Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво правите ако познат ви иска колата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

огледала и седалки... да беше това, добре. ами ако този приятел направи щета по колата, не дай си боже тотална и е бил виновен?! кво правим? ако не е много близък, дотам май ще е с приятелството.досега никой не ми е искал колата, но едва ли ще я дам на някого.
    Alfa 147 JTD 115 hp
    ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

nai7 написа:
      la squadra azzurra написа:
      На познати давам рент-а-карите, естествено правя им намаление
      Само да не стане като онази зелената. Жив и здрав да си колега и всички от семейството.
      Бъзикаш се нещо ти за онази, зелената Срещу 2 500 вече е почти готова Поздрави
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Давал съм си колата и винаги бих я дал без уговорки на определени хора. На други - както казват колегите - по-скоро бих ги закарал.Но на доказалите се мои приятели никога не бих отказал.На мен ми се е налагало да ползвам чужда кола неведнъж (изключвам колите на бившия ми шеф, които се водеха фирмени и карах много често).Никога няма да забравя как когато се наложи спешна операция на тъста и всекидневно ходене до Стара Загора, Ситроенът беше повреден, и комшията ми хвърли ключовете на Дедрата си с думите - ще ми я върнеш, когато спре да ти трябва. Карах я цяла седмица и от тогава се влюбих в италианките Колата все пак е вещ - купува се с пари, макар и не малко. А истински приятели човек не може да си купи.

Коментар

Колата си давам точно на двама души.Всеки друг ще го закарам но да я дам-не.
          FIAT Nuova Punto 1.2 8V
          FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
          ...and justice for all

Коментар

Трудно е и опасно най-вече да дадеш колата си на някого. След време може да получиш призовка или снимка за нарушение, за което дори и не си сънувал. Спешен случай какво ще рече? Спешно е ако стане нещо с човек и трябва да се закара до болница. Други спешни случаи няма. За всички други неща има автобуси и таксита. Друг е въпроса ако те помолят да закараш някой някъде "спешно", понеже изтървал влака, автобуса. Според мен, кола не се дава на никой, освен на член от семейството.

Коментар

1. Колата се движи само в пакет с мен! 2. Изключение от правило едно се прави само за роднини по права линия и/или спешни случаи. Спешен случай е когато някой умира или ражда
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Re: Какво правите ако познат ви иска колата?

petio4528 написа:
                Вие как реагирате?
                Ами най-различно, понякога сменям гарнитура после.
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Аз имам една кола, а баща ми - две. Когато сме заедно, всеки кара точно каквото му падне. Оставяме ключове и документи на шкафчето в хола и кой каквото набара Брат ми е в САЩ в момента (кара чисто нов Нисан Алтима - японска тояга ), но докато беше в Бг и той се мяташе постоянно на чуждо. :D Разбира се, ние сме си семейство и всеки кара чуждата кола като своя.Друго даване не ми се е налагало и се надявам да не се налага. Но, ако трябва да се спасява човек, със свито сърце ще си дам любовницата Mary ПП На жена си също на мога да откажа, но и тя не ми отказва
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

1. Зависи от познатия2. Зависи от случая Поздрави.
                    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Ако приятел ми е поискал колата то това значи че е назор с нащо, никога не съм отказвал на никого да я дам. Миналата година братовчет ми всеки месец я вземаше да ходи до Гърция, сменях масло на 2-3 месеца, ама не ми пука. Като се прецака (тотално) се ще се намерят мангизи за друга. Пък и то кола, трябва да се кара.
                      brava 1.6_v16 elx

Коментар

motikas написа:
                        Ако приятел ми е поискал колата то това значи че е назор с нащо, никога не съм отказвал на никого да я дам. Миналата година братовчет ми всеки месец я вземаше да ходи до Гърция, сменях масло на 2-3 месеца, ама не ми пука. Като се прецака (тотално) се ще се намерят мангизи за друга. Пък и то кола, трябва да се кара.
                        Малко оффтопик, ама както казват колеги от един друг форум ( да не цитирам ) -> Кола не се плаши от каране, плаши се от лоша подръжка..!! Поздрави.
                        Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

и колата и жената са за тва ,да се дааааваааат (еле па ако имаш по 3 ) p.s. Аз много не обичам да карам чужди ....коли :D
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

На никой не я давам. Само на приятелката ми съм я давал и то на магистралата. Ако някой има зор ще го закарам аз. Не обичам и да карам чужди коли - нещо ако му е дошло времето да се прецака, да се чувствам виновен после.
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Аз вече два пъти си патя от това даване и вземане. Първия път взех колата на кръстника и тя се скапа при мен (ремонта беше 7 лв , но ми беше кофти),даже не можах да се прибера и по пресния случаи е в събота когато отидох да си взема колата от баща ми , я е ожулили отзад.
                              fiat coupe 2.0 16V

Коментар

кола

зависи кой ми е иска и кога ама в повечето случай съм склонен аз да го закарам до някъде преди дадох и човека вика ама тя не може да дигне повече от 155 на газ -е как да даваш като не знаеш какво ще се случи а и ми трябва всеки ден и чужди коли не взимам че не се знае какво ще се случи
                                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                                X