Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво правите ако познат ви иска колата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво правите ако познат ви иска колата?

Много ми се е налагало да си давам колата,все за спешни случай на познати.Винаги когато я искат,изтръпвам.Но какво да правя,налага се.Докато я върнат,не мога да седя на едно място,все се притеснявам да не стане нещо.Вие как реагирате?
    ex. punto elx 1.2i
    Lancia Libra 1.6

Зависи от познатия - има хора, на които без да се замислям ще я дам - например съседката, която, когато и да и се обадя, винаги ще тръгне веднага.Ако не са ми толкова близки познати - ще тръгна с тях. Няма да мога да преживея факта, че някой е чакал линейка 10 часа, при условие, че съм могла да помогна. (А за мен това е единствения спешен случай - всичко останало може да почака).
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Колата и жената не давам,за жената може да се замисля :D .Нито давам нито вземам чужда кола,по добре да закарам човека да си свърши работата.В краен случай тактично отказвам.
      Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Не си давам на никой колата, само на жената и то в мое присъствие. Случвало се е пред вкъщи, докато съм на работа някой да я мести, ако пречи и ме хваща много яд.
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

На познати давам рент-а-карите, естествено правя им намаление
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

На мен приятелите не ми я искат щот ме знаят що за чешит съм,давал съм я на приятели да я карат но в мое присъствие , иначе някои да ми кара колата без мен няма да стане освен ако не е от семеиството
            forza la FIAT
            http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

Много се дразня като си дам колата на някой... разместена ми е седалката, огледалата и т.н. Много е досадно когато някой ти навлиза в личното пространство. Поне аз винаги държа на точно определена подредба на нещата си, също така ме е яд когато някой тръгва с много газ или как не знае огромната дупка преди светофара и влиза с бясна скорост в нея... Едиствено давам колата си само на брат ми по няколко причини: 1- сигурна съм в уменията му да шофира, 2- ако я удари има възмжност да ми я плати, 3 - дължа му 460лв от преди 5 месеца и ми е неудобно, защото още го мотая.. :D Знам, че ми издънваше колата на макс, но когато той караше мойта аз карах неговата и нарочно пробвах как ще мине през огромния трап пред работата - отмъщавах си му. Иначе сульо и пульо - веднага ги отрязвам,че даже никой вече не си прави устата за мойта количка.
              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

то туй все едно да пусна някой в спалнята при жената ако на някой му трябва кола да иде някъде - ще го закарам, колата си не давам
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Чужда жена и чужда кола кости нямат.

Коментар

спешен случай какво е за вас - разходка до някой мол ли? Ако някой познат от горния етаж, например, дойде и каже, че жена му/детето му е много зле - ко ще кажете - не ми е приятно да ми разместваш огледалата и няма да ти дам колата...
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

la squadra azzurra написа:
                      На познати давам рент-а-карите, естествено правя им намаление
                      Само да не стане като онази зелената. Жив и здрав да си колега и всички от семейството.

Коментар

зависи от приятеляна кои мои приятели съм им давал колата и по телефона а на други им казвам сори приятел ако искш мога да те закарам ама да ти я дам не
                        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Не се е налагало толкова често{слава Богу),че да знам какво правя в такива случаи.Веднъж бившия ми шеф трябваше да вземе моята Темпра,докато аз бях по работа снеговата кола.След това смених предните гуми,щото едната била мека,но той си карал така и я пре..бал тотал После разбрах,че и крика е съсипал...не съумял да го постави...Накратко-ако мога ще помогна,но не на всяка цена.
                          ===============================
                          // ..."Денят не си личи по сутринта"... //
                          ===============================

Коментар

ele написа:
                            спешен случай какво е за вас - разходка до някой мол ли? Ако някой познат от горния етаж, например, дойде и каже, че жена му/детето му е много зле - ко ще кажете - не ми е приятно да ми разместваш огледалата и няма да ти дам колата...
                            Ще возя, но колата си не давам...
                            Fiat Grande Punto 1.2 8V 08'
                            Suzuki Vitara 2.0TDi 97' (продадена на далече)
                            Fiat Punto II 1.2 8V 00'
                            ВАЗ 2101 /Жигула/ 78' (в пенсия)

Коментар

зависи кои ми я иска но отказвам при всички случаи
                              Mercedes E200 coupe

Коментар

Working...
                              X