Хваля се: Имам нов аватар
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Пфуууууууууу да се оплача.Сега се прибирам от разходка с мотора т.е. яко дране оффроуд и спуках предна гума.Писна ми от тези гуми вече.Хваля се.Поне си направих кефа и разпуснах добре.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
оплаквам се:преди известно време бях видял неонов надпис punto на една снимка в сайт-а но не мога да я намеря,за да разбера как да си сложа и аз такъв.някой има ли идея откъде мога да си намеря такъв надпис.надписа седеше на вътрешния праг - този който прекрачваш като се качваш и слизаш от колата.Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98
Коментар
-
coolboby написа:Хмм..Илко идва в нашия доверен сервиз в Търново да си сменя съединителя.Та мисълта ми е ако имаш възможност, смени си съединитела в Търново така или иначе минаваш от тук.Поемам ти разходката в Търново докато момчетата ти сменят съединитела.Вече ти си решаваш кой вариант ти е най-удачен ПС. Предлагам ти помощ като колега, а не да ти се мазня дебелешката защото си жена.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
floks
да се оплача- мислех за рождения ден да почерпя дружината на езерото а то на работа пак 2 смяна и няма черпене поне на този етап Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
Коментар
-
Днес ми пристигнаха диодните ленти, които пак ще слагам на фаровете. Оказа се обаче, че само едната е бяла, а другата пък синее. Е, китайчето се оказа пекано и сега до седмица-две очаквам безплатно другата ми бяла лента. Тази, която синее, пък веднага я монтирах в багажника за осветление. Ногу яку стана тъй. Сега си чакам ринговете и да ги монтирам и тях .NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
///// написа:vuichotoni написа:Счупими се превода за скоростомера.... Мареа ТД100...едната част остана в корпуса на скоростната кутия.....начлото на лявата полуос....Моля, даите идея, как се сменя това.....?
Коментар
-
emzo написа:Да се оплача - мих колата ..... и за къв я мих като заваля из ведро.Поне имаше водни изпълнения тип пързалкаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар