днес ходих да пазаря на ... как се казваше за да не правя реклама.... на един супермаркет от голяма верига и на изхода раздават - вестници, книжки с програмата на ТВ за седмицата и прочее простотии...та взимам аз 1 програма на ТВ за седмицата и кво да видя - томбола и раздават Фиат-и като топъл леб!!!!!!!!!!!!!!!!!!!кеф ти Панда, кеф ти Гранде Пунто, кеф ти новто Браво...и триеш там едни полета и търсиш съвпаденя на едни четирицифрени числа... на мен ми се падна Браво... кво да правя сега като не ме кефи... искам Линеа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Томбола на Рийдърс дайджест...
Collapse
X
-
Това е голяма глупост! Пращаш някакви писма уж за да спечелиш и се регистрираш, после започват да те заливат с реклами материали и още зарибявки за печелене. Предлагат ти книги, дискове... и редовно си намираш досадни пликове в пощата. Едвам се отървах едно време! :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Не знам в кои вестници са били, но понеже в офиса получаваме почти цялата преса, сутринта като пристигнах от 4 такива, 3-те бяха печеливши. След като си "спечелил" пращаш въпросния сребърен ключ и печелившия код, както и личните си данни и ще има томбола А в това време, ще те спамят, вече на личния ти адресFiat Brava 1.2 16V, 1999
Peugeot 307 1.6 16V, 2007
Коментар
-
Vladim написа:Това е голяма глупост! Пращаш някакви писма уж за да спечелиш и се регистрираш, после започват да те заливат с реклами материали и още зарибявки за печелене. Предлагат ти книги, дискове... и редовно си намираш досадни пликове в пощата. Едвам се отървах едно време! :DAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Vladim написа:Това е голяма глупост! Пращаш някакви писма уж за да спечелиш и се регистрираш, после започват да те заливат с реклами материали и още зарибявки за печелене. Предлагат ти книги, дискове... и редовно си намираш досадни пликове в пощата. Едвам се отървах едно време! :D
Коментар
-
Рекламите за томболите на "Рийдърс Дайджест" ги има и в интернет, а едно време ги пращаха и на домашните адреси, периодично ги рекламира и Ники Кънчев. Винаги съм се регистрирал, никога не съм печелил, но пък и никога не са ме заливали след това с рекламни материали. Даже и вчера в mail.bg се появи рекламата им и пак се регистрирах за участие. Но този път избрах 30 000 лв. вместо колата-новото браво .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Преди получавах много от техните реклами и все им връщах плика с отговор "не" (не искам продукта им) с необходимите попълнени разни лисчета за да участвам в томболата им.Всеки път когато имаше някаква допълнителна награда с изтриване и сверяване на код,все ми се падаше най-голямата печалба,голям съм късметлия .Разбира се никога нищо не спечелих.Все получавах разни оферти специално за мен като привилегирован клиент с уникален шанс да спечеля,като са избрали само мен от града ми и разни други такива уверения колко съм специален и направо 90 000 лв са в ръцете ми,само трябва да пусна пликчето.А като попитах пощальона,той ми каза че се спуквали да разнасят ейтакива пликове из целият град.То ясно че всичкото са рекламни трикове,но аз понеже не им купувах нещата си пусках плика само за участие в томболата им (която ме съмнява изобщо да съществува),но когато ми поискаха да си попълня,в една от бланките им,ЕГН-то си,се отказах вече да се занимавам.Като не им отговорих 2-3 пъти и повече не съм получавал реклами по пощата.Може и да са се отказали от този начин.Та аз си мисля че всичкото това с томболата им е една голяма измама,но понеже сме измислена държава,никой не им търси отговорност за заблуждаването на много хора,които се убиват да си поръчват всеки рекламиран продукт,с едничката надежда така да имат по-голям шанс да спечелят от томболата.
Коментар
-
Уф,защо ми трябваше да споменавам, че са се отказали да ми пращат писма. Но нееее, не са ме забравили, пак ще печеля, пак съм от малцината избрани, ценен клиент, специален .... Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 зави ми се свят от хвалби. Само трябва да залепя няколко стикерчета и съм готов, дори ако не чета подробно, може да си поръчам абонамент за избрани книги.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар