Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ichkin написа:
    svetkos_ написа:
    Оплаквам се! Някакъв си псевдо-кмет иска да разруши час от базата на НСА в Несебър. А нашата Академия е единствената, която има база на морето, където студентите могат да се научат на ветроходство, гребане, народно кребане, скиф/четворка скул, народно гребане, водни ски и какви ли не още неща. Простотия до шия!!! И то за да вдигнат някакви умпрело сгради, защото зеленината там е в повече. Само който не е бил там, не знае за какъв кеф става дума.
    А лъчката Димитров боб ли ще им свари ... споко
    Айде да се пофалиме ... Лъчката си мръдна пръстчето и след прокурорско решение днес е спряно постановлението Няма да споменаваме чие е прокурорското решение, да не дъниме Лъчката, ама поне тоя път е за добро
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

sugarboy написа:
      Похвалвам се - вече съм отпуска и заедно с домочадието кръстосваме България надлъж и шир...
      Пиши, ако имаш път към Пазарджик. Ще се радвам да се запознаем.П.П. Случката с кучето е неприятна. Убедил съм се, че тези интелигентни животни много лесно се шашкат и дезориентират на пътя. Причината може би е в лошото им зрение.По темата за похвали и оплаквания няма да ми стигне цяла страница. Изкарах прекрасна почивка на черноморието, бих се, вадиха ми нож, накратко казано: не спирайте в случайни крайпътни заведения, може да ви заразят с хепатит, да ви бият или да ви оберат. Заклевам се - на път ще спирам вече само на цивилизовани места: големите бензиностанции "Лукойл", "ОМВ"...
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
        Пиши, ако имаш път към Пазарджик. Ще се радвам да се запознаем.
        Със сигурност, ако бях сам, щях да се отбия, защото и аз ще се радвам да се запознаем. Обаче, бедата е, че не определям аз програмата - в случая съм прост шофьор, защото с мен са жената, бебето и най-вече баба му и не знам какво нареждане ще спуснат от щаба. Благодаря за поканата, все ще намерим удобен случай да се запознаем :D
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Аз да се оплача от Живка днес - решила да ми прави номера пачата гадна! Сабали паля и тръгвам за работа и слизам от бордюра с колата и лявото стъкло падна вътре във вратата. Решила наща, че ще ми е горещо и що да не си самоотвори лявото стъкло. Побеснях - слизам и й бих два ритника по 5-тата врата, а 3-тия й влезе много кофти в десния стоп (ся требе да го лепя). Напрайх й гьозларъто син и й казах, че цялото форум, ще научи.Ся седи кротка, ама що трябваше да ме ядосва?

Коментар

///// написа:
            Аз да се оплача от Живка днес - решила да ми прави номера пачата гадна! Сабали паля и тръгвам за работа и слизам от бордюра с колата и лявото стъкло падна вътре във вратата. Решила наща, че ще ми е горещо и що да не си самоотвори лявото стъкло. Побеснях - слизам и й бих два ритника по 5-тата врата, а 3-тия й влезе много кофти в десния стоп (ся требе да го лепя). Напрайх й гьозларъто син и й казах, че цялото форум, ще научи.Ся седи кротка, ама що трябваше да ме ядосва?
            Да се оплача:Горе долу същия проблем :D само дето не се сваля стъклото ми като го вдигна и на една страна отива ! Напрао къса нервите !П.П Тва нещо Типотата да не са в цикъл
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Оправих й аз стъклото. Оказа се, че някой се е учил на нея.

Коментар

///// написа:
                Колега , туй да не е някакъв нов модел "прозоречен" климатик за кола. :D
                ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Я да се оплача и аз - дано ми олекне!Гадния монитор (PHILIPS) на компа ми от два дена са го хванали карастанчовите. Свива се и се разпуска когато той си реши. Явно някъде има слаба спойка. Обаче "батко" има познати дето се занимават с това и днес го излекуваха. Гадът му небесен , тъкмо си замина майстора пак проявява своеволия и не чува какво му приказвам. Сега пък не ще да си запомни настройките. Ааааа ша съ идосъм. Лошото е че не знам как да му запаметя настройките. Абе няма да е на неговата. Ще се науча.
                  ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

В неделя един глупендер ми пукна кожуха на лявото огледало.Прибирахме се от риба и малко преди да влезем в Бургас се разминавахме с едно златисто рено меган комби което опитвайки се да избяга от една малка дупка ми закачи огледалото Заради една малка дупка можеше да стане голямо мазало.На мен още инструктора ми набиваше в главата вечното правило че дупка се бяга само в дясно.Да се похваля.Поне хванахме 10 кила таранка и начесахме крастата.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

За 5 дена два пъти ме спират за превишена скорост... все с по 22 км.м. отгоре...Втория път имаше и актче - ще има 50 кинта глоба... И двата пъти полицаите бяха пичове и се държаха пичовски - не е ставало и дума за "И к"во праим ся!?". Дали пък не сме почнали да се оправяме А?
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        За 5 дена два пъти ме спират за превишена скорост... все с по 22 км.м. отгоре...Втория път имаше и актче - ще има 50 кинта глоба... И двата пъти полицаите бяха пичове и се държаха пичовски - не е ставало и дума за "И к"во праим ся!?". Дали пък не сме почнали да се оправяме А?
                        Мен последния път като ме спряха на входа на "Златните" откъм "Албена" бях без колан и човека ме погледна въпросително му казвам:-Дай да направим нещо, че да не пишеш!А пича вика:-Е, аз к`во да дам!?! И аз не дадох, ама лафа стана интересен.

Коментар

и аз да се оплача- не ми работи 1 степен на перката уффффффф пак съм на майстор тези дни

Коментар

Оплаквам се: вентилацията на фиата спря да работи, радиото на форда спря да работи, миялната се повреди, в данъчното не отписали реното и сега им дължа 120 лева, нищо, че имам документите за отписването - още едно разкарване на майната си, щото данъчното е в едно село, ама точно на майната си. Поне данъка за къщата намалили. Изобщо днес е страхотен ден. Поне форда мина само с едни накладки, масло и филтри за 200 лева, очаквах повече да се оръся за окачването.
                            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                              Оплаквам се: вентилацията на фиата спря да работи, радиото на форда спря да работи, миялната се повреди, в данъчното не отписали реното и сега им дължа 120 лева, нищо, че имам документите за отписването - още едно разкарване на майната си, щото данъчното е в едно село, ама точно на майната си. Поне данъка за къщата намалили. Изобщо днес е страхотен ден. Поне форда мина само с едни накладки, масло и филтри за 200 лева, очаквах повече да се оръся за окачването.
                              Тепърва почваш да се охарчваш по Форда..............марката с най слаба ходова част
                              Marea HLX 147ps

Коментар

Gofi написа:
                                ele написа:
                                Тепърва почваш да се охарчваш по Форда..............марката с най слаба ходова част
                                То пък фиата с много силната ходова част - още като го купих 180 хвръкнаха за носачи и пак хлопа, а съм изминала 17000 км.. Фордът е каран 20000 км в България и собственика каза, че нищо не е правил по окачването откакто го е внесал. Ако трябва да съдя по двете коли - май форда ще бие фиата по всички показатели в тази област. като се замисля, то е по-скоро до качеството на частите, отколкото до колата.
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X