Колеги някой можели да ми помогне регистрирам съм в forum.offroad-bulgaria.com влизам в профила си и нямам никавкви права немога да пиша дори на админите нямога да пиша и обяви.Ако някой може да съдейства профила ми е lekleklek.Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неми дават никакви права в forum.offroad-bulgaria.com помощ
Collapse
X
-
office1@OFFRoad-Bulgaria.com Това им е мейла. Активира ли си акаунта?Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
-
Прочете ли правилата в форума и тогава да надигаш вой.http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8364В нашия портал изключително много държим на качеството и стойността на всяко едно мнение.За новите потребители има правила които да помогнат да се отсеят хората които се регистрират само да си пуснат една обява, спамърите и въобще тези които идват тук с други намерения несвързани с насоката на портала ни.И така:Всички които до момента нямат нито едно мнение са преместени в групата "регистрирани". В тази група влизат и току що регистриралите се. Всички от тази група нямат право на Лични съобщения и всяко тяхно съобщение се модерира задължително. Нямат право на прикачени файлове, да виждат профила на другите, името им се изписва с сиво и редица други ограничения. Тоест това са хора ограничени максимално във всякакво отношение. Освен това тези потребители нямат право да четат и най-важните форуми за систематизирана информация и книги.Регистрираните потребители нямат право на публикуване на теми във форумът Купувам - Продавам Този форум е само за активните участници. Ако вие сте дошли в портала само за да публикувате тук обява за продажба или покупка единственият начин да сторите това е да заплатите такса и да станете +ТП. За повече подробности четете тук: Участие в портала с търговска целВ момента в който надхвърлят присъствие тук повече от два дни + 20 мнения или нивото им на репутация надхвърли определен лимит тези потребители автоматично се прехвърлят в групата "Активни потребители" където се ползват от пълните права за публикации, Лични съобщения и т.н.Имайте в предвид че мнения пуснати в определени форуми като Купувам-Продавам въобще не ви се броят. Най-важното е всяко ваше мнение да е смислено и полезно за другите.Горната процедура не важи за ново регистрирани потребители които обаче имат референция от вече присъстващ тук активен участник. Тези потребители получават пълните права веднага след регистрацията.Съжаляваме за ограниченията но те не са проблем за хора които идват тук със сериозни намерения... Не забравяйте че е достатъчно и една публикация но която да е от полза за другите и веднага ви се махат ограниченията.Всички опити да публикувате празни мнения или спам само за да направите бройката и да станете активен потребител освен че ще бъдат изтрити могат да ви донесат и постоянна забрана за участие тук.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
EVITA написа:Тези са като някакви фелдфебели и нацисти.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
EVITA написа:Тези са като някакви фелдфебели и нацисти.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
u_bo
Tornado написа:EVITA написа:Тези са като някакви фелдфебели и нацисти.
Коментар
-
Tornado написа:EVITA написа:Тези са като някакви фелдфебели и нацисти.
Коментар
-
u_bo
EVITA написа:Като стана дума за модове и затягане на положението погледнете тая тема
Коментар
-
Просто всяко нещо има своята граница, нищо весело не виждам в нещата, които имаше в "онази" тема. Защо ли е изтрита!? Явно не е само аз съм реишла така. А и в тоя ред на мисли можеше това да ми го напишеш на лични, а не да ни четат глупостите в тая тема.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
......чакаи да видя аз ко се зачоплихте рано рано в тоя форум. В офроуд форума пък маи всяко написано менние се проверява от мод и тогава се решава да се пусне или не и така по някога си чакаш цял ден да ти се появи мнението пълен геноцидПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Правилата във всеки форум са различни. Да се търси в един форум помощ за друг, не е много добра идея. Знаем, че често админи в даден автомобилен форум имат бан в друг такъв и те така :D . В такъв страшен форум, като този за хората, които карат колите си по къра, и където явно всяко мнение е много-много тежко, щом толкова ги прецизират, ами просто не бих членувал там и пука ми на аргумента за правилата в такъв форум, аз съм Е на ХИКС-та .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Dedra 2.0 написа:Брей много Орачи с джипове имало в България бре!А било западало селското стопанство.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар