Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега, дори и не погледнах конкретната кола(съвсем умишлено).........просто да кажа, че Стило 1,9 JTD е невероятен автомобил. Вижте го там по сервизи ако е възможно и се "гмуркай" Аз така се гмурнах с Алфата......вечерта я видях в мобилето и на другия ден на обяд вече беше моя(благодаря на Phoenix де). Модела е перфектен, стига и колата да е читава просто няма да имаш грижи. Бих ти препоръчал да попиташ за Стило Ники Сикса, ама нали пак го ИЗРИТАХА няма как да стане
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

да се ОПЛАЧА и аз,колата ми вече 3-ти ден е в сервиза и не е готова тоя "майстор" ше му резна "кифлата" утре май
      Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

Абе хубавата кола си е хубава и си личи от пръв поглед . За обслужването личи по пръчката с маслото като я извадих и то си е чисто не е черно нагоряло. Пък и преди пет години от тая автокъща си купих Пунтото и съм доволен .Двора е пълен с коли и на ниски цени но тая и една Алфа 156 ми грабнаха очите . Жалко ,че Алфата е бензинова пък аз държа на дизел.Щтракнах двигателя на Стилото и купето и право да ви кажа а купят утре Пунтото ми то от понеделник ще има пей сърце . :D
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Аз пък да се похваля, продадох си Фията
          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
            Аз пък да се похваля, продадох си Фията
            Ха честито .
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Добре, че е петък вечер, че няма да ти обърнем внимание на "Я" то.........пък и аз не бих се радвал така , ако си продам Фиата...
              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

е да ама въри да продаваш днешно време фиат та да видиш как и за колко се продава, и да видим няма ли да си радостен ако се намери някои да попита дори за него

Коментар

Знам аз много добре как стоят нещата......имах предвид, че въпреки добрата сделка ще ми е доста криво като го продам и определено няма да се похваля.
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                    е да ама въри да продаваш днешно време фиат та да видиш как и за колко се продава, и да видим няма ли да си радостен ако се намери някои да попита дори за него
                    Честито. Малко ме е яд, защото ако беше се сетил с седмица-две по-рано, още на следващия ден идвах да го гледам. Ама шанс. Сега да се качиш на по-добро возило.
                    NOW: ???
                    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                      към какво си се насочил сега
                      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Сигурно си е заслужавала раздалата с Бравото и сега ще се сдобиеш с нещо по-така .
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                          Сигурно си е заслужавала раздалата с Бравото и сега ще се сдобиеш с нещо по-така .
                          Раздялата с бравото се наложи заради липсата на още две врати и нуждата от по голяма кола иначе си беше перфект, човека има да ме споменава дълго време, а каква е новата!?!? в подписа си пише

Коментар

Страшно прост народ сме.Току що по "кой е по-по най" гледах едно много хубаво момиченце, което пеше някаква гадна чалгария със споменаване на "цици" и други пикантерий. Два въпроса:1.- какво става с тоз народ2.- къде са редакторите на това предаване.

Коментар

Явор Митев написа:
                              Страшно прост народ сме.Току що по "кой е по-по най" гледах едно много хубаво момиченце, което пеше някаква гадна чалгария със споменаване на "цици" и други пикантерий. Два въпроса:1.- какво става с тоз народ2.- къде са редакторите на това предаване.
                              Точно пуснах телевизора,чух песента и веднага смених програмата.Народа отдавна изпростя,а редакторите ... Всичко е пари
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ами то само като видиш какъв е водещия на предаването ще ти стане ясно какво е и самото предаване .
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X