1. Ограничението на скороста - последно на 4-лентов път и знак 50 съм минал с 73км/ч, или 50лв и 4 точки. Мноу сам опасен да съ пазите ей.2. Неправилното изпреварване - изпреварих боклуджийския камион докато изсипваше кофите по улицата, но имало непрекъсната линия, или 30лв и 6 точки, смЕх голЕм.3. Неправилното паркиране или на забранено място - гледам да не го правя, но се случва.4. Алкохол - по 1-2 бири, повече от 0.05 дрегер не ми е показвал, обикновено показва 0.00 след 2-те бири.5. Говорене по телефона без устроиство Свободни ръце - не мисля, че това създава по-голяма опасност отколкото например сутрин като си ям закуската и си пия айрана докато отивам на работа. Доста от времето и двете ръце ми са заети, пък и Бравата сама си знае пътя Самият разговор ти отвлича вниманието, а не телефона в ръцете.Общо взето смЕх голЕм
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-честите нарушения
Collapse
X
-
ogi28b написа:Нема значение колко е, аз съм много специален, пътищата са мои, и винаги карам по-бързо с 10-20, щото радарите така са настроени, и щото преценката ми е супер-мега-точнаShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Никога не те забравям! Ама какво ще стане ако всеки почне да си кара в оборотите на макс. въртящ момент?? На Браво 1.6 (това м/у другото е един много специален двигател ) въртящия момент му е на 4000, на 5 при 4000 се движи с около 160 км/ч Моя въртящ момент започва от 1500, това значи ли че трябва да карам с 70? Нещо много важно на което не обръщаш внимание - максимален въртящ момент една кола има когато си настъпил педала до долу и си в даден диапазон от обороти. При 2000 на пета, настъпваш педала до долу ли ? Силно се съмнявам. Настъпваш го съвсем малко, и създаваш малък въртящ момент, достатъчен за случая, който в. м. може да се създаде и ако караш с 90, или 1800 оборота. Така че по тази точка не приемам аргументите. Но дори и така да е, ако направят скоростта не 90, а 100 - тогава всички ще карат със 110-120, поради горния цитат. Вервай ми... Ти може да останеш на 100, и на 2000, щото там наистина ти е оптимално, ама другите - не. ilko-gd - боклукчийския камион е препятствие, когато изхвърля кофите. Тогава можеш да го изпревариш както решиш, дори през седморна линия. Ако се движи обаче - 6 точки и 30 лева, или там колкото е...
Коментар
-
ogi28b написа:... на 5 при 4000 се движи с около 160 км/ч ...Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
ilko-gd написа:1. Ограничението на скороста - последно на 4-лентов път и знак 50 съм минал с 73км/ч, или 50лв и 4 точки. Мноу сам опасен да съ пазите ей.2. Неправилното изпреварване - изпреварих боклуджийския камион докато изсипваше кофите по улицата, но имало непрекъсната линия, или 30лв и 6 точки, смЕх голЕм.3. Неправилното паркиране или на забранено място - гледам да не го правя, но се случва.4. Алкохол - по 1-2 бири, повече от 0.05 дрегер не ми е показвал, обикновено показва 0.00 след 2-те бири.5. Говорене по телефона без устроиство Свободни ръце - не мисля, че това създава по-голяма опасност отколкото например сутрин като си ям закуската и си пия айрана докато отивам на работа. Доста от времето и двете ръце ми са заети, пък и Бравата сама си знае пътя Самият разговор ти отвлича вниманието, а не телефона в ръцете.Общо взето смЕх голЕмШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:ilko-gd написа:1. Ограничението на скороста - последно на 4-лентов път и знак 50 съм минал с 73км/ч, или 50лв и 4 точки. Мноу сам опасен да съ пазите ей.2. Неправилното изпреварване - изпреварих боклуджийския камион докато изсипваше кофите по улицата, но имало непрекъсната линия, или 30лв и 6 точки, смЕх голЕм.3. Неправилното паркиране или на забранено място - гледам да не го правя, но се случва.4. Алкохол - по 1-2 бири, повече от 0.05 дрегер не ми е показвал, обикновено показва 0.00 след 2-те бири.5. Говорене по телефона без устроиство Свободни ръце - не мисля, че това създава по-голяма опасност отколкото например сутрин като си ям закуската и си пия айрана докато отивам на работа. Доста от времето и двете ръце ми са заети, пък и Бравата сама си знае пътя Самият разговор ти отвлича вниманието, а не телефона в ръцете.Общо взето смЕх голЕмFiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
ilko-gd написа:Аз за това сега бус ще си взимам, да са пазите ейШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
ogi28b написа:Никога не те забравям!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Това, че някой кара със 10-15 км/ч превишение не го прави непременно негодник и убиец. В 99% от случаите ....
Коментар
-
Re: Наи честите нарушения
nikki_sixx написа:todorshalev написа:Кой са наи честите нарушения които правите колеги?
Коментар
-
kilar написа:Номер 4 брои ли се, ако колата се мести в рамките на 30-40 метра???Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
На мен пък един път ми се случи докато карам и ям банан да ми звънне телефона, а отделно винаги си държа и дистанционното в другата ръка докато карам. И ми се наложи на мина през едно кръгово докато в двете си ръце държа 3 неща Все пак се справих , даже и мигачи пусках.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
westdogg написа:На мен пък един път ми се случи докато карам и ям банан да ми звънне телефона, а отделно винаги си държа и дистанционното в другата ръка докато карам. И ми се наложи на мина през едно кръгово докато в двете си ръце държа 3 неща Все пак се справих , даже и мигачи пусках.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар