Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба-хубав финал на гадната седмица: Една приателка скоро се върна от Холандия и донесе филе от сьомга (ама много). Сега отиваме до магазина за бяло вино, водка, малко хайвер, малко маслини и квото се сетим, а оттам на гости на приателката. Ще сме 5-6 човека. Филето вече трябва да е готово. Ше се наплюскам малийййй! Yellow_Flash_Colorz_PDT_12
    Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Имам си нова кафе машина за офиса модел PININFARINA Имам и снимки за любопитните
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
        Имам си нова кафе машина за офиса модел PININFARINA Имам и снимки за любопитните
        Давай де, гад такава
        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
          blagun написа:
          Давай де, гад такава
          И аз искам скив :P
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

style34 написа:
            Сокче, я кажи кво общо имаш с Ямбол :D
            Честно казано нямям много общо с този град, освен двама трима познати. А, иначе съм чувала, че там имало много рядък вид зайци - а аз много ги харесвам тия животинки.. :D
            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Абе не, че се оплаквам, ама нещо напоследък големо безпутие ....
              Bravo 1.6 16v

Коментар

chris написа:
                :D :D :D :D :D :D :D :D :D Тая дума ме разцепи !!! Иначе да се похваля че вчера ми донесоха платката от Сф и вече съм с 3 гб рам
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                  chris написа:
                  :D :D :D :D :D :D :D :D :D Тая дума ме разцепи !!! Иначе да се похваля че вчера ми донесоха платката от Сф и вече съм с 3 гб рам
                  Е ти поне имаш с к’во да се похвалиш...
                  Bravo 1.6 16v

Коментар

И аз да се оплача рано сутрин: след малко имам изпит, а изобщо не успях да уча. Също така ми предстои да изкарам два супер скучни дни, но какво пък то и без това напоследък дните ми са нищо особено...
                    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Да се похваля -току-що метнах във фурната свински пържолки с картофи и гъби, пълна импровизация, ама да видим какво ще се получи. За десерт- макарони на фурна. :D
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

SokOtPraskova написа:
                        style34 написа:
                        Сокче, я кажи кво общо имаш с Ямбол :D
                        Честно казано нямям много общо с този град, освен двама трима познати. А, иначе съм чувала, че там имало много рядък вид зайци - а аз много ги харесвам тия животинки.. :D
                        Само си чувала ли....
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Да се похваля, днес ставаме кумове на едни приятели. Чака ни тежък ден
                          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Princo написа:
                            iee написа:
                            blagun написа:
                            Давай де, гад такава
                            И аз искам скив :P
                            Марката й е LAVAZZA, ето снимка от нета Много е тарикатска, кафето е в едни дозички - като сметанките, пъхаш отгоре, затваряш и пускаш
                            Прикачени файлове
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Определено си личи, че е на Pininfarina.
                              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

бах, защо трябваше да пия снощи ама поне беше много весело
                                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                                e30 forever!

Коментар

Working...
                                X