Ichkin написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sugarboy написа:Похвалвам се - вече съм отпуска и заедно с домочадието кръстосваме България надлъж и шир...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Пиши, ако имаш път към Пазарджик. Ще се радвам да се запознаем.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Аз да се оплача от Живка днес - решила да ми прави номера пачата гадна! Сабали паля и тръгвам за работа и слизам от бордюра с колата и лявото стъкло падна вътре във вратата. Решила наща, че ще ми е горещо и що да не си самоотвори лявото стъкло. Побеснях - слизам и й бих два ритника по 5-тата врата, а 3-тия й влезе много кофти в десния стоп (ся требе да го лепя). Напрайх й гьозларъто син и й казах, че цялото форум, ще научи.Ся седи кротка, ама що трябваше да ме ядосва?
Коментар
-
///// написа:Аз да се оплача от Живка днес - решила да ми прави номера пачата гадна! Сабали паля и тръгвам за работа и слизам от бордюра с колата и лявото стъкло падна вътре във вратата. Решила наща, че ще ми е горещо и що да не си самоотвори лявото стъкло. Побеснях - слизам и й бих два ритника по 5-тата врата, а 3-тия й влезе много кофти в десния стоп (ся требе да го лепя). Напрайх й гьозларъто син и й казах, че цялото форум, ще научи.Ся седи кротка, ама що трябваше да ме ядосва?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
///// написа:Аз да се оплача от Живка днес - решила да ми прави номера пачата гадна! Сабали паля и тръгвам за работа и слизам от бордюра с колата и лявото стъкло падна вътре във вратата. Решила наща, че ще ми е горещо и що да не си самоотвори лявото стъкло. Побеснях - слизам и й бих два ритника по 5-тата врата, а 3-тия й влезе много кофти в десния стоп (ся требе да го лепя). Напрайх й гьозларъто син и й казах, че цялото форум, ще научи.Ся седи кротка, ама що трябваше да ме ядосва?ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
Я да се оплача и аз - дано ми олекне!Гадния монитор (PHILIPS) на компа ми от два дена са го хванали карастанчовите. Свива се и се разпуска когато той си реши. Явно някъде има слаба спойка. Обаче "батко" има познати дето се занимават с това и днес го излекуваха. Гадът му небесен , тъкмо си замина майстора пак проявява своеволия и не чува какво му приказвам. Сега пък не ще да си запомни настройките. Ааааа ша съ идосъм. Лошото е че не знам как да му запаметя настройките. Абе няма да е на неговата. Ще се науча.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
В неделя един глупендер ми пукна кожуха на лявото огледало.Прибирахме се от риба и малко преди да влезем в Бургас се разминавахме с едно златисто рено меган комби което опитвайки се да избяга от една малка дупка ми закачи огледалото Заради една малка дупка можеше да стане голямо мазало.На мен още инструктора ми набиваше в главата вечното правило че дупка се бяга само в дясно.Да се похваля.Поне хванахме 10 кила таранка и начесахме крастата.
Коментар
-
За 5 дена два пъти ме спират за превишена скорост... все с по 22 км.м. отгоре...Втория път имаше и актче - ще има 50 кинта глоба... И двата пъти полицаите бяха пичове и се държаха пичовски - не е ставало и дума за "И к"во праим ся!?". Дали пък не сме почнали да се оправяме А?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:За 5 дена два пъти ме спират за превишена скорост... все с по 22 км.м. отгоре...Втория път имаше и актче - ще има 50 кинта глоба... И двата пъти полицаите бяха пичове и се държаха пичовски - не е ставало и дума за "И к"во праим ся!?". Дали пък не сме почнали да се оправяме А?
Коментар
-
floks
Коментар
-
Оплаквам се: вентилацията на фиата спря да работи, радиото на форда спря да работи, миялната се повреди, в данъчното не отписали реното и сега им дължа 120 лева, нищо, че имам документите за отписването - още едно разкарване на майната си, щото данъчното е в едно село, ама точно на майната си. Поне данъка за къщата намалили. Изобщо днес е страхотен ден. Поне форда мина само с едни накладки, масло и филтри за 200 лева, очаквах повече да се оръся за окачването.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Оплаквам се: вентилацията на фиата спря да работи, радиото на форда спря да работи, миялната се повреди, в данъчното не отписали реното и сега им дължа 120 лева, нищо, че имам документите за отписването - още едно разкарване на майната си, щото данъчното е в едно село, ама точно на майната си. Поне данъка за къщата намалили. Изобщо днес е страхотен ден. Поне форда мина само с едни накладки, масло и филтри за 200 лева, очаквах повече да се оръся за окачването.Marea HLX 147ps
Коментар
-
Gofi написа:ele написа:Оплаквам се: вентилацията на фиата спря да работи, радиото на форда спря да работи, миялната се повреди, в данъчното не отписали реното и сега им дължа 120 лева, нищо, че имам документите за отписването - още едно разкарване на майната си, щото данъчното е в едно село, ама точно на майната си. Поне данъка за къщата намалили. Изобщо днес е страхотен ден. Поне форда мина само с едни накладки, масло и филтри за 200 лева, очаквах повече да се оръся за окачването.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар