Много ми се е налагало да си давам колата,все за спешни случай на познати.Винаги когато я искат,изтръпвам.Но какво да правя,налага се.Докато я върнат,не мога да седя на едно място,все се притеснявам да не стане нещо.Вие как реагирате?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво правите ако познат ви иска колата?
Collapse
X
-
Зависи от познатия - има хора, на които без да се замислям ще я дам - например съседката, която, когато и да и се обадя, винаги ще тръгне веднага.Ако не са ми толкова близки познати - ще тръгна с тях. Няма да мога да преживея факта, че някой е чакал линейка 10 часа, при условие, че съм могла да помогна. (А за мен това е единствения спешен случай - всичко останало може да почака).Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
На мен приятелите не ми я искат щот ме знаят що за чешит съм,давал съм я на приятели да я карат но в мое присъствие , иначе някои да ми кара колата без мен няма да стане освен ако не е от семеиствотоforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
Много се дразня като си дам колата на някой... разместена ми е седалката, огледалата и т.н. Много е досадно когато някой ти навлиза в личното пространство. Поне аз винаги държа на точно определена подредба на нещата си, също така ме е яд когато някой тръгва с много газ или как не знае огромната дупка преди светофара и влиза с бясна скорост в нея... Едиствено давам колата си само на брат ми по няколко причини: 1- сигурна съм в уменията му да шофира, 2- ако я удари има възмжност да ми я плати, 3 - дължа му 460лв от преди 5 месеца и ми е неудобно, защото още го мотая.. :D Знам, че ми издънваше колата на макс, но когато той караше мойта аз карах неговата и нарочно пробвах как ще мине през огромния трап пред работата - отмъщавах си му. Иначе сульо и пульо - веднага ги отрязвам,че даже никой вече не си прави устата за мойта количка.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
спешен случай какво е за вас - разходка до някой мол ли? Ако някой познат от горния етаж, например, дойде и каже, че жена му/детето му е много зле - ко ще кажете - не ми е приятно да ми разместваш огледалата и няма да ти дам колата...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
зависи от приятеляна кои мои приятели съм им давал колата и по телефона а на други им казвам сори приятел ако искш мога да те закарам ама да ти я дам неШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Не се е налагало толкова често{слава Богу),че да знам какво правя в такива случаи.Веднъж бившия ми шеф трябваше да вземе моята Темпра,докато аз бях по работа снеговата кола.След това смених предните гуми,щото едната била мека,но той си карал така и я пре..бал тотал После разбрах,че и крика е съсипал...не съумял да го постави...Накратко-ако мога ще помогна,но не на всяка цена.===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
-
ele написа:спешен случай какво е за вас - разходка до някой мол ли? Ако някой познат от горния етаж, например, дойде и каже, че жена му/детето му е много зле - ко ще кажете - не ми е приятно да ми разместваш огледалата и няма да ти дам колата...Fiat Grande Punto 1.2 8V 08'
Suzuki Vitara 2.0TDi 97' (продадена на далече)
Fiat Punto II 1.2 8V 00'
ВАЗ 2101 /Жигула/ 78' (в пенсия)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар