аз давам само на приятели, на които им имам доверие в шофьорските възможности. без да се замисля я давам на такива хора, защото това все пак е само една кола и това което те могат да направят за мен един ден може да е нищо на фона на заемането на няква си кола
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво правите ако познат ви иска колата?
Collapse
X
-
Те колите станаха масови като мобилните телефони. Аз нямам познати, които да нямат кола, та и по 2-3 дори, така че просто не знам кой би ми поискал колата. Но ако чисто хипотетично си представим таква ситуация, ами не - няма да я дам. Бих го закарал донякъде, но не и да си оставя безценното в чужди ръце :D . Аз като имах служебна кола, ми беше неприятно някой друг да я кара, после даже миех кормилото, но това да си остане между нас . А какво остава да си дам моята.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Бих закарал приятел до където и да било без значение по кое време,но колата не си я давам никога.Аз също никога не искам чужди коли,винаги има алтернатива,рейсове,таксита и т.н.Немога да си представя някой друг върху любимата ми :DFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Вече не давам, освен семейството имам само един приятел от 30 г. на когото мога да си поверя колата, с него си чупим и правим колите заедно и му имам пълно доверие. Като млад съм давал колата си и после мани, мани един път се наложи да сменям биелни лагери той човека не беше виновен, но се случи при него, целия го отнесохме пак с моя приятел и от тогава жената давам колата не давам. Иначе мога да отида и да закарам където трябва, все пак сме хора и на всеки може да се случи.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Не обичам да давам колата , въпреки че майка ми е готова веднага да я даде То дори и тя като я кара , пак ми е притеснено . Така е като трябва да си я делим все още . Инъче бих я дал на приятел за кръгче , но в мое присъствие . Случвало ми се е няколко пъти да ми искат колата . Причините са били или да отидат на почивка по-далеко или на село . Два пъти майка ми я е давала , един път на комшийката и един път на колежка . След втория път категорично не я давам . Уж мъжа на колежката бил голям шофьор , колко км имал стаж зад волана . Връщат колата и първото нещо какво да видя - пепелника напълнен с фасове и смърди на цигари , а аз много мразя миризмата Ще паля колата , опа ключа не се завърта Добре че беше един приятел майстор да ми каже как става номера , че щях да разглобявам и да си бия тиквата няколко дена Докато ти карат колата и ти жената , не се гледалоFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Immortal написа:Давал съм си колата и винаги бих я дал без уговорки на определени хора. На други - както казват колегите - по-скоро бих ги закарал.Но на доказалите се мои приятели никога не бих отказал.Колата все пак е вещ - купува се с пари, макар и не малко. А истински приятели човек не може да си купи.Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Immortal написа:NikMar написа:... и от тогава жената давам колата не давам.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Не, не си давам колата. Имам истински приятели, които ще ме разберат . Ако на някой му е приятно да си дава колата - да си я дава. Вършил съм и ще върша транспортни услуги, но да си отстъпя колата без аз да съм в нея - не. Никога. Причини и последствия бол.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар