Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Десен волан???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз пък съм карал валяк... А на него, волана му беше в средата... Еле, такова карала ли си, а?
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Аз съм за забрана на регистрацията на коли с десен волан в България. Като са по-евтини след докарване да се сменя дирекцията на волана или да не се регистрират. Колите с десен волан са опасни и за да не празнословя като гледате новините вижте в колко катастрофи са участвали такива коли...
      Fiat Grande Punto 1.2 8V 08'
      Suzuki Vitara 2.0TDi 97' (продадена на далече)
      Fiat Punto II 1.2 8V 00'
      ВАЗ 2101 /Жигула/ 78' (в пенсия)

Коментар

Plamenf26 написа:
        Аз съм за забрана на регистрацията на коли с десен волан в България. Като са по-евтини след докарване да се сменя дирекцията на волана или да не се регистрират. Колите с десен волан са опасни и за да не празнословя като гледате новините вижте в колко катастрофи са участвали такива коли...
        дай да видим в какви катастрофи са участвали!!! Аз не съм чула, нито прочела за катастрофа, стнала по вина на шофьор с кола с десен волан....
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

nikki_sixx написа:
          Аз пък съм карал валяк... А на него, волана му беше в средата... Еле, такова карала ли си, а?
          В средата ти е оная работа....

Коментар

ele написа:
            nikki_sixx написа:
            Ти от де знаеш? Да не си я виждала? И кат го правиш на въпрос... моа да ти кажа, че е килната уеко ф уево.

Коментар

nikki_sixx написа:
              ele написа:
              nikki_sixx написа:
              Ти от де знаеш? Да не си я виждала? И кат го правиш на въпрос... моа да ти кажа, че е килната уеко ф уево.
              предполагам... ама знай ли човек - може да си някой с щепсел

Коментар

ele написа:
                предполагам... ама знай ли човек - може да си някой с щепсел
                със свредел съм драга... сеш се - едно кат бургия (което няма общо с ел. историите)! Сондирам всякакви... повърхности.А за да може другият път мнението ти да не се основава на предположение - предлагам ти да я видиш (оная ми работа де), че да мирясаш Отправянето на неприлично предложение към колега може да доведе до предупреждение!Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Най-добре е да има закон,който разрешава внасянето на такива коли,но задължително да се преправят ... Не може да казвате че съвсем спокойно можеш сам да си караш и да изпреварваш и т.н. Ако беше така англичаните щяха да позволяват да се карат и коли с ляв волан,ама явно не са толкова умни колкото нас българите и видиш ли са ги забранили !
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                    Най-добре е да има закон,който разрешава внасянето на такива коли,но задължително да се преправят ... Не може да казвате че съвсем спокойно можеш сам да си караш и да изпреварваш и т.н. Ако беше така англичаните щяха да позволяват да се карат и коли с ляв волан,ама явно не са толкова умни колкото нас българите и видиш ли са ги забранили !
                    В Англия може да се кара кола и с ляв волан, а също и да се регистрира с такъв.
                    Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Разрешено е управлението и регистрирането на автомобили с ляв волан в Англия

Коментар

Начи са го променили по-миналата година един фр в Англия не можа да си регистрира колата ... Shame on me sorry :D
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                          Начи са го променили по-миналата година един фр в Англия не можа да си регистрира колата ... Shame on me sorry :D
                          На мен ми го каза приятел който работи в Англия че не става регистриране на кола с ляв волан
                          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Освен да е забранено само за чуждестранни граждани, защото аз имам два нагледни примера за коли с английска регистрация и ляв волан ;?

Коментар

Аз бях на косъм навремето да си купя един Воксхол (Опел), но се разминах само с тестване няколко дни.Свиква се след първите няколко километра с десния волан. Проблемът с видимостта може да се реши не само с камера, а и с подходящо разположено огледало. Поне тоз Опел беше така - едно огледало вътре на лявата предна греда.Иначе относно десните волани в БГ - може би пропускате факта, че вече сме в ЕС. Какъв е проблема да се кара с английските номера, ако не щат да я регистрират в БГ?И в други теми съм казвал, че наблюдавам масово вече такива регистрации у нас. Имам дори комшия, който кара с британски номер вече 5-та година.Да не говорим за масовите германски регистрации на "акцизни" коли, с регистрация SHA-XX-YYY или от други райони на Германия.Единственото неудобство е, че те спират по-често КАТаджии.

Коментар

Само да допълня, че на тея коли с десните волана и фаровете са им други и трябва да се сменят иначе лесно заслепяват!! Защото са насочени да светят наляво за осветяване отстрани на пътя!
                                ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                                // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Working...
                                X