Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване от Живка (не е от мен) засърбели са я пак пирелитата. Никой нищо за среща. И мен мещо ме е налегнала носталгията
    Прикачени файлове

Коментар

///// написа:
      Оплакване от Живка (не е от мен) засърбели са я пак пирелитата. Никой нищо за среща.
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=45097Можеш да ги начешеш на тази среща от линка горе. :D
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

///// написа:
        ls1 написа:
        Ще кажа на батко да ти се скара .
        Ей сега ще го навикам! Ваньоооооо, да издаваш веднага. Оказа се паша-дере, брато. Ко ма ядосва само!
        Ти пък ко се ядосваш , ако е било дилничен ден през април месец наистина е било безлюдно.
        ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Tornado написа:
          ///// написа:
          Оплакване от Живка (не е от мен) засърбели са я пак пирелитата. Никой нищо за среща.
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=45097Можеш да ги начешеш на тази среща от линка горе. :D
          Различно е. Нашите срещи са малко други. Има едни двама които се изгубиха.
          Прикачени файлове

Коментар

И един трети дет липсва
            Прикачени файлове

Коментар

Ех, брато, Паша дере...помниш ли заза как хвърчеше по нанагорнището . Ма и гореше добичето...Тюююю, 13-14 години назад...одъртях (оплаквам се).

Коментар

Под "трети" нали нямаш предивд мене...щото аз съм на лице.

Коментар

T_SHOW написа:
                  ///// написа:
                  ls1 написа:
                  Ще кажа на батко да ти се скара .
                  Ей сега ще го навикам! Ваньоооооо, да издаваш веднага. Оказа се паша-дере, брато. Ко ма ядосва само!
                  Ти пък ко се ядосваш , ако е било дилничен ден през април месец наистина е било безлюдно.
                  Нещо явно всички напоследък мислят, че е фрашш, щот хора там няма В събота 20 чиляка, вчера даже по-малко. Ама да си траете, че да не се бием
                  Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                  Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                  Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Траем си. Само някакви си 16.000 човека знаят (толкова са членовете на форума вече)

Коментар

ls1 написа:
                      Ех, брато, Паша дере...помниш ли заза как хвърчеше по нанагорнището . Ма и гореше добичето...Тюююю, 13-14 години назад...одъртях (оплаквам се).
                      Помня аз, помняяяяя. Аме сега там са построили метанстанция и е разорано от камиони.

Коментар

Immortal написа:
                        Под "трети" нали нямаш предивд мене...щото аз съм на лице.
                        Ти си навсякъде - тебе те знаем - имах на предвид Явор.

Коментар

Immortal написа:
                          Траем си. Само някакви си 16.000 човека знаят (толкова са членовете на форума вече)
                          15983 - Само толкоз знаят :D
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Аз пък хапнах днес "сочно пиле с чесън" и шопска салата, собственоръчно приготвени.Абе, Дидо, Живко, за ко си говорите,бе? Тая снимка с Явор от Хасково откога е? Май е стара или? Да не сте били на някоя среща без нас?
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                              Аз пък хапнах днес "сочно пиле с чесън" и шопска салата, собственоръчно приготвени.Абе, Дидо, Живко, за ко си говорите,бе? Тая снимка с Явор от Хасково откога е? Май е стара или? Да не сте били на някоя среща без нас?
                              Ирке, Живка се оплаква, че са я засърбели гумите и мен нещо носталгията ме е обвзела - не съм виждал колеги от отдавна (втората снимка е от Копринка).

Коментар

Мчи то и аз тъй,ама...Сега е на мода да се правят мини-срещи и се комлектоват как ли не. Ние с Джънки на басейн, Янко и Светльо нам къде си, ние и Янко у Септември...и те така. Търсят те у нощната тема,що щеш тука?
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X