И аз съм на кръстопът - почнах да чета 2 книги едновременно и сега не мога да реша коя да отсвиря и коя да продължа.Хвалба - хоровият ми състав е взел 2 награда на престижен конкурс в Торевиеха - Испания. Били сме единственият хор, представящ България, за съжаление, този път без мое участие.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
floks
Коментар
-
оплакване 1
намерих си спортно типо но нямам колесар да си го докарам от софияНека Спрем Войната По Пътищата !!!
http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539
Коментар
-
Да се похваля, снощи и днес до някое време по обяд бях в с.Извор.Готино си изкарахме на чист въздух и с приятна компания, а днес и за плаж в Крайморие остана време .Оплаквам се, преди три седмици без малко не си откъснах върха до ставата на дясното кутре със плъзгащата странична врата на един Форд Танзит.Вярно раните зараснаха но в самата става имаше пукната костица и продължава зверски да ме боли.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Днес се срещнах с бояджията за да се уговорим кога ще ми пръсне колата.Лакът на предният капак беше леко олющен като я купувах,искам да си пръсна и предната броня че и тя има люспи на места и ме дразни като я гледам.Другият понеделник ще я оставя и в четвъртък се надявам да е като нова.Има ли някой на представа колко пари взимат за боядисване на преден капак,броня,и на задната врата долната част под лайстната.Боята е тъмно зелен металик.Уговорихме се за 180 лева.Вижда ми се добра цена.Видях му и работата на човека и останах доволен от това което видях.Дано и при мен се представи добре.
Коментар
-
Аз пък да се похваля - снощи правих свински карета и задушени картофки с копър, чесън и масло на фурна.И да се оплача - днес съседите правеха ремонт и решиха, че 14.30 е удобен час за къртене. Направо бях бясна, 100 пъти ми събудиха детето.Ходих да се карам,но ми тръшнаха вратата под носа. Поне спряха."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Аз пък да се похваля - снощи правих свински карета и задушени картофки с копър, чесън и масло на фурна.И да се оплача - днес съседите правеха ремонт и решиха, че 14.30 е удобен час за къртене. Направо бях бясна, 100 пъти ми събудиха детето.Ходих да се карам,но ми тръшнаха вратата под носа. Поне спряха.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар