Железа де. Защо са им железа на познатите тогава?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво правите ако познат ви иска колата?
Collapse
X
-
Избягвам да си давам колата!Предпочитам някой да ме помоли и да го закарам до където трябва.Майка ми лично не иска да я кара дори и да и я давам.Давал съм я на приятелката си да я кара в мое присъствие и това е!Все още не можем да я поделим с майка ми и аз я карам изцяло...затова сега ще и взема една количка и всеки да е независимп.с.Избягвам основно да я давам заради това , че всеки който се качи я тества така както аз самия не го правяnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Много лично го приемат повчето наистина. Да не сте до живот с тия коли? Ако човека, който иска колата може да се нарече приятел значи може и да я кара. Аз съм карал колите на толкова много хора, съответно давам и моята. С едно изключение - шофьори без стаж, при тях вече е основателно да не им дадеш.А някой ако ми откаже колата си с предтекст седалка и огледала, направо мога да го изтрия от телефона си. Освен, че е тъпо е и обидно.Lancia Y, 1.2, 60
Коментар
-
Явор Митев
Ще се цитирам от една друга тема, да не ви препращам към линкове:...да ви кажа честно, толкова огорчен не съм се чувствал отдавна.И само си задавам въпроси от рода на "Какво е приятелството", дефиниция на понятието, трябва ли да очакваме от приятелите си да имат същото отношение към нас, като това, с което ги даряваме....Имам си много близък приятел / имах /...за две години, мога да кажа че сме били неразделни. Помагал съм му хиляди пъти, както и той на мен. Тръгвал съм среднощ да го прибирам от Бургас, беше закъсал.....що ракия сме изпили заедно, що пълнени шарани сме изяли заедно....а пък колко пари има да ми дава и колко аз на него, вече незнаем....абе много добър и свестен приятел, на когото разчитах безприкословно.Миналата година към края ми поиска колата много спешно. Давал съм му я и преди. След час се обади "Брадъре, имам лоша новина..." Паркирал я някъде и като отишъл при нея - ударена. Нищо не му казах. На всеки се случва....дет се вика, аз пък кон ударих. Стана ми много неприятно когато дойде, защото още от първият поглед на колата, разбрах че ме е излъгал. Толкова ниско ударена...Ламбурджини ще да е било. Нищо не му казах. Реших, че му е било неудобно да ми каже истината. Обеща след нова година да я оправи, че тогава по празниците всички почиваха.Мина вече почти месец. Ни вопъл, ни стон. Няколко пъти му звъня "Аре ве, ще я оправяш ли или аз да я оправям" - "Беее....ай другата седмица"Снощи ми звъни "Брадъре, трябва ми колата спешно". Отказах му категорично. Рекох " ударена е, докато не се оправи, не я давам на никой".Какво последва - / съжалявам за цинизма, но искам да съм конкретен / - "- ми върви се е*и, тъпанар /Днес ми казаха, че плюл по мен....Това е човек, в когото се кълнях. Бяхме като братя. Вината не е в мен и не подлежи на коментар, защото всеки един на мое място би постъпил така. Не ме е яд за удара, не ме е яд и че ме излъга...яд ме е, че ме заряза, без да се обади, не направи нищо за колата и накрая "Дай брадъре че ми трябва спешно" и оп..."Тъпанар"Майка ми казва нещо интересно по въпроса - "- вие, сегашното поколение, нямате приятели, защото вече никой в днешно време не цени приятелството"...май е права.
Коментар
-
Нарочно пуснах такава тема,защото онзи ден дадох колата на една позната.Да не ви казвам в какво състояние я намерих.Тръгнах да карам,,и като взе да предърпва се схванах.После няколко дена,сменях кабели,свещи,елкони и всеки се чуди и се мае,никой не можа да разбере какво и е.Днес си викам,чакай да я покарам малко,но преди това отидох да сипя бензин.Налях си бензин и колата се поуправи,пак предърпва,но не е като да не може да се кара.Тя била заредила в Шел за 15лв бензин,и си мисля как може да продават такъв боклук примесен най вероятно с вода.После и направих един коктеил с Редекс и сега чакам да видя дали ще се оправи или ще свалям резервоара да го чистя.ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Абе много лично ги приемате тия железа бре... Това е просто вещ - какво толкова.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
petio4528 написа:Нарочно пуснах такава тема,защото онзи ден дадох колата на една позната.Да не ви казвам в какво състояние я намерих.Тръгнах да карам,,и като взе да предърпва се схванах.После няколко дена,сменях кабели,свещи,елкони и всеки се чуди и се мае,никой не можа да разбере какво и е.Днес си викам,чакай да я покарам малко,но преди това отидох да сипя бензин.Налях си бензин и колата се поуправи,пак предърпва,но не е като да не може да се кара.Тя била заредила в Шел за 15лв бензин,и си мисля как може да продават такъв боклук примесен най вероятно с вода.После и направих един коктеил с Редекс и сега чакам да видя дали ще се оправи или ще свалям резервоара да го чистя.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Никой не са ми е искал колата освен брат ми.Но виж да закарам някой някъде това ми се е случвало сигурно повече от на всички тук във форума Няма шега.Когато съм нямал възможност с мойта кола сме взимали колата на 3ти че да свършим работаFiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
Princo написа:Жена и кола не давам !FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
mnpenchev
Въпрос: Какво правите ако познат ви иска колата?Отговор: Смея се с пълен глас и то много Колата я давам само ако аз имам желание да я дам, всъщност тогава сам я предлагам.
Коментар
-
Ами аз какво да кажа - половината форум ми е карал колата! Телефона ми е в подходящата тема на същия този форум! Дори и посред нощите да ми се обади някой и да ми каже, че е закъсал, ама бил на средата на пещерата Магура - скачам, паля, идвам и ще го изтегля от там! Често ми се налага да дърпам с нея или да я давам! И колкото пъти я дам - винаги, ама винаги все някой друг колега от форума я вижда и ми се обажда по телефона! Всъщност, повечето от вас познават Живка и знаят, че това е най-обичаното и най-поддържаното типо! Интересното е, че когато я дам и я пазят! Не знам заради какво е - страх от мен ли имат, от колата ли...? Дори сиди-то не пускат! А за огледалата и седалката - това е смешно - още на учебните коли първата реплика на инструктора е: "намести си огледалата и седалката"!Та в резюме - давам колата, дърпам с нея - ако ще се чупи - сега е момента, а не после да ме изненада! Много ме радва да я гледам от страни как грациозно пристъпва! Снежнобяла принцеса! :D НО! НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ ДАВАМ НЯКОЙ ДА МИ Я РЕМОНТИРА! АКО ГО ПОЗВОЛЯ - ТОВА Е ПРИВИЛЕГИЯ! ДОРИ НА БЕНЗИНДЖИИТЕ НЕ ДАВАМ ДА МИ Я ЗАРЕЖДАТ!Или както каза един колега по-горе - колата не се плаши от каране! Плаши се от лоша поддръжка!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар