Ми не. Днес на обяд бачо ти Фихи ги хапна последните. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
krasio_79bs написа:Днес се срещнах с бояджията за да се уговорим кога ще ми пръсне колата.Лакът на предният капак беше леко олющен като я купувах,искам да си пръсна и предната броня че и тя има люспи на места и ме дразни като я гледам.Другият понеделник ще я оставя и в четвъртък се надявам да е като нова.Има ли някой на представа колко пари взимат за боядисване на преден капак,броня,и на задната врата долната част под лайстната.Боята е тъмно зелен металик.Уговорихме се за 180 лева.Вижда ми се добра цена.Видях му и работата на човека и останах доволен от това което видях.Дано и при мен се представи добре.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:krasio_79bs написа:Днес се срещнах с бояджията за да се уговорим кога ще ми пръсне колата.Лакът на предният капак беше леко олющен като я купувах,искам да си пръсна и предната броня че и тя има люспи на места и ме дразни като я гледам.Другият понеделник ще я оставя и в четвъртък се надявам да е като нова.Има ли някой на представа колко пари взимат за боядисване на преден капак,броня,и на задната врата долната част под лайстната.Боята е тъмно зелен металик.Уговорихме се за 180 лева.Вижда ми се добра цена.Видях му и работата на човека и останах доволен от това което видях.Дано и при мен се представи добре.
Коментар
-
Irka_fihi написа:Аз много стриктно спазвам една от десетте божи заповеди - да ближа обичния си... Ама тихо, че Торнадо броди из форума и сега пак ще ми се скара, че спамя. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Хваля се - много стриктно спазвам десетте.....Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Оплаквам се. В градината си имаме площадче, където щъпукат децата. Една родителка е взела на потомъка си от тези бутащите се джиджавки, обаче за разлика от другите които в колелото имат топчета дрънкащи леко или пък тихо тракащ механизъм - това произвежда звуци като от допотопен будилник, силни, звънкащи и дразнещи. Хлапето обикаля и вдига олелия до небето, майката гордо пристъпва подире му, а аз си мисля че щерката току що е заспала.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар