Варненци сигурно го знаят, ама аз като един пришълец, за 5-6 години само бях чувал за него.Добре, че днес намерих една девойка от Сливен да ми го покаже
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Хваля се: до края на седмицата събирам партакешите и в Неделя пристигам на Албена за едноседмична почивчица! Странното е, че ще пътувам с автобус...
Еееее що на Албена а палачинките дето ми ги обеща,аз и печка ти намерих където да ги направиш. Май ще си остана само със снимките на палачинките
И аз не искам на Албена, ще ми се нещо по-южно, но другите настояват за някакъв Ултра Ол Инклузив там - все тая, стига да има слънце, фитнес, волейбол, чаршафи на леглата, течаща вода и мноого мента Оплаквам се: ще пътувам с автобууус Последния път когато се прибирах от морето с автобус, решавайки да ставам по време на почивката на ВТ, се хванах за подглавника на предната седалка с цел по-лесно да стана, след като бях се схванала безбожно от това пътуване, интересното в цялата ралта беше, че на пук на целия празен рейс, на предната седалка имало заспала жена и се хванах за лицето и Май е излишно да казвам какъв ужас и срам изживях...
За пореден път се убеждавам ,че в България има много малко свестни хора...Поне здравеопазването да ни беше както трябва...Ако нямаш пари и връзки ще те оставят да умреш и въобще няма да им мигне окото!!!Баща ми отново е в болница след като преди две седмици го изписаха с диагноза : ЗДРАВ...Днес към 8 часа му стана лошо и пак го приеха ,но този път е доста тежко...явно добрите доктори не са успели да излекуват сърдечните проблеми ,както казваха...Сигурно се чудите защо Ви занимавам с моите болежки - ами защото Вие сте ми като семейство и намирам разбиране в страниците на този форум...Реве ми се направо...не че не си поревах...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
За пореден път се убеждавам ,че в България има много малко свестни хора...Поне здравеопазването да ни беше както трябва...Ако нямаш пари и връзки ще те оставят да умреш и въобще няма да им мигне окото!!!Баща ми отново е в болница след като преди две седмици го изписаха с диагноза : ЗДРАВ...Днес към 8 часа му стана лошо и пак го приеха ,но този път е доста тежко...явно добрите доктори не са успели да излекуват сърдечните проблеми ,както казваха...Сигурно се чудите защо Ви занимавам с моите болежки - ами защото Вие сте ми като семейство и намирам разбиране в страниците на този форум...Реве ми се направо...не че не си поревах...
Колега аз наскоро се сблъсках директно със нашето мило здравеопазване лежах близо 2 месеца във болница след като ме удари тока,там се нагледох на ужасни неща.Ако нямаш пари вече само познат не става те уставят да умреш като куче,добре че шефа ми пое всичко и ме гледаха както трябва но другите които нямат умират.Накрая въпреки че взе сумати пари от шефа ми викам си чакай и аз да му се отблагодаря питам го каква водка да му взема а той"Аз пия само Финландия със портокалов сок"Така че напълно те разбирам ужасно е по нашите болници не говоря за частните там едва ли ще можем да се лекуваме.
Колега,знам много добре как се чустваш.Баща ми работи 40г. в държавна фирма и почти не му се е налагало да ходи по доктори (и слава богу) през тези години.Сега трябва да си направи операция на десния крак заради износена става при таза.Естествено в България за тази операция му искат към 2500-3000 лв. въпреки че си е плащал абсолютно всички осигуровки и т.н. през годините а сега е пенсионер с неголяма пенсия.Аз се ядосах и проверих как стоят нещата тука в Германия.Оказа се че чрез моята здравна осигуровка абсолютно официално тази операция ще ни струва 12 евро за някаква си такса и нито цент повече Тези 12 евро включват и седемдневна рехабилитация в болницата в Леверкузен.Е това вече е срам и позор П.П. Дано баща ти се оправи и всичко е наред!Поздрави,Жоро
_жоро_ ,представи си сега сърдечно-съдова операция...направо не ми се мисли за каква здравна система става въпрос ,след като ти искат пари за нещо ,за което си плащаш толкова години...Направо излагация и то пълна...Абе да се надаваме ,че ще се оправи и ще остане само неприятният спомен... Благодаря за съчувствието на всички...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Твааааа,Родопите е много общо...дай малко конкретика!
Ами така: Смолян -1 седмица, после разходки за по няколко дена около Триград и Ягодина, на Гела на събора 3 дена, после на Хайдушки поляни - 1 седмица, ходихме на вр. Свобода и на една хижа Преспа , за риба на частен водоем(зарибен) и така. А отскочихме и до Рилски манастир и Банско за няколко дена( е това не е в Родопите ама ......).
Живко, миналата година ние бяхме по същите места, само че за общо 1 седмица - Смолян (учелихме етно-джаз феста, няколко вечери под открито небе, страхотно беше), Рожен, Триград, Смилян, хижа Преспа, Хайдушките поляни (там на язовирчето ли беше за риба? )... Супер си изкарахме...и завършихме с Банско, Разлог и накрая х.Яна на ФИАТската среща.Страхотно е в Родопа планина.
Ей сега ще го навикам! Ваньоооооо, да издаваш веднага. Оказа се паша-дере, брато.
Еее, там и аз съм ходил... Ама чух че тази година бил заграден пътя до там. Иначе ние като ходихме не беше много безлюдно, баш си беше доста людно. Още веднъж да благодаря на bubachko за палатката!
Коментар