Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    хваля се:Мондео 1.8 TDI Endura DE ’98, всички екстри без кожен салон :D
    Честито!!! Кажи сега кога ще ме повозиш?
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

100 страници тема За хвалба си е

Коментар

ето го гаража... има и още един рафт до вратата вдясно, дето не се вижда вече има капаче на водомера, три плаката на шкафа и е една идея по-подреден.. търся си подова настилка, да стане гладко, за да се чисти по-лесно..а онзи балатум е от немай къде, просто колата си попиква масълце и не искам да си цапам
        Прикачени файлове
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

Що за гараж е това? Без канал и инструменти за дребни ремонти Язък
          Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

канал няма, има план за крик, професионален, но всяко нещо с времето си..инструменти - колко щеш, но са скрити по шкафове, рафтове и чекмеджета
            e30 forever!

Коментар

Днес е коооледа.... получих си полупките от ebay без една...
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Оплакване: Днес ходих да си взема джантите (от алфа 33) от пясъкоструй и боя... не ги взех .. още изстиваха!Похвала: Станали са като от завода!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_10
                ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

ele написа:
                  хваля се:Мондео 1.8 TDI Endura DE ’98, всички екстри без кожен салон :D
                  БРАВО !!! Честито на теб.... и на колегите от ФОРД форума

Коментар

Оплаквам се - не съм почивал от 11 юли включително, а остават още 6 дни до така желаната почивка от 2-3 дни. Действам на автопилот...
                    NOW: ???
                    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Да се оплача.Колежката ми е болна и работя сам.Да се похваля.Не мога да повярвам колко е тих магазина без нея А довечера ще жуля ракия с един приятел от Гренобел(Габрово)
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

падна ми акумулаторааа....3 дена без каране и слушане на музика...а преди това софия-варна-софия (ама нощно на дълги в 60-70%) и пак не знам дали е нормално
                        e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                          не знам дали е нормално
                          Зависи колко ти е голяма утечката
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И в друга тема писах,но и тук ще се похваля :D Днеска карах пробно ето това Evo IX 2007г.,на 39000 км е с една година гаранция и в перфектно здраве,направиха ми много добра оферта за лизинг и имам няколко дена да се реша.Мощноста е "надута" до 380 к.с. по електронен път,със спортни ауспуси,К&N,чип,бууст контлолер и т.н.Тия дни май пак ще се похваля
                            Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                            Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Оо, браво, браво! Хайде наистина - чакаме втората хвалба

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

_жоро_И в друга тема писах,но и тук ще се похваля Днеска карах пробно ето това Evo IX 2007г.,на 39000 км е с една година гаранция и в перфектно здраве,направиха ми много добра оферта за лизинг и имам няколко дена да се реша. Мощноста е "надута" до 380 к.с. по електронен път,със спортни ауспуси,К&N,чип,бууст контлолер и т.н. :D Не се ли плашиш от "водовъртежа" в резервоара? Тази хала ще е доста гладна

Коментар

Working...
                                X