Кои са най-честите нарушения който правите колеги?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-честите нарушения
Collapse
X
-
Най-честите нарушения
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue BirdЕтикети: –
-
ееее вие пък само с превишена :D аз пък съм за номер 6 случва ми се понякога ,абе маи си е по честоШофирай разумно, на пътя не си сам.
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:ееее вие пък само с превишена :D аз пък съм за номер 6 случва ми се понякога ,абе маи си е по често----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
IvanIanushev написа:todorshalev написа:ееее вие пък само с превишена :D аз пък съм за номер 6 случва ми се понякога ,абе маи си е по честоШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
Re: Наи честите нарушения
todorshalev написа:Кой са наи честите нарушения които правите колеги?Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Няма шофъор,който да спазва всички ограничения за скоростта ! Гласувах за алкохол,защото за българина да караш пил не е нищо особенно а напротив - нещо нормално,което се случва в всекидневието ! Дори да си пил една две ракии нищо колко голям юнак си ,и се губи и внимание и концентрация и всичко !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Re: Наи честите нарушения
nikki_sixx написа:todorshalev написа:Кой са наи честите нарушения които правите колеги?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
kilar написа:Номер 4 брои ли се, ако колата се мести в рамките на 30-40 метра???Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар