огледала и седалки... да беше това, добре. ами ако този приятел направи щета по колата, не дай си боже тотална и е бил виновен?! кво правим? ако не е много близък, дотам май ще е с приятелството.досега никой не ми е искал колата, но едва ли ще я дам на някого.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво правите ако познат ви иска колата?
Collapse
X
-
nai7 написа:la squadra azzurra написа:На познати давам рент-а-карите, естествено правя им намалениеAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Давал съм си колата и винаги бих я дал без уговорки на определени хора. На други - както казват колегите - по-скоро бих ги закарал.Но на доказалите се мои приятели никога не бих отказал.На мен ми се е налагало да ползвам чужда кола неведнъж (изключвам колите на бившия ми шеф, които се водеха фирмени и карах много често).Никога няма да забравя как когато се наложи спешна операция на тъста и всекидневно ходене до Стара Загора, Ситроенът беше повреден, и комшията ми хвърли ключовете на Дедрата си с думите - ще ми я върнеш, когато спре да ти трябва. Карах я цяла седмица и от тогава се влюбих в италианките Колата все пак е вещ - купува се с пари, макар и не малко. А истински приятели човек не може да си купи.
Коментар
-
Трудно е и опасно най-вече да дадеш колата си на някого. След време може да получиш призовка или снимка за нарушение, за което дори и не си сънувал. Спешен случай какво ще рече? Спешно е ако стане нещо с човек и трябва да се закара до болница. Други спешни случаи няма. За всички други неща има автобуси и таксита. Друг е въпроса ако те помолят да закараш някой някъде "спешно", понеже изтървал влака, автобуса. Според мен, кола не се дава на никой, освен на член от семейството.
Коментар
-
Аз имам една кола, а баща ми - две. Когато сме заедно, всеки кара точно каквото му падне. Оставяме ключове и документи на шкафчето в хола и кой каквото набара Брат ми е в САЩ в момента (кара чисто нов Нисан Алтима - японска тояга ), но докато беше в Бг и той се мяташе постоянно на чуждо. :D Разбира се, ние сме си семейство и всеки кара чуждата кола като своя.Друго даване не ми се е налагало и се надявам да не се налага. Но, ако трябва да се спасява човек, със свито сърце ще си дам любовницата Mary ПП На жена си също на мога да откажа, но и тя не ми отказваShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Ако приятел ми е поискал колата то това значи че е назор с нащо, никога не съм отказвал на никого да я дам. Миналата година братовчет ми всеки месец я вземаше да ходи до Гърция, сменях масло на 2-3 месеца, ама не ми пука. Като се прецака (тотално) се ще се намерят мангизи за друга. Пък и то кола, трябва да се кара.
Коментар
-
motikas написа:Ако приятел ми е поискал колата то това значи че е назор с нащо, никога не съм отказвал на никого да я дам. Миналата година братовчет ми всеки месец я вземаше да ходи до Гърция, сменях масло на 2-3 месеца, ама не ми пука. Като се прецака (тотално) се ще се намерят мангизи за друга. Пък и то кола, трябва да се кара.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
На никой не я давам. Само на приятелката ми съм я давал и то на магистралата. Ако някой има зор ще го закарам аз. Не обичам и да карам чужди коли - нещо ако му е дошло времето да се прецака, да се чувствам виновен после.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
кола
зависи кой ми е иска и кога ама в повечето случай съм склонен аз да го закарам до някъде преди дадох и човека вика ама тя не може да дигне повече от 155 на газ -е как да даваш като не знаеш какво ще се случи а и ми трябва всеки ден и чужди коли не взимам че не се знае какво ще се случи
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар