Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво правите ако познат ви иска колата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз давам само на приятели, на които им имам доверие в шофьорските възможности. без да се замисля я давам на такива хора, защото това все пак е само една кола и това което те могат да направят за мен един ден може да е нищо на фона на заемането на няква си кола
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Те колите станаха масови като мобилните телефони. Аз нямам познати, които да нямат кола, та и по 2-3 дори, така че просто не знам кой би ми поискал колата. Но ако чисто хипотетично си представим таква ситуация, ами не - няма да я дам. Бих го закарал донякъде, но не и да си оставя безценното в чужди ръце :D . Аз като имах служебна кола, ми беше неприятно някой друг да я кара, после даже миех кормилото, но това да си остане между нас . А какво остава да си дам моята.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

С удоволствие ще направя услуга на всеки истински приятел и съм го правил не веднъж. Колко струват колите които караме? Болшинството са 3000, 4000, 5000 лв. За какво да ми се свиди? Нима приятелството струва толкова?
        Peugeot 301
        Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Като цяло не давам, но откакто съм с две, едната постоянно е при някой. За момента фичо го кара на мойта баща и.

Коментар

Бих закарал приятел до където и да било без значение по кое време,но колата не си я давам никога.Аз също никога не искам чужди коли,винаги има алтернатива,рейсове,таксита и т.н.Немога да си представя някой друг върху любимата ми :D
            Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
            Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Вече не давам, освен семейството имам само един приятел от 30 г. на когото мога да си поверя колата, с него си чупим и правим колите заедно и му имам пълно доверие. Като млад съм давал колата си и после мани, мани един път се наложи да сменям биелни лагери той човека не беше виновен, но се случи при него, целия го отнесохме пак с моя приятел и от тогава жената давам колата не давам. Иначе мога да отида и да закарам където трябва, все пак сме хора и на всеки може да се случи.
              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Ако ми я изска някои ще откажа защото чужда кола се кара най-хубаво
                Subaru B9 tribeca 3.0
                Peugeot 307 04
                Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

ве4е отказвам 4е другите 4упят а ас оправям
                  преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

давам я на приятели само на които им имам доверие.както и те техните на мен.
                    uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

NikMar написа:
                      ... и от тогава жената давам колата не давам.
                      Я пусни една снимка на жена си в темата за половинките

Коментар

Не обичам да давам колата , въпреки че майка ми е готова веднага да я даде То дори и тя като я кара , пак ми е притеснено . Така е като трябва да си я делим все още . Инъче бих я дал на приятел за кръгче , но в мое присъствие . Случвало ми се е няколко пъти да ми искат колата . Причините са били или да отидат на почивка по-далеко или на село . Два пъти майка ми я е давала , един път на комшийката и един път на колежка . След втория път категорично не я давам . Уж мъжа на колежката бил голям шофьор , колко км имал стаж зад волана . Връщат колата и първото нещо какво да видя - пепелника напълнен с фасове и смърди на цигари , а аз много мразя миризмата Ще паля колата , опа ключа не се завърта Добре че беше един приятел майстор да ми каже как става номера , че щях да разглобявам и да си бия тиквата няколко дена Докато ти карат колата и ти жената , не се гледало
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Immortal написа:
                          Давал съм си колата и винаги бих я дал без уговорки на определени хора. На други - както казват колегите - по-скоро бих ги закарал.Но на доказалите се мои приятели никога не бих отказал.Колата все пак е вещ - купува се с пари, макар и не малко. А истински приятели човек не може да си купи.
                          Абсолютно точно!!!! Разбира се че бих я дал! В крайна сметка утре на мен ще ми се наложи да помоля някой да ми услужи и какво правиме. Имам познати на които имам голямо доверие, които пазят колите си мн и са мн точни в това отношение и ако ме помолят, няма и да ги питам каде ще ходят (образно). но има и такива които ако съм свободен ще ги закарам, но не бих отказал А това че ще разместят огледалата... ако помоля някой спешно да ми услужи с колата си , приятел, и той ми отговори че не става щото ще му разместя огледалата, тва ще е по лошо от колкот ода ме фрасне с десен прав!!!
                          Brava 103HP
                          ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Immortal написа:
                            NikMar написа:
                            ... и от тогава жената давам колата не давам.
                            Я пусни една снимка на жена си в темата за половинките
                            Няма пък, тя ще е големичка за тебе , ще вземеш да ми поискаш и колата.
                            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Не, не си давам колата. Имам истински приятели, които ще ме разберат . Ако на някой му е приятно да си дава колата - да си я дава. Вършил съм и ще върша транспортни услуги, но да си отстъпя колата без аз да съм в нея - не. Никога. Причини и последствия бол.
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Абе много лично ги приемате тия железа бре... Това е просто вещ - какво толкова.
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X