Аз съм за забрана на регистрацията на коли с десен волан в България. Като са по-евтини след докарване да се сменя дирекцията на волана или да не се регистрират. Колите с десен волан са опасни и за да не празнословя като гледате новините вижте в колко катастрофи са участвали такива коли...
Fiat Grande Punto 1.2 8V 08'
Suzuki Vitara 2.0TDi 97' (продадена на далече)
Fiat Punto II 1.2 8V 00'
ВАЗ 2101 /Жигула/ 78' (в пенсия)
Аз съм за забрана на регистрацията на коли с десен волан в България. Като са по-евтини след докарване да се сменя дирекцията на волана или да не се регистрират. Колите с десен волан са опасни и за да не празнословя като гледате новините вижте в колко катастрофи са участвали такива коли...
дай да видим в какви катастрофи са участвали!!! Аз не съм чула, нито прочела за катастрофа, стнала по вина на шофьор с кола с десен волан....
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
предполагам... ама знай ли човек - може да си някой с щепсел
със свредел съм драга... сеш се - едно кат бургия (което няма общо с ел. историите)! Сондирам всякакви... повърхности.А за да може другият път мнението ти да не се основава на предположение - предлагам ти да я видиш (оная ми работа де), че да мирясаш Отправянето на неприлично предложение към колега може да доведе до предупреждение!Модераторски екип на fiat-bg.org
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Най-добре е да има закон,който разрешава внасянето на такива коли,но задължително да се преправят ... Не може да казвате че съвсем спокойно можеш сам да си караш и да изпреварваш и т.н. Ако беше така англичаните щяха да позволяват да се карат и коли с ляв волан,ама явно не са толкова умни колкото нас българите и видиш ли са ги забранили !
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Най-добре е да има закон,който разрешава внасянето на такива коли,но задължително да се преправят ... Не може да казвате че съвсем спокойно можеш сам да си караш и да изпреварваш и т.н. Ако беше така англичаните щяха да позволяват да се карат и коли с ляв волан,ама явно не са толкова умни колкото нас българите и видиш ли са ги забранили !
В Англия може да се кара кола и с ляв волан, а също и да се регистрира с такъв.
Начи са го променили по-миналата година един фр в Англия не можа да си регистрира колата ... Shame on me sorry :D
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Аз бях на косъм навремето да си купя един Воксхол (Опел), но се разминах само с тестване няколко дни.Свиква се след първите няколко километра с десния волан. Проблемът с видимостта може да се реши не само с камера, а и с подходящо разположено огледало. Поне тоз Опел беше така - едно огледало вътре на лявата предна греда.Иначе относно десните волани в БГ - може би пропускате факта, че вече сме в ЕС. Какъв е проблема да се кара с английските номера, ако не щат да я регистрират в БГ?И в други теми съм казвал, че наблюдавам масово вече такива регистрации у нас. Имам дори комшия, който кара с британски номер вече 5-та година.Да не говорим за масовите германски регистрации на "акцизни" коли, с регистрация SHA-XX-YYY или от други райони на Германия.Единственото неудобство е, че те спират по-често КАТаджии.
Само да допълня, че на тея коли с десните волана и фаровете са им други и трябва да се сменят иначе лесно заслепяват!! Защото са насочени да светят наляво за осветяване отстрани на пътя!
||El PasoPerformance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар