Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво правите ако познат ви иска колата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

///// написа:
    И колкото пъти я дам - винаги, ама винаги все някой друг колега от форума я вижда и ми се обажда по телефона!
    :D Пресен пример от днес
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
      ///// написа:
      И колкото пъти я дам - винаги, ама винаги все някой друг колега от форума я вижда и ми се обажда по телефона!
      Нали? Уж е Живка, а Бубачко я кара?

Коментар

///// написа:
        iee написа:
        ///// написа:
        Застави ме гадината, чиста проба изнудване! Вика: "Ай с моята ходи да купиш накладки" - аз "НЕ". И дока се усетя - разглоби ми търкалетата, и пак подава ключовете: "Ай с моята ходи да купиш накладки?...", аз нещях ма така стана...

Коментар

bubachko написа:
          ///// написа:
          iee написа:
          ///// написа:
          Застави ме гадината, чиста проба изнудване! Вика: "Ай с моята ходи да купиш накладки" - аз "НЕ". И дока се усетя - разглоби ми търкалетата, и пак подава ключовете: "Ай с моята ходи да купиш накладки?...", аз нещях ма така стана...
          Не се оплаквай - аз колко пъти съм те карал да идваш да сравнявам с Чебурашката, а? Дюзата си даде, датчика за температурата на въздуха! Аз съм ти карал колата, какво грешно има и ти да тестваш моята!

Коментар

Working...
          X