Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

искам другата седмица да се обадят за заплати за да мога в сряда да дойда в таверната
    Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

След малко тръгвам към В.Търново на семеен уикенд.
      Браво 1.6 16v 1996
      Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

SokOtPraskova написа:
        Humppa написа:
        SokOtPraskova написа:
        Ах, моренцеееее искам и аааз Оплаквам се: задната броня на Пунтото е прежулена стабилно - само това ми липсваше! Вече ми идва да се хрърля от някъде, хич не ми върви последните няколко месеца...
        Ти нали ходи?
        О, не....не съм ходила, май даже на тая тема се оплаквам от около 1 - 2 месеца Всички приятели ходиха, но за поредна година точно тогава не можах да изляза отпуска Сега когато мога да изляза, вече всички се върнаха и си бачкат.. Многу съм прецаканааа Последната ми надежда е да се пласирам с брат ми, който планира второ море по-следващата седмица.А колегата nai7 ще го черпя не със сок, а с палачинки с прасковено сладко. Я да се похваля: Честито ново HGT :P
        Да не забравиш,аз по цял ден съм във Сл.бряг и печка ще ти предоставя за да ги направиш

Коментар

Irka_fihi написа:
          Твааааа,Родопите е много общо...дай малко конкретика!
          Ем те родопите за 1 седмица се обикалят...

Коментар

Оплаквам се-Отидох да си взема колата от боядисване.Не са напаснали цвета Хънка-мънка бояджията,кърши ръце че не била негова вината ами на магазина за боята и тн.В крайна сметка си получи половината пари и след седмица като се върне от почивка ще я пръска пак за да си получи и останалите пари.Много ме е яд на такива работи.Пръска 3 елемента(преден капак,предна броня и долната част на задна лява врата)вместо да почне от най-малкият елемент и като види че се разминават цветовете да спре да боядисва другите,той почнал от капака и си е...о м....а.ПП.за колегите от Бургас;за сега черпенето за колата се отлага.Мислете други поводи за почерпка
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
              Оплаквам се-Отидох да си взема колата от боядисване.Не са напаснали цвета Хънка-мънка бояджията,кърши ръце че не била негова вината ами на магазина за боята и тн.В крайна сметка си получи половината пари и след седмица като се върне от почивка ще я пръска пак за да си получи и останалите пари.Много ме е яд на такива работи.Пръска 3 елемента(преден капак,предна броня и долната част на задна лява врата)вместо да почне от най-малкият елемент и като види че се разминават цветовете да спре да боядисва другите,той почнал от капака и си е...о м....а.ПП.за колегите от Бургас;за сега черпенето за колата се отлага.Мислете други поводи за почерпка
              Оооооо бъди сигурен че ще измислим повод Краси.Въобще не се съмнявай в това .
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Не знам дали е за хвалба ,но смяна на десен носач ,че беше станал на нищо ,закрепиха ми цялата генерация с нови скоби и тампони(старите скоби и маншони се бяха откъснали ,незнайно как) ,смяна на гарнитура на двуцевката и смяна на някаква шпилка ,която се беше откъснала...а ,да ,и смяна скобата ,която свързва средното гърне със сакса...Оплакване(и тук не знам дали е за тази графа ,понеже ако си направя справка с някоя друга марка това би струвало в пъти повече):165лв.
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

оплаквам се някой пържи картофки и на мен ми се приядоха

Коментар

rosi написа:
                    Отиди Му на гости
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                      rosi написа:
                      Отиди Му на гости
                      Пътьом вземи една биричка за да не те изгонят.
                      ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Измих си колата. СВЕТНА
                        FIAT Marea ex
                        FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Re:

T_SHOW написа:
                          batproho написа:
                          rosi написа:
                          Отиди Му на гости
                          Пътьом вземи една биричка за да не те изгонят.
                          А може и буца сиренце за да настържете с рендето върху картофките

Коментар

да се похваля направих пържолки със сметана дали да не ги взема и тях да не съм с празни ръце

Коментар

rosi написа:
                              да се похваля направих пържолки със сметана дали да не ги взема и тях да не съм с празни ръце
                              Ще се сетиш Ти умнице

Коментар

Ха много готина тема.и аз да се похваля....вече съм студент в УАСГ - факултет по Транспортно строителство.Много съм щастлив
                                <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
                                Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

Working...
                                X