Апарата ми е цифров, но вади много големи снимки (като пиксели). Мога да го настроя на 640x480, но и това не ми върши работа да си направя аватар. Има ли значение растоянието, от което снимам. Даите мнения
Ами щом ти е готин фотоапарата (и очевидно нямаш Photoshop за да си го редактираш), то използвай вградения редактор (Resize/Crop) на фотоапарата за да направиш снимката например 120 на 120...
Апарата ми е цифров, но вади много големи снимки (като пиксели). Мога да го настроя на 640x480, но и това не ми върши работа да си направя аватар. Има ли значение растоянието, от което снимам. Даите мнения
Всъщност повечето програми за преглед на изображения имат и редактор с който могат да се променят размерите. Лично аз след доста експерименти с различните програми се спрях на XnView като най-незатормозяваща компа ми
Аз лично прпоръчвам PicasaМного добре ти организира всички снимки на компа и освен това можеш да ги редактираш с богат набор инструменти с интуитивен интерфейс.Намалянато на снимките става чрез маркиране и команда export след което ти дава да си ибереш резолюция.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Още по големи благодарности. Свалих си pikasa и по важното е , че се оправям с нея без никакъв проблем. Остана само да си снимам колата и да я кача. Ашкосун на всички.
Или просто ползвай този сайт за да прикачваш големите си снимки:http://imageshack.us/Копираш линка който се показва след причакването в Thumbnail for forums (1)
Коментар