Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Stoyan_68 написа:
    Оплакване, че съм недоразбран: днеска се облякох небрежно (работя в офис)-дънки, полуспортни обувки, бяла риза (върху дънките) и блуза върху ризата. Естествено всичко марково. В главата-небрежно рошав с лек блясък в очите. Последен писък в гъзарията! Абе нарцис отвсякъде. И кво? Дъртите ми колеги се утрепаха един по един тактично да ми обясняват че съм се разгащил!
    Това червеното не знам защо го изтъкваш??? В смисъл аз мога и анцунг "марков" за 300 лева да си купя ама не върви да отида с него на работа, че даже и да изляза с него, освен ако не отивам на фитнес или да бягам. От друга страна мога да си купя и един панталон и една ризка, които не са "маркови" и пак да изглеждам добре.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Благодаря ти, стана ми по-леко! Yellow_Flash_Colorz_PDT_41Едит: Това беше към SokOtPraskova.
      Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Stoyan_68 написа:
        Благодаря ти, стана ми по-леко! Yellow_Flash_Colorz_PDT_41
        дай снимка на екипчето да разсеяме съмненията как си се барнал
        фиатче Браво 2.0

Коментар

Няма никакво значение дали целия си у табели, щом изглеждаш добре!Иначе става "Ееее, глей на тоя уруд къв готин костюм са му ушили!"

Коментар

SokOtPraskova написа:
            Оплакване: Отново съм пеша Колата прегря и ми я взеха.
            хахахх, знаех си П.С Утре да дойда ли пак да те взема за работа .... По темата - днес бях командирован до Златна Панега и си купих много вкусен локум и халва от ЯбланицаЕто ви една снимка от заснежения път
            Прикачени файлове
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

style34 написа:
              Stoyan_68 написа:
              Естествено всичко марково.
              Това червеното не знам защо го изтъкваш???
              За да подсиля ефекта.
              style34 написа:
              В смисъл аз мога и анцунг "марков" за 300 лева да си купя ама не върви да отида с него на работа, че даже и да изляза с него, освен ако не отивам на фитнес или да бягам. От друга страна мога да си купя и един панталон и една ризка, които не са "маркови" и пак да изглеждам добре.
              Значи си готин пич...и го изтъкваш :D
              Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Да се оплача - от снощи до сега нямахме интернет и цял ден не съм посещавала форума.А пък вчера по обяд писах, писах и не щя да ми изпрати написаното, голяма простотия! Да се похваля -най-после си намерих "Хайка за вълци" и сега съм се отдала на блажено четене ... :D
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

...и докато напиша предното, ми загоря супата...
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Оплакване: Днес на връщане от работа един чичко с Голф3 правейки ляв завой от Стоп реши да се изнесе много бързо и едновременно с това и да ме изправари, но за мое съжаление отсреща му изкочи един голям бус. В резултат на това чичкото ми сече пътя забирайки предния ми ляв калник и бронята. За мое щастие се оказа, че не е толкова страшно след като я видях щетите, но все пак си остава за моя сметка да ходя да се занимавам със застрахователи, тенекиджии и т.н. Много бях скосен, но като се прибрах и видях двете си прекрасни деца ми мина.
                    Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
                    Chevrolet Aveo

Коментар

Оплакване: Компа ми се прецака и ще бъде на ремонт за неопределено време
                      FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                      FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Stoyan_68 написа:
                        Значи си готин пич...и го изтъкваш :D
                        Което си е така, така си е :D :D :D
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

blagun написа:
                          SokOtPraskova написа:
                          Оплакване: Отново съм пеша Колата прегря и ми я взеха.
                          хахахх, знаех си П.С Утре да дойда ли пак да те взема за работа ....
                          Часът и мястото на срещата са известни... :D Ама да вземеш и локум, че срамота...
                          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Kemaloff написа:
                            Оплакване: Днес на връщане от работа един чичко с Голф3 правейки ляв завой от Стоп реши да се изнесе много бързо и едновременно с това и да ме изправари, но за мое съжаление отсреща му изкочи един голям бус. В резултат на това чичкото ми сече пътя забирайки предния ми ляв калник и бронята. За мое щастие се оказа, че не е толкова страшно след като я видях щетите, но все пак си остава за моя сметка да ходя да се занимавам със застрахователи, тенекиджии и т.н. Много бях скосен, но като се прибрах и видях двете си прекрасни деца ми мина.
                            и на мен днеска едно мазно ОООО А8 ми сече пътя, ноооо имам добри спирачки явно пунтарата не го хареса да го прасне одзадзе странично виж ако беше някоя красива италианка, ехеееееееее...п.п. шефа днеска ми каза, че ще ми вдигне заплатата, ама друг път....
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Днес ми предложиха нова работа.Тамън съм в неплатена,а без пари не се седи.
                              ex. punto elx 1.2i
                              Lancia Libra 1.6

Коментар

2 дни се изкушавам да пиша ли, да не пиша ли, но все си казвах, че докато не ги взема няма да напиша нищо. Е вече е факт, така желаните от мен джанти от вчера вечерта са ми в мазичката и чакат да намеря 1 час свободно време да ги сложа. Голяма епопея беше докато ги намеря, но "който търси->намира" !!!
                                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                                X