Да бе, влияе само на жените....ела да видиш как се ръчкаме цяла нощ с жената, като има пълнолуние
Пфу, ужасно беше снощи! Накрая сменихме положението в кревата и като на 69, ама подчертавам КАТО на 69! Явно имаше нещо, което ни е пречило да спим, защото и много колеги се оплакваха цял ден!
Оплаквам се - заключили са оная тема където ония със сините капачки на очите обясняваше къде е ср*л, къде си миел колата и т.н. Хваля се - разбрах защо мрази Ямбол - имал жена от там, която явно е разбрала що за стока е и го е оставила.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Оплаквам се - преди две минути имаше земетресение и се изумих като задрънкаха чашите и заскърцаха мебелите. На шестия етаж сме и яко се усети. Дано да не се повтори
Всичко е наред, потвърдиха ми резервацията, елате да "хлъзгаме" на Гьокчеада след 10-ти Август. Много съм щастлив.Среща на спота.Като разбрах кои калзпазани ще са вече там, няма да ме объркате, само моя милост ще е с Фиат-а.На снимката не съм аз, от body drag ме болят после краката.
Прикачени файлове
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::. www.cyxap.com
И да не изложиш форума. Дръж се като един истински фиатфорумец.
имаме спор за колите. не харесва фиати, кара нисан микра Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 .
Веднага в акъла ми изплува един виц. Мъж трябва да вземе важно решение и коментира със свой приятел бъдещите си действия: Ще се прибера у дома , ще ударя по масата и каквото каже жената , това ще става.П.П. Нека тя удря по масата , нека не си ти.
Коментар