Смених жилището и отскоро живея в новия си апартамент. Голям проблем имам с паркирането. На паркинга, определен за блока, съседите си спират от много време и всеки си има мяато. Аз като дойдох и където и да се паркирам, все някой идва да ме притеснява, че "това си било неговото място". Онзи ден един се разправя с мен, че там си спирал от 20 години. Вчера се прибирам от лекции, нямаше пак места, освен на онзи голфаджия и понеже него го нямаше- спрях там. Сутринта онзи се беше спрял до мен, а огледалото ми беше счупено.С тези хора по културен начин не мога да се разбера. Ще ми се да му направя и аз нещо, но по възможност да не го вкарам в големи разходи покрай щетите от счупеното. Посъветвайте ме какво мога да направя на колата му.Ако някой ще ме обижда и ще пише, колкото да отбелязва мнения- по-добре да не го прави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Счупиха ми огледалото
Collapse
X
-
Подай жалба в полицията. не ще нешо ще стане, но появата на униформен може да накара кретена да размисли следващия път. Иначе - той ти чупи огледалото, ти му изпускаш гумите, той ти издира типото с пирон, ти му изкъртваш дръжките - това едва ли някога ще спре.... или свикай събрание на блока или отиди, когато го провеждат, заплаши ги с полиция.... има една такава тема с паркирането - за съжаление много българи са селяни от всякъде и мислят, че след като те живеят вече 20 години, имат повече права, и не искат нищо да се променя.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
presinka написа:snake написа:А сигурна ли си 100 % кой е извършителя ?Иначе начини за отмъщение много. Като за начало-картоф в ауспуха, добре набутан, за да не се вижда .Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
presinka написа:snake написа:А сигурна ли си 100 % кой е извършителя ?Иначе начини за отмъщение много. Като за начало-картоф в ауспуха, добре набутан, за да не се вижда .The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
nikki_sixx написа:presinka написа:snake написа:А сигурна ли си 100 % кой е извършителя ?Иначе начини за отмъщение много. Като за начало-картоф в ауспуха, добре набутан, за да не се вижда .Един за всички, всички за мен
Коментар
-
snake написа:Просто няма да може да запали, няма да има никакви други последици. Но както казах, това е само за начало. А най-добре забрави за отмъщение, не се вкарвай в кофти филми. Счупеното огледало може да е случаен вандалски акт.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
presinka написа:Абсолютно на 100% съм убедена, че не е това начинът, баче в София всеки паркира където има място, а ако си иска точно определено- отива на платен паркинг. Тоя въпросният нито има нотариален акт за това място, нито нищо. А и е дървен шоп, не разбира от думаТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:presinka написа:Абсолютно на 100% съм убедена, че не е това начинът, баче в София всеки паркира където има място, а ако си иска точно определено- отива на платен паркинг. Тоя въпросният нито има нотариален акт за това място, нито нищо. А и е дървен шоп, не разбира от думаЕдин за всички, всички за мен
Коментар
-
nikki_sixx написа:presinka написа:Абсолютно на 100% съм убедена, че не е това начинът, баче в София всеки паркира където има място, а ако си иска точно определено- отива на платен паркинг. Тоя въпросният нито има нотариален акт за това място, нито нищо. А и е дървен шоп, не разбира от думаThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Ники, кажи честно ако си видиш счупено огледалото на Стилото, как ще реагираш, ако знаеш кой го е счупил? Ако не си заявиш позицията по някакъв начин просто се примиряваш и започваш да зачиташ правото на собственост на въпросния "собственик" ли?Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Мисля, че имам същите права като него, защото и аз съм собственик на апартамент, както и той. Радвам се, че има традиция да спира там, но традициите се променят.Забравих да споделя, че първият път, когато бях спряла на мястото му, той нарита колата ми, за да задейства алармата и аз излязох на терасата. Това ми беше първата комуникация с въпросния съсед. Така той каза, че паркирал там 20 години и няма някаква цитирам "пикла" да му спира на неговото място.Един за всички, всички за мен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар