Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

simeon3000 написа:
    BEX---GT написа:
    лелеее, така си измих колата, че направо не искам да я карам стана като за Шоуруум
    Значи трябва да завали сега за да е пълен кефа
    Ами започна да се заоблачва... Пък да видим...
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Да се оплача щерка ми изля една чаша вода на ТВ и следователно той изпуши.А сега да се похваля то незнам дали е за хвалене щото олекнах със 799 лв.Взех си ето това 37 инча марката му е Daewoo
      Прикачени файлове

Коментар

Добре, че не си вземал Самсунг.

Коментар

nai7 написа:
          Да се оплача щерка ми изля една чаша вода на ТВ и следователно той изпуши.А сега да се похваля то незнам дали е за хвалене щото олекнах със 799 лв.Взех си ето това 37 инча марката му е Daewoo
          :D Ами, както казва народа:" Всяко зло - за добро! ". А честито и като го "поливате" да не го залеете и него, че пак тука да пишеш !

Коментар

nai7 написа:
            Градски,да не забравиш да купиш на щерка си една торта :D
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

За торта незнам ама си изяде боя,че беше 8.00 сутринта и бях сънен та ми беше и криво.Тези пари не бяха за това бях заделил да си вземам камина за парно че във новата къща нямам,пак ще се гъчкаме във една стая зимата.

Коментар

krasio_79bs написа:
                nai7 написа:
                Градски трябва да се видим да пием по бира да видиш Фиата че нямам стикер и да не си хабиш картичките за форума

Коментар

Радвай се, че прави бели.Нашия маймун колко простотии е сътворил до момента, просто нямам думи.Последно строши на баба си новите очила.Аз лично предпочитам да е беладжия отколкото някое ........П/С/ Остана един месец и ша ги срещнем двете зверчета.

Коментар

nai7 написа:
                    krasio_79bs написа:
                    nai7 написа:
                    Градски трябва да се видим да пием по бира да видиш Фиата че нямам стикер и да не си хабиш картичките за форума
                    Да не си осъмнал с картичка? ПП.Щом е за бира съм готов.Пиши на лични да се разберем.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

nai7 написа:
                      krasio_79bs написа:
                      nai7 написа:
                      Ха, да не би да те е агитирал за форума?

Коментар

krasio_79bs написа:
                        ПП.Щом е за бира съм готов.Пиши на лични да се разберем.
                        Само двамата ли ще си я пиете бре ДВИБ?
                        Alfa 159 SW 2.4 Ti
                        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

fihi написа:
                          Радвай се, че прави бели.Нашия маймун колко простотии е сътворил до момента, просто нямам думи.Последно строши на баба си новите очила.Аз лично предпочитам да е беладжия отколкото някое ........П/С/ Остана един месец и ша ги срещнем двете зверчета.
                          Само се обади аз по цял ден съм във Сл.бряг веднага ще дойда.

Коментар

gamma написа:
                            krasio_79bs написа:
                            Колкото повече по добре аз утре към обяд ще ходя до Бургас понеже съм от Сарафово така че може да се разберем нещо

Коментар

Да се похваля:Утре съм на работа до към 14:00 и после ОТПУСКА чак до 24 август. Товаря домочадието на Мареята и към морето.
                              FIAT Marea ex
                              FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

nai7 написа:
                                gamma написа:
                                krasio_79bs написа:
                                Колкото повече по добре аз утре към обяд ще ходя до Бургас понеже съм от Сарафово така че може да се разберем нещо
                                Ами в Неделя може да си спретнем една бирена сбирка бе
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X