искам другата седмица да се обадят за заплати за да мога в сряда да дойда в таверната
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
SokOtPraskova написа:Humppa написа:SokOtPraskova написа:Ах, моренцеееее искам и ааазОплаквам се: задната броня на Пунтото е прежулена стабилно - само това ми липсваше! Вече ми идва да се хрърля от някъде, хич не ми върви последните няколко месеца...
Всички приятели ходиха, но за поредна година точно тогава не можах да изляза отпуска
Сега когато мога да изляза, вече всички се върнаха и си бачкат..
Многу съм прецаканааа
Последната ми надежда е да се пласирам с брат ми, който планира второ море по-следващата седмица.А колегата nai7 ще го черпя не със сок, а с палачинки с прасковено сладко.
Я да се похваля: Честито ново HGT :P
Коментар
-
Humppa
Irka_fihi написа:Твааааа,Родопите е много общо...дай малко конкретика!
Коментар
-
Оплаквам се-Отидох да си взема колата от боядисване.Не са напаснали цветаХънка-мънка бояджията,кърши ръце че не била негова вината ами на магазина за боята и тн.В крайна сметка си получи половината пари и след седмица като се върне от почивка ще я пръска пак за да си получи и останалите пари.Много ме е яд на такива работи.Пръска 3 елемента(преден капак,предна броня и долната част на задна лява врата)вместо да почне от най-малкият елемент и като види че се разминават цветовете да спре да боядисва другите,той почнал от капака и си е...о м....а.ПП.за колегите от Бургас;за сега черпенето за колата се отлага.Мислете други поводи за почерпка
Коментар
-
krasio_79bs написа:Оплаквам се-Отидох да си взема колата от боядисване.Не са напаснали цветаХънка-мънка бояджията,кърши ръце че не била негова вината ами на магазина за боята и тн.В крайна сметка си получи половината пари и след седмица като се върне от почивка ще я пръска пак за да си получи и останалите пари.Много ме е яд на такива работи.Пръска 3 елемента(преден капак,предна броня и долната част на задна лява врата)вместо да почне от най-малкият елемент и като види че се разминават цветовете да спре да боядисва другите,той почнал от капака и си е...о м....а.ПП.за колегите от Бургас;за сега черпенето за колата се отлага.Мислете други поводи за почерпка
.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Не знам дали е за хвалба ,но смяна на десен носач ,че беше станал на нищо ,закрепиха ми цялата генерация с нови скоби и тампони(старите скоби и маншони се бяха откъснали ,незнайно как) ,смяна на гарнитура на двуцевката и смяна на някаква шпилка ,която се беше откъснала...а ,да ,и смяна скобата ,която свързва средното гърне със сакса...Оплакване(и тук не знам дали е за тази графа ,понеже ако си направя справка с някоя друга марка това би струвало в пъти повече):165лв.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
floks
-
rosi написа:оплаквам се някой пържи картофки и на мен ми се приядохаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re:
T_SHOW написа:batproho написа:rosi написа:оплаквам се някой пържи картофки и на мен ми се приядохаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
floks
Коментар
-
rosi написа:да се похваля направих пържолки със сметана дали да не ги взема и тях да не съм с празни ръцеAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар