Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tomazo написа:
    SokOtPraskova написа:
    Оплакване: Отново съм пеша Колата прегря и ми я взеха.
    на теб май колааа не трябва да ти се дава :D
    Не се отваряй, да не ти пипна колата, че после..
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

има си условия за тая работа :D p.s.а помеждудругото да се похваля имам си нова радиостанция(не че преди това имах стара )
      фиатче Браво 2.0

Коментар

Аз пък получих писмо от батко - от Юнайтед Стейтс В писмото има два спортни волана - спорт лайн 30 см и момо 35см, фланец и ръкавички, бибитка за воланите с емблемата на абарт. Мноооооооого се кефя
        Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

Епа, честито - безаварийно да си ги ползУваш
          tomazo написа:
          и аз съм с нова каска тая година почвам да скачам
          И на теб честито Кво взе?А къде ще скачаш По темата: На мен не ми стигнаха парите за Шой и си купих само черен визьор за мойта каска

Коментар

Marushin e каската и става и за еддуро и за шосе ,аз нали съм фен на горите .А карам от 2 години кросови мотори ама ме е страх да скачам още (отвисоко ) Ти за парашут ли помисли
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Kuku написа:
              Поръчах си екипировка за мотора Няма да казвам, колко струва
              И ти да си я ползваш безаварийно Не гледай цената - скъпите неща винаги излизат по-на сметка
              Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

Не, Томаджич, за сноубордове разни - лупинги по пистите да правиш По темата: Сейченто, работата е, че екипировката е от евтините, ама на мен ми е скъпа За моторджийските джунджории, търговците направо се самозабравят с цените, защото знаят, че нямаш избор и щеш-нещеш си купуваш

Коментар

Kuku написа:
                  Не, Томаджич, за сноубордове разни - лупинги по пистите да правиш По темата: Сейченто, работата е, че екипировката е от евтините, ама на мен ми е скъпа За моторджийските джунджории, търговците направо се самозабравят с цените, защото знаят, че нямаш избор и щеш-нещеш си купуваш
                  е това го правя :D ,ама напоследък все падам на глава затова вместо да карам ски сега играя покер на компютъра :D
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

Хваля се: Взех си изпита. Голям зор беше, но чудото стана. Тая дърта фльорца ( преподавателката) дебнеше като куче. Не можеш да мръднеш (хвана двама- трима). И така на лято може и да се дипломирам!!!!!

Коментар

tomazo написа:
                      има си условия за тая работа :D p.s.а помеждудругото да се похваля имам си нова радиостанция(не че преди това имах стара )
                      И на мен ми пристигна новата-PUXING 888VHF .а твоята каква е?
                      Octavia RS
                      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

До Дупница и обратно умрех от студ в едно Бе еМ Ве с неработещо парно. А пък и като се потят стъклата - и прозорците отваряш.... Мъкаааа.... Маа снег та знае ли се...
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Оплакване: Завърших срока с 5.44...иде ми да си изям ушите!!! исках 5.50

Коментар

Red Storm написа:
                            tomazo написа:
                            И на мен ми пристигна новата-PUXING 888VHF .а твоята каква е?
                            http://shop.oragie.com/product_info.php?cPath=133&products_id=955ето тази е ,едно приятелче ми я донес от щатите и ми излезна на цена 120 лева с доставката (много ме е яд че и часовник не си поръчах ама майната му )Има някакви слушалки ,хендсфрии дето можеш да си говориш от каската ,ама знам ли как ще се чува .
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

Оплакване, че съм недоразбран: днеска се облякох небрежно (работя в офис)-дънки, полуспортни обувки, бяла риза (върху дънките) и блуза върху ризата. Естествено всичко марково. В главата-небрежно рошав с лек блясък в очите. Последен писък в гъзарията! Абе нарцис отвсякъде. И кво? Дъртите ми колеги се утрепаха един по един тактично да ми обясняват че съм се разгащил!
                              Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Stoyan_68 написа:
                                Оплакване, че съм недоразбран: днеска се облякох небрежно (работя в офис)-дънки, полуспортни обувки, бяла риза (върху дънките) и блуза върху ризата. Естествено всичко марково. В главата-небрежно рошав с лек блясък в очите. Последен писък в гъзарията! Абе нарцис отвсякъде. И кво? Дъртите ми колеги се утрепаха един по един тактично да ми обясняват че съм се разгащил!
                                Олее, тия колко са зле... :D
                                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Working...
                                X