Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

rosi написа:
    и аз да се оплача- не ми работи 1 степен на перката уффффффф пак съм на майстор тези дни
    е тва вече е несериозно - защити имиджа на дамите - поправи си я сама - смени резистора долу вдясно на корпуса на перката, и подмени кабелните обувки Ако идваше на срещи на форума - щяхме да го оправим за 7 минути, и после фанти, фанти...

Коментар

нали трябва да знам какво да ви купя за да го оправите така на изус не става за хмеловите фанти никакъв проблем идвай

Коментар

rosi написа:
        нали трябва да знам какво да ви купя за да го оправите така на изус не става за хмеловите фанти никакъв проблем идвай
        "Резистор за бавна скорост на вентилатора за ФИАТ Мареа ........... еди каква си......" и подходящи кабелни обувки, който влизат в него. Абе я си иди на майстор.... ама ако иска да ти вземе повече от 10-15 лева - бягай от него! Аз щи го направа за 9.90

Коментар

Разминах се на милиметри от катастрофа.Стоя си в лява лента 2-ра кола с включен ляв мигач. Светва зелено първата кола потегля, аз нещо се забавих вкарах първа..тръгвам да завивам..едно BMW E39 с бясна скорост минава от ЛЯВАТА ми страна и продължава направо. Не можах да реагирам дори да му свирна. Чист късмет, че се забавих с потеглянето иначе щеше да ме разпилее на съставни части.Това става на светофара на Победа посока бившия Битак.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            За 5 дена два пъти ме спират за превишена скорост... все с по 22 км.м. отгоре...Втория път имаше и актче - ще има 50 кинта глоба... И двата пъти полицаите бяха пичове и се държаха пичовски - не е ставало и дума за "И к"во праим ся!?". Дали пък не сме почнали да се оправяме А?
            Мене оня ден ме спряха за винетка на прохода петрохан ... в смисъл аз имах ама съм забравил, че е изтекла и тоя гледа гледа и вика - А сега к’во да те прайм ... края на месеца е ... имаме норматив ... не ти зимаме точки за тва нарушение ... айде вика и за държавата да има
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

coolboby написа:
              Разминах се на милиметри от катастрофа.Стоя си в лява лента 2-ра кола с включен ляв мигач. Светва зелено първата кола потегля, аз нещо се забавих вкарах първа..тръгвам да завивам..едно BMW E39 с бясна скорост минава от ЛЯВАТА ми страна и продължава направо. Не можах да реагирам дори да му свирна. Чист късмет, че се забавих с потеглянето иначе щеше да ме разпилее на съставни части.Това става на светофара на Победа посока бившия Битак.
              Е, че па оти не го удари нарочно! Виж какво се случва на B(утилка)M(инерална)W(вода) при сблъсък с Fiat Bravo - преди 1 година ми звъни един приятел "Баща ми помля колата, ела да е приберем" Какво пребиране бе майна? Към Надин? Иначе преди малко се прибирам, на кръстовището на Сточна гара посока Военна болница съм в най-дясна лената и ще пердашя по новия надлез към "Тракия". Червен Golf 2 с жена и малко дете на задната седалка, младо момче, не, не МЛАД ИЗРУД на шофьорското място, и още някаква жена отпред е в дясната лена пред мен. От средната и лявата лента много ама много коли и тоя тъпак настъпи голфа и как успя да завия наляво към Тримона направо незнам. Бая ангели го пазеха да се разминат. Иначе същият левак 50 метра преди това ми мина от дясно и един рейс го запуши на спирката, та го пуснах да мине пред мене викам "Той е с малко дете ау"
              MB 280 S W108 67' - pickUp
              MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
              ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
              Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
              office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Отидах да нахраня на детето хамстерите, щото то е при баба си, и се оказа че са с два повече. Някви малки са се родили. Сега не смея даа и се обадя, че ще иска да се прибере веднага у дома и край на спокойствието
                FIAT Marea ex
                FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

wazmo написа:
                  Отидах да нахраня на детето хамстерите, щото то е при баба си, и се оказа че са с два повече. Някви малки са се родили. Сега не смея даа и се обадя, че ще иска да се прибере веднага у дома и край на спокойствието
                  Само два? Много рядко при хамстерите се раждат 2-3 хамстерчета. Да не би другите да са се крили някъде под мама хамстер. Ха да видим сега кой ще чисти на Животинките с Черпак.

Коментар

НапОй ги хубаво и вероятно бройката ще се самовъзстанови към задна дата.

Коментар

ogi28b написа:
                      НапОй ги хубаво и вероятно бройката ще се самовъзстанови към задна дата.
                      Ша гинат като за световно.Гаранция, че на детето няма да му хареса.

Коментар

fihi написа:
                        wazmo написа:
                        Само два? Много рядко при хамстерите се раждат 2-3 хамстерчета. Да не би другите да са се крили някъде под мама хамстер. Ха да видим сега кой ще чисти на Животинките с Черпак.
                        Хамстерката е излязла от гнездото. Светих с едно фенерче и само две виждам. като поотраснат и тръгнат из клетката ,ще видим колко са Yellow_Flash_Colorz_PDT_10
                        FIAT Marea ex
                        FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Пред нас е спряла една Мултипла. Един от любимите ми модели коли, за съжаление така и не можах да събера смелост да си купя (макар че имаше един момент в който аха-аха...но изтървах офертата, по-скоро търговеца избърза въпреки...айде нема значение). Дано е на някой комшия, да я разглеждам често често .

Коментар

лелеее, така си измих колата, че направо не искам да я карам стана като за Шоуруум
                            A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                            e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                              лелеее, така си измих колата, че направо не искам да я карам стана като за Шоуруум
                              Значи трябва да завали сега за да е пълен кефа
                              Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

днес ще си мия колата, и повярвай ми наистина ще завали
                                Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                                Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Working...
                                X