Колеги, излиза че вече има винетки навсякъде.Тази годиа реших да си я купя, не да подавам документи, въпреки че колата ми е инвалидна.Качих една снимка тук.Според мен такова нещо не може да се изпринтира и да се ползва, Има си знак и всичко...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Винетки 2009
Collapse
X
-
Re: Винетки 2009
GTipo написа:Тази годиа реших да си я купя, не да подавам документи, въпреки че колата ми е инвалидна.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
GTipo написа:Колеги, излиза че вече има винетки навсякъде.Тази годиа реших да си я купя, не да подавам документи, въпреки че колата ми е инвалидна.Качих една снимка тук.Според мен такова нещо не може да се изпринтира и да се ползва, Има си знак и всичко...
Коментар
-
nai7 написа:GTipo написа:Колеги, излиза че вече има винетки навсякъде.Тази годиа реших да си я купя, не да подавам документи, въпреки че колата ми е инвалидна.Качих една снимка тук.Според мен такова нещо не може да се изпринтира и да се ползва, Има си знак и всичко...
Коментар
-
lubomm написа:nai7 написа:GTipo написа:Колеги, излиза че вече има винетки навсякъде.Тази годиа реших да си я купя, не да подавам документи, въпреки че колата ми е инвалидна.Качих една снимка тук.Според мен такова нещо не може да се изпринтира и да се ползва, Има си знак и всичко...
Коментар
-
И какво е спечелил като я е взел за 30лв ? Някакви си 38лв . Не си заслужава за толкова малко пари тарикатлъка.Понеже купувам за двете си коли винетки искам си и две фактури за всяка пооделно и си ги нося фактурите с мен в колата . Срещу тая фактура си доказвам произхода на винетката и ако се съмняват в нещо да си търсят продавача а в случая е Пътно управление Ловеч. :D
Коментар
-
коцев написа:И какво е спечелил като я е взел за 30лв ? Някакви си 38лв . Не си заслужава за толкова малко пари тарикатлъка.Понеже купувам за двете си коли винетки искам си и две фактури за всяка пооделно и си ги нося фактурите с мен в колата . Срещу тая фактура си доказвам произхода на винетката и ако се съмняват в нещо да си търсят продавача а в случая е Пътно управление Ловеч. :DВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
коцев написа:И какво е спечелил като я е взел за 30лв ? Някакви си 38лв . Не си заслужава за толкова малко пари тарикатлъка.Понеже купувам за двете си коли винетки искам си и две фактури за всяка пооделно и си ги нося фактурите с мен в колата . Срещу тая фактура си доказвам произхода на винетката и ако се съмняват в нещо да си търсят продавача а в случая е Пътно управление Ловеч. :DBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
В тунинг форума ги продава един пич на 50лв. Въпреки всичко и аз си карам с "оригинална" Да ме пита човек защо?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
коцев написа:И какво е спечелил като я е взел за 30лв ? Някакви си 38лв . Не си заслужава за толкова малко пари тарикатлъка.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
tyson написа:В тунинг форума ги продава един пич на 50лв. Въпреки всичко и аз си карам с "оригинална" Да ме пита човек защо?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:...Струва ми се кокошкарска история. Иначе и тук парите не е ясно точно къде отиват, но май не е точно за ремонт на улиците...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар