много). Сега отиваме до магазина за бяло вино, водка, малко хайвер, малко маслини и квото се сетим, а оттам на гости на приателката. Ще сме 5-6 човека. Филето вече трябва да е готово. Ше се наплюскам малийййй! Yellow_Flash_Colorz_PDT_12
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
blagun написа:Имам си нова кафе машина за офиса модел PININFARINA Имам и снимки за любопитнитеТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:blagun написа:Имам си нова кафе машина за офиса модел PININFARINA Имам и снимки за любопитнитеAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
style34 написа:Сокче, я кажи кво общо имаш с Ямбол :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
chris написа:Абе не, че се оплаквам, ама нещо напоследък големо безпутие ....Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
SokOtPraskova написа:style34 написа:Сокче, я кажи кво общо имаш с Ямбол :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Princo написа:iee написа:blagun написа:Имам си нова кафе машина за офиса модел PININFARINA Имам и снимки за любопитнитеBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар