Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Винетки 2009

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Винетки 2009

Колеги, излиза че вече има винетки навсякъде.Тази годиа реших да си я купя, не да подавам документи, въпреки че колата ми е инвалидна.Качих една снимка тук.Според мен такова нещо не може да се изпринтира и да се ползва, Има си знак и всичко...
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Колега има си хора за всичко.Така че не се съмнявам че ще бъка с фалшиви винетки.
    Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Не знам как е но полицаите най на пред там гледат. Осветяват с нещо не знам дали ги проверяват или искаше да види дали я имам изобщо понеже беше тъмно. :D

Коментар

Re: Винетки 2009

GTipo написа:
        Тази годиа реших да си я купя, не да подавам документи, въпреки че колата ми е инвалидна.
        Макар да си я купил, подай си документите и си я вземи, все ще и се зарадва някой колега с малка отстъпка, то докато я вземе човек минава и февруари...
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

GTipo написа:
          Колеги, излиза че вече има винетки навсякъде.Тази годиа реших да си я купя, не да подавам документи, въпреки че колата ми е инвалидна.Качих една снимка тук.Според мен такова нещо не може да се изпринтира и да се ползва, Има си знак и всичко...
          Колега за 2008 винетката ми е преснемана няма никаква разлика със оригинала все още я пазя,много са ме спирали и вечер но си свети няма проблем.Има си хора за всичко да знаеш.

Коментар

nai7 написа:
            GTipo написа:
            Колега за 2008 винетката ми е преснемана няма никаква разлика със оригинала все още я пазя,много са ме спирали и вечер но си свети няма проблем.Има си хора за всичко да знаеш.
            а колега дай малко инфо де как ако може и аз искам да си я направя

Коментар

lubomm написа:
              nai7 написа:
              GTipo написа:
              а колега дай малко инфо де как ако може и аз искам да си я направя
              Няма как колега и аз вече карам със истинска,причината поради която няма е много тъпа.Човека който ми ги взема се е скарал със този който ги прави и не си говорят,а той не знае че аз знам за винетки те и няма как да му кажа инак ще злепоставя моя приятел.Има шанс за по евтини винетки от някоя морга онзи ден един мой познат си взе такава за 30 лв.

Коментар

И какво е спечелил като я е взел за 30лв ? Някакви си 38лв . Не си заслужава за толкова малко пари тарикатлъка.Понеже купувам за двете си коли винетки искам си и две фактури за всяка пооделно и си ги нося фактурите с мен в колата . Срещу тая фактура си доказвам произхода на винетката и ако се съмняват в нещо да си търсят продавача а в случая е Пътно управление Ловеч. :D
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                  И какво е спечелил като я е взел за 30лв ? Някакви си 38лв . Не си заслужава за толкова малко пари тарикатлъка.Понеже купувам за двете си коли винетки искам си и две фактури за всяка пооделно и си ги нося фактурите с мен в колата . Срещу тая фактура си доказвам произхода на винетката и ако се съмняват в нещо да си търсят продавача а в случая е Пътно управление Ловеч. :D
                  винетките се продават с квитанция, не с фактура за останалото си прав
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Правилна ти е забележката. Не е фактура айде квитанция да го кажем но тя бе напечатана от техния принтер с техния печат ударен после върху нея . Така ,че би следвало да си е редовна винетката. :D
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                      Mного точно казано!Защо да дам парите на този фалшификатор?Предпочитам да ги дам за ремонт на пътища,а не на фалшификатор,който да кара скъпа кола.Не можем само да ревем за лоши пътища,а когато дойде момента да платим за по-добри такива,да не даваме пари.
                      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

В тунинг форума ги продава един пич на 50лв. Въпреки всичко и аз си карам с "оригинална" Да ме пита човек защо?
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

коцев написа:
                          И какво е спечелил като я е взел за 30лв ? Някакви си 38лв . Не си заслужава за толкова малко пари тарикатлъка.
                          Тая от автоморга сигурно върви комплект с парче стъкло, някой е платил, че ще тъпче пътя, но го е загазил, и после се продава същата винетка, не вярвам на тия от моргите да им стига акъла да произвеждат добри ментета .

Коментар

tyson написа:
                            В тунинг форума ги продава един пич на 50лв. Въпреки всичко и аз си карам с "оригинална" Да ме пита човек защо?
                            Е то за 17 лева разлика остава и да си взема фалшива. Иначе си купих и аз оригинална, не ми е и минавало през ума за фалшива. Струва ми се кокошкарска история. Иначе и тук парите не е ясно точно къде отиват, но май не е точно за ремонт на улиците...
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                              ...Струва ми се кокошкарска история. Иначе и тук парите не е ясно точно къде отиват, но май не е точно за ремонт на улиците...
                              За фалшива повече от 15-20 лв са много. Не виждам за какво да и береш страховете за повече пари, както и не знам какъв чак толкова голям разход има тоя, дето ги прави, та да се плаща повече. Иначе парите от винетките си се присвояват овреме, стига да постъпят в бюджета, чакат ги разни батковци, братковци и каквито се сетите крадльовци, постъпления от винетки-сляпа работа!

Коментар

Working...
                              X