Да се похваля:Нови маратонки адидас :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не знам да се плача ли или да се хваля. От 2 седмици нещо ми дрънка гърнето на ауспуха, на куха ламарина. Викам си че май плаче за ново гърне. Днес отивам на сервиза да видят и да ми кажат колко ще ме обръснат. Да ама не. Нищо му няма на гърнето. Като го разхлопаш вътре дрънка нещо. Не се знае какво е. На външен вид нищо му няма. Сигурно се е промъкнало някакво камъче и си дрънка вътре в гърнето. Майстора в сервиза каза че няма какво да се прави. Даже не ми вземаха пари за прегледа. Щастлив по цялата глава, даже и по ушите. Ами така - ще си карам с камъче в гърнето. Даже може да напъхам още малко да стане по-весело.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
fihi написа:Имам едно вупросче: Защо беше предупреден колегата?Нещо не ми стана ясно.Прочетох правилата няколко пъти и пак не разбрах причината.Оплаквам се: Вчера ударих мотоциклетист. Тоест той се удари в мен, по моя вина.Не пожелавам на никой това което изпитах.
Коментар
-
Irka_fihi написа:coolboby написа:На теб има ли ти нещо?Има ли сериозни щети по колата?В другата тема, четох че на моторджията нищо му няма
Коментар
-
Искам да се оплача по този повод - не ни върви на коли! Взехме бравата - на третия ден ни удариха и оттогава няма човек в София,който да не се е спирал в нея.После Иван удари корсата - кормилна щанга изкривена,броня и кво ли още не!Сега от 3-4 дни кара мареата - айде пак инцидент! Одрана,ожулена,горката...поне няма пострадали хора! :D И младежът се оказал точен,та е отказал КАТ и са се разбрали в Лев инс. :D"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Счупих си стола . Най-държеливия стол който съм имал. Другите са ме изкарвали по година, този - около 4 години. И не бе мръднал докато - скъса му се тръбата от основата на стола. Добре че стана постепенно...Та сега съм на стария си стол, постегнах го оттук оттам но...няма ’люлка’ и ми е адски гадно .
Коментар
-
Princo написа:Да се похваля:Нови маратонки адидас :DFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
T_SHOW написа:SokOtPraskova написа:Оплаквам се: всички гледат мач...Хваля се: на море съъъм и времето е хубавоEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:T_SHOW написа:SokOtPraskova написа:Оплаквам се: всички гледат мач...Хваля се: на море съъъм и времето е хубавоПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Аз в Събота вечерта си пътувам за София.. А, да се оплача: тука е пъълно с бабиери! Всички от мъжки пол за на средна възраст между 48-57 години...горещата им тема е "Балнеолечение"Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар