tomazo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Kuku написа:Не, Томаджич, за сноубордове разни - лупинги по пистите да правиш По темата: Сейченто, работата е, че екипировката е от евтините, ама на мен ми е скъпа За моторджийските джунджории, търговците направо се самозабравят с цените, защото знаят, че нямаш избор и щеш-нещеш си купувашфиатче Браво 2.0
Коментар
-
До Дупница и обратно умрех от студ в едно Бе еМ Ве с неработещо парно. А пък и като се потят стъклата - и прозорците отваряш.... Мъкаааа.... Маа снег та знае ли се...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Red Storm написа:tomazo написа:има си условия за тая работа :D p.s.а помеждудругото да се похваля имам си нова радиостанция(не че преди това имах стара )фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Оплакване, че съм недоразбран: днеска се облякох небрежно (работя в офис)-дънки, полуспортни обувки, бяла риза (върху дънките) и блуза върху ризата. Естествено всичко марково. В главата-небрежно рошав с лек блясък в очите. Последен писък в гъзарията! Абе нарцис отвсякъде. И кво? Дъртите ми колеги се утрепаха един по един тактично да ми обясняват че съм се разгащил!Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:Оплакване, че съм недоразбран: днеска се облякох небрежно (работя в офис)-дънки, полуспортни обувки, бяла риза (върху дънките) и блуза върху ризата. Естествено всичко марково. В главата-небрежно рошав с лек блясък в очите. Последен писък в гъзарията! Абе нарцис отвсякъде. И кво? Дъртите ми колеги се утрепаха един по един тактично да ми обясняват че съм се разгащил!Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар