Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-честите нарушения

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Още един отгорор трябва да има. Ако го имаше щях да гласувам за него. Говорене по телефона.....При тези отговори гласувах за номер 1.
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Между другото тук не е включено друго нарушение - изхвърляне на боклук! В това число и фасове!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

iee написа:
        Още един отгорор трябва да има. Ако го имаше щях да гласувам за него. Говорене по телефона.....При тези отговори гласувах за номер 1.
        аз бях написал още 3 отговора в анкетата6.Не спазване на дистанция7.Преминаване на червен8.Говорене по телефона без устроиство Свободни ръцеама нещо като цъкнах Прати и полседните три изчезнаха като отговори а сега нз как да ги добавя ПП:Благодарим на колагата Тornado за добавените отговори
        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

todorshalev написа:
          аз бях написал още 3 отговора в анкетата6.Не спазване на дистанция7.Преминаване на червен8.Говорене по телефона без устроиство Свободни ръцеама нещо като цъкнах Прати и полседните три изчезнаха като отговори а сега нз как да ги добавя
          Готово.
          Vladim написа:
          Между другото тук не е включено друго нарушение - изхвърляне на боклук! В това число и фасове!
          Не само фасове ,но и кокали от пиле.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

На мен искаха да ми "съставят акт" и да ми вземат книжката,защото съм карал със светнати халогените,миналата зима.
            Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

О, такива със светнати халогени са изключително пречещи. А и в нарушение освен при определени условия.А моята добавка към списъка е ’Шофиране на неизправен автомобил’. 2/3 от щайгите по пътищата няма да минат стриктен ГТП.

Коментар

Гласувах за първото, защото това е истината.
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

ls1 написа:
                  О, такива със светнати халогени са изключително пречещи. А и в нарушение освен при определени условия.А моята добавка към списъка е ’Шофиране на неизправен автомобил’. 2/3 от щайгите по пътищата няма да минат стриктен ГТП.
                  Абсолютно съм съгласен! Освен това е добре да забранят със закон и DRL модулите.
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Извън града съм перманентно в нарушение 1.В града почти не правя нарушения, с изключение на номер 1 по някои по-широки булеварди.

Коментар

В София понятието неспазване на дистанция е доста... неуместно. Ако караш достатъчно далеч от предната кола, винаги се намира някой тъпак, който решава, че трябва да даде газ зад тебе, да те резне и да се мушне отпред (нещо, което аз не допускам, карам на ниска предавка; е, ако е Ламборгини - халал да му е ) при което пак се губи дистанцията. Затова гледам да карам достатъчно далеч за да имам време да реагирам на опасност, но и да не провокирам опити да се вре тоя и оня пред мен.Гласувах за превишената скорост - почти винаги съм с 10 км над нея (както и всички останали) и, по моя преценка, не създавам опасности.
                      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
                        ... по моя преценка, не създавам опасности ...
                        А ако преценката ти е грешна? Как реши че е правилна? Или не допустише че може да грешише (правописните грешки не са случайни)?

Коментар

анкетата е некоректна може да се посочва само 1 отговор а на мен ми трябват мин.4
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

ls1 написа:
                            (правописните грешки не са случайни)?
                            Да, най-вероятно са съвсем обичайни. Какво да ти кажа? Още един безгрешен съдия...ПП. Сега ако кажеш, че извън града винаги караш с НЕ ПОВЕЧЕ от 90 км/ч, направо ще ти светне ореолът
                            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Tornado написа:
                              Не само фасове ,но и кокали от пиле.
                              Ааа, кокали нивгаш, домашния любимец ако ме фане, че фърлям кокалаци ше ми изяде ушите.
                              brava 1.6_v16 elx

Коментар

gantcho написа:
                                ПП. Сега ако кажеш, че извън града винаги караш с НЕ ПОВЕЧЕ от 90 км/ч, направо ще ти светне ореолът
                                Всъщност мислех да го спестя но...аз ВИНАГИ карам БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ извън града с НЕ ПОВЕЧЕ от 90км/ч. Не ме интересува колко е спешно, не ме интересува колко бърза този зад мен, не ме интересуват святкания, не ме интересува че колоната се движела със 100. АЗ се движа ВИНАГИ под 90км/ч. За последната година не повече от 2-3 пъти съм си изтървал крака и да съм вдигнал 95км/ч за по 100 метра и веднага намалям. В града карам с 50км/ч. Това че някой бърза не е мой проблем.На магистрала карам между 100 и 120км/ч. Без изключения.Това може да се стори на някой смешно, даже да го нарече опасно ("другите се движат междуградско със 110, пък ти с 90, създаваш условия за катастрофа" и подобни алогизми). За мен това е начина да се справим с лудницата по пътищата, това е моя малък принос. Никога не ме е спирал полицай (имам книжка от 14 години). А, веднъж до румънската граница ме спря гранична полиция за сверка на лични карти, това брои ли се? Нямам нито едно ПТП. Халогени пускам само в мъгла. Целогодишно карам на фарове.Естествено всичко това ми дава право да съм тоя който без лицемерие да ви каже право куме в очи, че карате опасно.

Коментар

Working...
                                X