Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се: Имам нов аватар

Коментар

Пфуууууууууу да се оплача.Сега се прибирам от разходка с мотора т.е. яко дране оффроуд и спуках предна гума.Писна ми от тези гуми вече.Хваля се.Поне си направих кефа и разпуснах добре.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

coolboby написа:
        Хваля се: Имам нов аватар
        :D :D :D Загуби интереса на мъжката част от форума към новите ти мнения в темите! :D :D :DОплаквам се - многото катастрофи, които виждам и за които чувам ми действат депресиращо

Коментар

оплаквам се:преди известно време бях видял неонов надпис punto на една снимка в сайт-а но не мога да я намеря,за да разбера как да си сложа и аз такъв.някой има ли идея откъде мога да си намеря такъв надпис.надписа седеше на вътрешния праг - този който прекрачваш като се качваш и слизаш от колата.
          Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

coolboby написа:
            Хмм..Илко идва в нашия доверен сервиз в Търново да си сменя съединителя.Та мисълта ми е ако имаш възможност, смени си съединитела в Търново така или иначе минаваш от тук.Поемам ти разходката в Търново докато момчетата ти сменят съединитела.Вече ти си решаваш кой вариант ти е най-удачен ПС. Предлагам ти помощ като колега, а не да ти се мазня дебелешката защото си жена.
            Колега, благодаря ти. Само, че аз пътувах до морето с автобус тази година, колата в момента е в моя си доверен сервиз в София за смяна на туй-онуй, за да мога да не съм пеша когато се върна от тук. Оплаквам се: хвана ме някаква алергия и вчера щях да гътна..сега си вися с температура и цялата съм подута...искам си вкъщи
            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Да се похваля - B®avo-то ми най-накрая е error free + нов мап
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

да се оплача- мислех за рождения ден да почерпя дружината на езерото а то на работа пак 2 смяна и няма черпене поне на този етап Yellow_Flash_Colorz_PDT_13

Коментар

Днес ми пристигнаха диодните ленти, които пак ще слагам на фаровете. Оказа се обаче, че само едната е бяла, а другата пък синее. Е, китайчето се оказа пекано и сега до седмица-две очаквам безплатно другата ми бяла лента. Тази, която синее, пък веднага я монтирах в багажника за осветление. Ногу яку стана тъй. Сега си чакам ринговете и да ги монтирам и тях .
                  NOW: ???
                  Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                  Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

///// написа:
                    vuichotoni написа:
                    Счупими се превода за скоростомера.... Мареа ТД100...едната част остана в корпуса на скоростната кутия.....начлото на лявата полуос....Моля, даите идея, как се сменя това.....?
                    На дясната искаш да кажеш. Отвива е едно болтче с плътно 5 и излиза. Ей туй дето съм го показал с червената стрелка
                    Благодаря за инфото...., но това, изглежда по друг начин......ще ти покажа парчето, което извадих, но долната част....остана в ск.кутия
                    Прикачени файлове

Коментар

Да се оплача - мих колата ..... и за къв я мих като заваля из ведро.Поне имаше водни изпълнения тип пързалка
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        Да се оплача - мих колата ..... и за къв я мих като заваля из ведро.Поне имаше водни изпълнения тип пързалка
                        Само в южна България ли вали защото мен ме заваля на Вонеща Вода и така до Казанлък има чувството ,че не е валяло от години?Да се похваля вчера и днес се занимавах с изработката на теглича за Бравото и успях.Да се оплача ,че ме заболя зъб и го извадих и капака на Бравото ми се стовари на главата.Сега главата ми е малко безформена удара беше жесток чак ми се доходи до тоалетната.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз ще се оплача от модераторите. Изведнъж много изкъсо започнаха да държат форума. Вече премислям по 3 пъти преди да постна нещо :D. Човек не може да пръдне дет’ се вика. Защо е това престараване? Единственото обяснение за мен, е че са хора с мнооого свободно време и просто им е скучно.
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Ами може да е следствие от Третия Принцип на Механиката.

Коментар

Искам да се оплача за това ,че Фиата ми няма термометър за антифриза на таблото.Мога ли да добавя такъв и как?Нещо не вярвам на една лампа която може и да е изгоряла.
                              ФИАТА МИ Е ДВУМЕСТЕН...........,а аудито ми е комби.

Коментар

Да се оплача:Снощи се бях наканил да отида на първа среща на феновете,тъкмо се обличахи се скапа осветлението в кухнята.По спешност тичах до Бриколаж за нова електроника и я сменях до девет и половина.
                                Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Working...
                                X