Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Счупих си любимите bluetooth слушалки. Сбогом безжичност...

Коментар

От днес имам нов Шеф... Хвалба ли е, оплакване ли е - не знам още.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

току що вуйчо ми ми каза, че са "намерили" човека, който ни блъсна. Той се бил сам предал... Освен това си получих подаръците за рожденния ден П.П. И още да се похваля: спечелих конкурс, наградата е 3 седмичен курс август-септември в Лондон + 4 дневен семинар през октомври в Берлин + парична и предметна награда
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Оплакване: след като миналата седмица си купих нови запалителни свещи NGK днес най-накрая се наканих да ги сложа и... прецаках кабела на втори цилиндър.Който е сменял свещи на мотор 1.4 знае за какъв гърч става въпрос.Хвалба: та се наложи смяната и хайде вече и с нови кабели JANMOR .И хайде като съм тръгнал днес да пръскам пари и си взех ксенон EAGLE EYE Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
            Който е сменял свещи на мотор 1.4 знае за какъв гърч става въпрос.
            Развивам ги пред теб за 1 минута всичките.Какво му е гърчавото?
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
              batproho написа:
              Който е сменял свещи на мотор 1.4 знае за какъв гърч става въпрос.
              Развивам ги пред теб за 1 минута всичките.Какво му е гърчавото?
              Всички останали да, но на 3-ти цилиндър е на много кофти място под оня маркуч за маслото.
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Много ме депресира книгата,която чета. Мисля да спретна едни гювечета днес. Може и снимков материал да прибавя. Тази вечер съм на репетиции след известно прекъсване - лятна ваканция.
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Много ме депресира книгата,която чета. Мисля да спретна едни гювечета днес. Може и снимков материал да прибавя. Тази вечер съм на репетиции след известно прекъсване - лятна ваканция.
                  Ако не я хвърлиш тая книга, да знаеш, че като се прибера ще я изхвърля аз.Сега да се похваля: Утре ми е последен работен ден и излизам един месец отпуска.

Коментар

Тези дни пообиколихме малко из Родопите - Ягодинската пещера, Дяволско гърло - Триград, Чудните мостове, Широка лъка, Асенова крепост. Вече имам книжка със 100те национални туристически обекта и една камара печатчета. Ааа аз пък направих мусака и много се кефя, че стана много вкусна.

Коментар

fihi написа:
                      Irka_fihi написа:
                      Ако не я хвърлиш тая книга, да знаеш, че като се прибера ще я изхвърля аз.Сега да се похваля: Утре ми е последен работен ден и излизам един месец отпуска.
                      Отпускарю,да не ме прескочите като идвате на море!Ще ви водя с Ирка на една морска кръчма да се хапнем прясна риба и да обърнем по-няколко халби в сладки приказки
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Малиииииииии,звучи страхотно,ама дали ще успеем да го реализираме? Че ще бъдем с майка ми, а тя е голямо мрънкало! Опасявам се,че ще ни съсипе почивката... Да се оплача - нещо не мога да слагам от другите емотикони. Инааааааааа,мръсницооооооо,знам аз къде сте ходили,ама нищо не казваш,траеш си! Фихи, сакън, да не се чува , да хвърляш книги, светотатство!!! Още повече,че ти ми я подари.
                        Ванга

Коментар

Малиииииииии,звучи страхотно,ама дали ще успеем да го реализираме? Че ще бъдем с майка ми, а тя е голямо мрънкало! Evil or Very Mad Опасявам се,че ще ни съсипе почивката... Rolling Eyes
                          Айййддде недей се оплаква от мама.Ако я няма кой ще гледа чаветата докато сте на плажа или на кръчма?
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Абе тъй си е. Ще я видиш какъв е образ!
                            Ванга

Коментар

Оплаквам се: Цял ден в офиса е пълно с мухи Много са нахални, поне ме карат да не заспя на стола...
                              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

от кога ти казвам ,че си л...о ти не ми вярваш
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X